Ötüken Yayınları Ekmeleddin Ihsanoğlu’na Armağan

976,10 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.071,94 TL

Ürün Bilgileri

Ötüken Yayınları Ekmeleddin Ihsanoğlu’na Armağan

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kitapevimden Satıcı Ünvanı: ERAY AKDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sivas Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0210133546
    Bu ürün kitapevimden tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • IRCICA’nın zaman içinde iktidarların siyasî görüşlerine bağlı olarak devamı ve gelişmesi hakkında doğrusu kaygı içindeydim. Fakat Ekmeleddin Bey’in ikna kudreti, diplomatlığı ve çalışması bu müessesenin gerilemesine değil, büyük ilerlemeler yapmasına yardım etmiştir. IRCICA, bugün yapısı içinde çok değerli bir kütüphanesi, belge koleksiyonları, İslâm ve Osmanlı araştırmaları üzerindeki yayınlarıyla müstesna bir kültür merkezi hâline gelmiştir. Halil İnalcıkGenel kabul gören Osmanlı’da bir iğne bile üretilmiyordu fikri hâkimdir. İşte Ekmel Bey bu düşünceyi değiştirdi ve bize XVIII. ve XIX. yüzyıl hakkında farklı fikirler verdi. İlber OrtaylıEkmeleddin İhsanoğlu: The George Sarton of Ottoman Science. He has continued even furthered the tradition of the dedicated, pioneering gentleman scholar in Turkey. Ronald L. Numbersİhsanoğlu’nun Türk ve İslam bilim hayatına ve İslam dünyasının küresel ve stratejik çıkarlarına yaptığı değerli katkılar sebebiyle her zaman takdir ve şükran duygularıyla yâd edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Numan Hazarİhsanoğlu Ekmeleddin Bey’i kısaca tarif etmem gerekirse diyebilirim ki “O, başarılı olmak için doğmuş, başarmak için dua almış, başarıya inanmış ve bunun metodolojisini idrak etmiş ve başarılı olmuş” bir şahsiyettir. Hidayet NuhoğluE. İhsanoğlu is a talented and well-known scientist. A number of his works were published in Russian, the last one “Islamophobia” was translated into Russian specifically under the auspices of the Group of Strategic Vision “Russia-Islamic World” (2016). Veniamin PopovÜrün Adı: Ekmeleddin İhsanoğlu’na ArmağanÜrün Kodu: 9786254080371Yazar: Hatice Aynur, Didar Bayır, Tuncay Zorlu, Fatma M. Şen, Magda Makhlouf, Jan Pieter HogendijkBasım Yılı: 2021Kapak Türü: CiltliSayfa Sayısı: 888Kağıt Cinsi: Kitap KağıdıÇevirmen:

Ürün Özellikleri

  • Sınav Tipi LGS
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Ekmeleddin İhsanoğlu
  • Kitap İçeriği Konu Anlatımlı
  • Basım Yılı 2022
Geri Bildirim Ver