Our Generation Florence Oyuncak Bebek

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Our Generation Florence Oyuncak Bebek

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Oyuncak bebek Our Generation Oyuncak Bebekler 46 cm boyundadır 3 yaş ve üzeri çocuklar için uygundur Resimde görülen kıyafet ve aksesuarlarla birlikte gelir Oyuncak bebeklerimizin gövdesi bezdir Baş, omuz ve kalçası hareketlidir Gözleri kapanabilir ve orta sertlikte bir yapısı vardır Bez gövdesi sayesinde ağırlık merkezini ayarladığınızda ayakta duracaktır Saçları taranabilir ve şekilalabilir Ekstra satın alabileceğiniz tüm Our Generation kıyafet, evcil hayvan, ev aksesuarları ve araçları ile uyumludur Uyarı: 3yaşın altındaki çocuklar için uygun değildir Yetişkin gözetimi altında kullanılmalıdır
Geri Bildirim Ver