Skhome Çift Tarafı Baskılı Özel Tasarım Dekoratif 4lü Kombin Kırlent Kılıfı(KOM03)

Ürün Bilgileri

Skhome Çift Tarafı Baskılı Özel Tasarım Dekoratif 4lü Kombin Kırlent Kılıfı(KOM03)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SkPlus Satıcı Ünvanı: NERMİN SIKI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7690376612
    Bu ürün SkPlus tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Raşel Örme kumaştan üretilmiştir. Çift tarafı dijital baskılıdır. .Alttan Gizli Fermuarlıdır. Dolgu malzemesi dahil değildir. Kullanılan tekstil boyaları uluslar arası OEKO-TEX® Standard 100 sertifikasına sahip olup insan ve hayvan sağlığına zararlı kimyasal maddeler içermez. Kanserojen etkisi yoktur. 30 derecede hassas yıkama yapmanız tavsiye edilir. Kılıf Ölçüleri: 43*43 cm’dir. Paket içerisinde 4 adet kırlent kılıfı bulunmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Tay Tüyü
  • Renk Beyaz
  • Parça Sayısı 4 Parça
  • Şekil Kare
  • Üretim Şekli Makine
  • Çeşit Kırlent Kılıfı
  • Tema / Stil Modern
Geri Bildirim Ver

Ottoson Home Premium Dekoratif 4'lü Kırlent Kılıfı

Oturma odası veya salon, evin çok kullanılan alanlarından biridir. Günün yorgunluğunu atmak için dinlendiğiniz, misafirlerinizi ağırladığınız oturma odanızın dekorasyonu oldukça önemlidir. Ottoson Home Premium dekoratif 4’lü kırlent kılıfı odanıza şık bir hava katabilir, ortamı dikkat çekici hale getirebilir. Ürün içeriğinde 4 adet kırlent kılıfı bulunur. Birbirleri ile uyumlu olan bu kılıflar, koltuklarınıza yeni bir görünüm kazandırabilir. Hem misafirleriniz hem kendiniz için tercih edebileceğiniz ürünün desenleri ve resimleri sayesinde çarpıcı bir dekorasyon elde edebilirsiniz. Koltuklarınıza eklediğiniz kırlentler mekana renk ve doku katmak için oldukça iyi bir fırsattır. Göze çarpan desenleri, ilgi çekici resimleri ile Ottoson marka dekoratif kırlentler evinizin tüm havasını değiştirebilir. Home Premium dekoratif 4’lü kırlent kılıfı kaliteli ve canlı baskılarıyla kullandığınız odaya renk katar.

  • Leke tutmaz kumaş
  • Canlı renklere sahip baskılar
  • Gizli fermuar

Evinize Renk Katan Ottoson Home Premium Kırlent Kılıfı

Evinize Renk Katan Ottoson Home Premium Kırlent Kılıfı

Kırlentler, ev dekorasyonunun trend parçalarıdır. Koltuklarınızdan, evinizin genel görünümünden sıkıldıysanız, dekoratif kırlent kılıflarını kullanarak evinize yeni bir renk ve hava getirebilirsiniz. Home Premium dekoratif 4’lü kırlent kılıfı sade, modern, klasik, düz ya da canlı renkli mobilyalarla uyum sağlar. Dikkat çekici baskısı ile evinizdeki atmosferi değiştirebilir, odanıza şık ve hoş bir görünüm kazandırabilir. Ürünün sahip olduğu gizli fermuarlar görüntü kirliliği oluşturmaz. Modeller, kaliteli ve leke tutmaz kumaştan üretilir, böylece istenmeyen kazalar sonucu kirlenmez. Özellikle evde çocuk varsa, leke tutmaz kumaş temizlik için avantaj sağlayabilir ve iyi bir seçenek olabilir. Sıra dışı resim baskıları sayesinde evinize sofistike bir hava katabilirsiniz. Misafirlerinizin ilgisini çeken ürün, ufak dokunuşlar ile evinizin bütün havasını değiştirebilir. Koltuk ve diğer eşyalarınız ile hoş bir uyum yakalar. Dekorasyonunuza renk ve canlılık kazandırır.

Hoş Tasarımıyla Ottoson Home Premium Kırlent Kılıfı

Hoş Tasarımıyla Ottoson Home Premium Kırlent Kılıfı

Ev dekorasyonunda öne çıkan kırlentler, her dönem trend ve popüler olan parçalardır. Ottoson Home Premium dekoratif kırlent kılıfı estetik tasarımları ile koltuklarınızı ve evinizi renklendirir. Otantik mobilyalar ile birlikte kullanılabildiği gibi modern tasarımlarla da rahatlıkla tercih edilebilir. Ön yüzünde bulunan farklı ve dikkat çekici baskıları ile eviniz için şık bir ayrıntı olabilir. Dört kırlenti dilerseniz koltuk takımınızda dilerseniz tekli berjerlerinizde kullanabilirsiniz. Ürünler, ev dekorasyonunuzda hoş bir aksesuar olarak yer alabilir. Resim baskıları sayesinde canlı ve renkli bir konsept oluşturur. Hem kendiniz hem misafirleriniz için modern bir oturma alanı oluşturmanıza yardımcı olur. Yumuşak ve kaliteli kumaşı ile konfor sağlar. Kalabalık aileler, çocuk sahibi ebeveynler, sık sık misafir ağırlayanlar leke tutmaz özelliği sayesinde Ottoson Home dekoratif 4’lü kırlent kılıfını rahatlıkla tercih edebilir.

Ottoson Home Premium Dekoratif 4’lü Kırlent Kılıfı Fiyatı

Ottoson Home Premium Dekoratif 4’lü Kırlent Kılıfı Fiyatı

Ottoson Home Premium dekoratif kırlent kılıfı evinize renk katar. Canlı renklere sahip baskıları ile evinizde dikkat çekici, şık ve hoş bir hava yakalamanızı sağlar. Ürün birbiriyle uyumlu resimlerden oluşur. Boyutları itibarıyla standart kırlentler ile kullanıma uygundur. Eski mobilyalarınıza Ottoson Home Premium dekoratif kırlent kılıfının farklı motif ve değişik tasarımı ile yeni bir görünüm kazandırabilirsiniz. Dilerseniz bir koltuğunuzda dört kılıfı birden dilerseniz koltuklarınıza orantılı bir şekilde paylaştırarak tek tek kullanabilirsiniz. Ürünler, berjerler için de dikkat çekici bir dekorasyon alternatifi olabilir. Leke tutmaz kumaşlar ise temizlik için avantaj sağlayabilir. Ürünlerin ön yüzünde resim baskı, arka yüzünde tek renk kumaş bulunur. Ottoson Home Premium dekoratif 4‘lü kırlent kılıfı fiyatı bu özellikler göz önünde bulundurularak belirlenir. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Ottoson Home Premium dekoratif 4‘lü kırlent kılıfı kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Evinize renk katmak için markanın dekoratif kırlent kılıfını Trendyol’da bulabilirsiniz.