1
Koltuk Başlıkları kategorisinde
en çok değerlendirilen 1. ürün

OTOSAN Focus 2004-2011 Arası Isofix Çocuk Koltuğu Bağlantı Aparatı

960,40 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
979,02 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.225 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.256,85 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.287,72 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

OTOSAN Focus 2004-2011 Arası Isofix Çocuk Koltuğu Bağlantı Aparatı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: enucuzburada Satıcı Ünvanı: SEZGİN KOÇAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5720078006
    Bu ürün enucuzburada tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Focus 2004-2011 Çocuk koltuğu sabitleme kiti isofix Orjinal otosan ürün Hatchback / sedan / statıon wagon 1998-2011 Model araçlara birebir uyumludur Orjinal Otosan Ürünüdür. Referans numarası 4m51 613a08 ab 4m51 601b28 4m51 613f17 W700883-S901
Geri Bildirim Ver

Otosan Focus 2004-2011 Arası Isofix Çocuk Koltuğu Bağlantı Aparatı - 4M51 613A08 AB

Otomobillerde çocuk koltuğu kullanmak, olası risklerin önüne geçen önlemler arasında yer alır. Kaza anında hareket alanını kısıtlayarak can sağlığını korur. Bu alanda dikkatleri üzerine çeken Ford Focus Isofix, çocuk koltuğunu en iyi şekilde sabitleyerek güvenlik standartlarını destekler. Böylece çocukların güvenliği sağlanırken ebeveynlerin de içi rahat olur. Ford Focus Isofix bağlantı aparatı, uzun ya da kısa yolculuklarda küçük yaştaki bireyleri korur. Koltuğu en iyi şekilde kavrayarak güvenli seyahat imkânı sunar. Aynı zamanda yoğun sarsılmaların önüne geçerek konfor sağlar. Ürünü gönül rahatlığı ile tercih edebilir, tüm yolculuklarınızda kullanabilirsiniz.

  • Ford Focus Isofix çocuk koltuğu aparatı, 2004 - 2011 arası Ford Focus araçları ile tam uyumludur.
  • Çocuk koltuğunu sabitleyerek olası kaza risklerinin önüne geçer.
  • Kaliteli ve dayanıklı yapısı sayesinde uzun süreli kullanımı mümkün kılar.

Isofix Çocuk Koltuğu Bağlantı Aparatının Özellikleri Nedir?

Ford Focus Isofix Çocuk Koltuğu Bağlantı Aparatı

Ford Focus Isofix, kalitesi ve dayanıklı yapısı ile tüm beklentileri karşılar. Uzun süreli kullanımı mümkün kılan ürün, yolculukların güvenle tamamlanmasını sağlar. Böylece seyahatlerde ebeveynlerin içini ferah tutar. Focus Isofix aparatı, işlevselliğinin yanı sıra ergonomik yapısıyla da dikkatleri üzerine çeker. Fazla yer kaplamayan ürün, aracınızın bagajında kolayca taşınabilir. Ürünü satın aldığınızda monte etmeniz önerilir. Böylece çocuklarınızın güvenliğini hemen sağlayabilir, üründen en yüksek verimi alabilirsiniz. Focus Isofix, uzun yolda ya da trafikte oluşabilecek riskleri en aza indirir. Çocuk koltuğunu en iyi şekilde sabitler. Böylece sarsılma, çarpma ve düşme başta olmak üzere pek çok probleme karşı direnç gösterir. Ford Focus Isofix modelini gönül rahatlığı ile kullanabilir, yolculukta kontrolü ele alabilirsiniz. Kaliteli ve küçük boyutlu parçalara sahip ürünü çantada bile kolayca taşıyabilirsiniz.

Focus Isofix Çocuk Koltuğu Bağlantı Aparatı Kullanışlı mı?

Ford Focus Isofix Çocuk Koltuğu Bağlantı Aparatı

Ford Focus Isofix, özellikle ebeveynlerin sıkça tercih ettiği ürünlerden bir tanesidir. Son derece kullanışlı ve ergonomik olan ürün, ihtiyaç hâlinde hemen kullanılabilir. Ürün, Ford Focus araç markasına özel olarak tasarlanmıştır. Bu aracın 2004 ile 2011 arasında yer alan modelleri ile tam uyumludur. Bu kriterleri karşılayan araçlarda Ford Focus Isofix kullanılması son derece önemlidir. Ford Focus Isofix, ergonomik tasarımın yanı sıra parlak siyah rengiyle de dikkat çeker. Çocuk koltukları ile uyumlu olan ürün, beklediğiniz performansın fazlasını sunar. İçerisinde bulunan aparatlar yüksek teknolojili tesislerde üretilir. Tüm özellikleri ile Ford Focus Isofix, çocuk güvenliğini desteklemek için özel olarak tasarlanır. Yolculuğa çıkmadan önce bağlantı aparatını monte edebilir, olası risklere karşı koruma sağlayabilirsiniz. Seyahatlerinizi en iyi şekilde tamamlayabilir, güvenli yolculuğun keyfini çıkarabilirsiniz.

Focus Isofix Çocuk Koltuğu Bağlantı Aparatı Dayanıklı mıdır?

Ford Focus Isofix Çocuk Koltuğu Bağlantı Aparatı

Ford Focus Isofix, kaliteli tesislerde üretilen parçaları sayesinde oldukça dayanıklıdır. Her bir aksam, çeşitli testlerden geçirilerek güvenilir olduğunu kanıtlar. Ford Focus Isofix demiri, son derece kaliteli malzemelerden üretilir. Çocuk koltuğunu başarılı bir şekilde tutarak olası kaza risklerinin önüne geçer. Formunu ilk günkü gibi koruyan ürün, her kullanımda güven sunar. Ford Focus Isofix, bir adet ana parça, 2 adet vida ve yuvalarından oluşur. Çocuk koltuğunu ana parçaya sabitlendikten sonra vidalar yuvalarına gönderilir ve sıkılır. Monteleme süreci oldukça kolay olan ürün, kompakt tasarımı ile beğenileri kazanır. Dayanıklı ve kaliteli demir materyali, bağlantı aparatının uzun süreli kullanımını destekler. Böylece maliyetleri en aza indirerek bütçenize katkı sağlar. Trendyol üzerinden Otosan Focus 2004-2011 arası Isofix çocuk koltuğu bağlantı aparatı yorumlarına göz atabilir, dilediğiniz anda satın alabilirsiniz. Yalnızca araç aparatı değil, pek çok kategoride binlerce ürün bulabilirsiniz.