Ötüken Yayınları T. W. Hutchison - A. G. Sayar Mektuplaşmaları

259,48 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
226,63 TL

Ürün Bilgileri

Ötüken Yayınları T. W. Hutchison - A. G. Sayar Mektuplaşmaları

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kitapevimden Satıcı Ünvanı: ERAY AKDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sivas Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0210133546
    Bu ürün kitapevimden tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • A.G. Sayar"da belirginleşen sübjektif-objektif alan dengesinin oluşmasında saf eleştirel mizacı ve 'put kırıcı· mirasıyla hak sahibi bir isim olan Terence W. Hutchison üzerine 2012 yılında yayınlanan Filozof-İktisatçı: Terence W. Hutchison kitabı, Türk talebenin İngiliz hocasına ilim yolundaki bağlılığının yanı sıra kendisiyle kalbi bir boyutta buluştuğunun da bir tescilidir. T.W. Hutchison'ın hayat hikayesinin en uzanılmadık, belki ikincil öneme sahip noktalarına bile söz konusu eser göndermelerde bulunurken, eldeki mevcut kaynakların en esaslısı olan mükellef bir çalışma da böylece ortaya çıkmış olur: Bu noktada, söz konusu kitabın düşünsel zenginliğini sağlayan en mühim kaynaklardan birinin, bu iki değerli isim arasında gerçekleşen mektuplaşmalar olduğunu belirtmek gerekir: İngiltere günlerinde başlayıp, 1977'den sonra kesintiye uğrayan ve tekrar 2000'li yıllarda devam eden mektuplaşmaların omurgasını A.G. Sayar'ın sorularına T.W. Hutchison'ın verdiği cevaplar teşkil eder: A.G. Sayar'ın İstanbul mahviyetkarlığı ile İngiliz hocasına gösterdiği saygı karşılıksız kalmamış, gösterilen vefaya eşlik eden sıcaklıkta bir iletişim kendini mektuplaşmanın satırlarında var edebilmiştir: Mektuplaşmaların iktisadi düşünce özelinde önemi ve hoca-talebe arasındaki ilişkinin akla getirdiği etkileşimleri kavramak adına kaleme alınan diğer makaleler ile birlikte elinizdeki bu kitap ayrı bir kuşatıcılık kazanırken, düşünce dünyamız adına da farklı katmanlara temas eden önemli bir çalışmaya dönüşmektedir: Ayrıca, T.W. Hutchison'ın uluslararası iktisadi çevrelerde kabul görmüş haklı şöhreti göz önüne alındığında, çalışmanın kapsama alanı genişlemekte, mektuplaşmaların günışığına çıkmasının değeri farklı bir önem kazanmaktadır.Ürün Adı: T. W. Hutchison - A. G. Sayar MektuplaşmalarıÜrün Kodu: 9786254082467Yazar: Özgün Burak KaymakçıBasım Yılı: 2022Kapak Türü: Karton KapakSayfa Sayısı: 247Kağıt Cinsi: 2. HamurÇevirmen:

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kollektif
  • Basım Yılı 2022
  • Sayfa Sayısı 201-250
Geri Bildirim Ver