OSMANLI GÜMÜŞ Celcelutiye Ve Ismi Azam Vefki Bayan Erkek Çelik Deri Kolye

313 TL

Ürün Bilgileri

OSMANLI GÜMÜŞ Celcelutiye Ve Ismi Azam Vefki Bayan Erkek Çelik Deri Kolye

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OSMANLI GÜMÜŞ Satıcı Ünvanı: OTTOMAN MÜCEVHERAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0649125822000001 Vergi Kimlik Numarası: 6491258220
    Bu ürün OSMANLI GÜMÜŞ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Celcelutiye Ve İsmi Azam Vefki Bayan Erkek Çelik Deri Kolye Boyutlar: Kolye Ucu Çap: 3cm Deri Kolye Uzunluğu: 60cm Kalınlık:1,2mm Tüm Ürünler Özel Osmanlı Gümüş Kutusu ile Gönderilmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Çelik
  • Taş Cinsi Yok
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

OSMANLI GÜMÜŞ 23191578446441 Celcelutiye ve İsmi Azam Vefki Bayan Erkek Çelik Deri Kolye

Osmanlı Gümüş Celcelutiye ve İsmi Azam Vefki çelik deri kolye, dileklere ulaşmada faydası olduğu düşünülen ve manevi değeri oldukça yüksek aksesuardır. Her şeklin Allah’ın bir esmasına delalet ettiği bilinen takının üzerinde birbirinden değerli ve anlamlı simgeler mevcuttur. Ürünün barındırdığı kolaylık ve bereket getirdiğine inanılan dua sayesinde ruhani ihtiyacınızı karşılayarak kendinizi güvende hissedebilirsiniz. Allah’a sığınan kişiler için son derece önemli yere sahip olan Celcelutiye ve İsmi Azam Vefkini deri, çelik malzemeleri sayesinde uzun süre yanınızda taşıyabilirsiniz. Manevi sıkıntılardan arındırdığına inanılan dualar sayesinde içinizde ferahlık kazandırmanız da mümkündür.

  • 60 cm uzunluğa sahiptir.
  • 1,2 mm kalınlığı mevcuttur.
  • Deri ve çelik malzemelerden yapılır.

Osmanlı Gümüş Celcelutiye Vefki Anlamı Nedir?

Osmanlı Gümüş Celcelutiye Vefki Anlamı Nedir?

Osmanlı Gümüş Celcelutiye ve İsmi Azam 60 cm çelik deri kolye, geniş ve kapsamlı dua barındırır. Kelime anlamı itibarıyla “isimler hazinesi” şeklinde tanımlanan söz konusu dinî metinde Allah’ın yüce adı olan “İsmi Azam” gizli hâlde bulunur. Büyük faziletleri olduğu bilinen duanın açıklaması Hz. Muhammed’e aittir. Bazı noktalarda dikkat edilmesi önerilen Celcelutiye’yi kuraklık için 31 defa okuyabilirsiniz. Korkuları ve kötülükleri yok etmek amacıyla pazar sabahı Vefk saatinde seslendirirken aynı anda üzerinizde taşımanız gerekir. Osmanlı Gümüş Celcelutiye ve İsmi Azam siyah çelik deri kolyedeki dua, sevgi ve hürmet görmek için de Müslümanlar tarafından sıkça dile getirilir. Takının söz konusu etkiyi oluşturması için pazartesi günleri üzerinizdeyken safran, misk ve gül suyu ile yazarak okuduktan sonra ruhunuzu dinlendirebilirsiniz.

Osmanlı Gümüş İsmi Azam Vefki Anlamı Nedir?

Osmanlı Gümüş İsmi Azam Vefki Anlamı Nedir?

Osmanlı Gümüş Celcelutiye ve İsmi Azam Vefki çelik deri kolye, Allah’ın isimlerinin yüceliğine sığınılarak edilen bir başka dua da içerir. Bu eylemi gerçekleştirirken adlardan bir tanesini seçerek ona hitaben dilemeye devam etmek daha faydalı bulunur. İsmi Azam Vekfinde ise Allah’ın en yüce ismine yönelmek hedeflenir. Hay, Hakem, Kayyum, Adl ve Ferd adlarından bir tanesinin söz konusu gizemi taşıdığına inanılır. İsmi Azam ise bu beş ismi bir araya getirip derleyerek kötülüklere karşı savaşmanızı sağlar. Bu mübarek vefkin gümüş bir plakaya yazılarak taşındığında her türlü dileklerin gerçekleşeceği, kazalara ve belalara karşı kalkan görevi üstlendiği bilinir. Her bir detayında Allah esmaları barındıran ürünle dualarınızı destekleyebilir, kalbinizi ferahlatabilirsiniz.

Osmanlı Gümüş Çelik Deri 60 Cm Siyah Kolye Kimler İçindir?

Osmanlı Gümüş Celcelutiye ve İsmi Azam Vefki çelik deri kolye yorumları incelendiğinde ürünün oldukça geniş kitleye hitap ettiği görülür. Cinsiyet ve yaş fark etmeksizin herkesin kullanabileceği ürün, son derece kaliteli materyalleriyle uzun süreli kullanım imkânı sunar. 316-L kararma yapmayan paslanmaz çelik levhaya yazılan dualar ve simgeler sayesinde sevdiklerinize manevi değeri yüksek hediyeler verebilirsiniz. Özel kutusuyla gönderilen ve özenle paketlenen kolyeyi devamlı üzerinizde taşıyarak İsmi Azam’ın varlığını ve etkisini her daim kalbinizde hissetmeniz mümkündür. Ayarlanabilir boyu ve zarif rengiyle tüm kullanıcıların beğenisini kazanan ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilir, hayran bırakan işlemeleri üzerinizde taşıyabilirsiniz. Ayrıca ifade ettiği kelimeler ve yoğun anlamlarla iç huzuru sağlayan tasarımın cilde uyumluluğu ve hijyenik yüzeyi sayesinde rahatsızlık duymadan kullanım gerçekleştirmeniz mümkün kılınır. İslam dünyasında oldukça önemli yere sahip motifler barındıran ürünü boynunuzdan ayırmayarak huzurunuzu daim edebilirsiniz. Osmanlı Gümüş Celcelutiye ve İsmi Azam Vefki çelik deri kolye fiyatına yalnızca birkaç dakikanızı ayırarak Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz.