Otantik Paslanmaz Çelik Buz Taşı - Soğutma Küpü 6'lı Set

784,73 TL
Tükeniyor!

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Otantik Paslanmaz Çelik Buz Taşı - Soğutma Küpü 6'lı Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BiyikliTobacco Satıcı Ünvanı: MURAT KUŞKU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5980667002
    Bu ürün BiyikliTobacco tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Paslanmaz Çelik Buz Taşı - Soğutma Küpü 6'lı Set Uzun ömürlü soğutma: Bu paslanmaz çelik buz küpleriyle içeceklerinizi seyreltmeden soğuk tutun. Uzun süreli soğutma etkisi sağlarlar, içeceklerinizin son yudumuna kadar tadını bozmadan, sulandırmadan serinletici bir şekilde soğutulmasını sağlar.Yeniden kullanılabilir ve Çevre Dostu: Tek kullanımlık buz küplerine veda edin ve sürdürülebilirliği kucaklayın. Bu metal buz küpleri yeniden kullanılabilir, israfı azaltır ve çevre üzerinde olumlu bir etki yaratmanıza yardımcı olur.Temizlemesi ve Bakımı Kolay: Paslanmaz çelik buz küplerini akan su altında durulayın ve tekrar kullanıma hazır hale getirin. Dağınık buz tepsilerine veya zaman alan dolumlara gerek yok.Çok Yönlü ve Çok Amaçlı: Bu metal buz küpleri, kokteyller, viski, şarap ve daha fazlası dahil olmak üzere çok çeşitli içecekler için mükemmeldir. Bu birinci sınıf paslanmaz çelik küplerle içme deneyiminizi artırın.Kompakt ve Kullanışlı: Kompakt boyutları ile bu paslanmaz çelik buz küpleri, her cam veya şişeye kolayca sığabilir ve gittiğiniz her yerde buzlu soğuk içeceklerin tadını çıkarmak için uygun bir yol sağlar. İçerisinde 6 adet soğutma küpü ve maşa bulunmaktadır Ebatlar: Kutu ölçüleri 15cm x 11cm, Küp ebatı 2,6 cm
Geri Bildirim Ver