OSMANLI DOĞAL TAŞ Öğrenci Bilekliği (LAPİS DUMANLI KUVARS,YEŞİM,KRİZOKOL,HAVLİT,HEMATİT,PEMBE KUVARS,KEHRİBAR)

Beden: 18-19 cm
18-19 cm
20 - 21
16 - 17
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

OSMANLI DOĞAL TAŞ Öğrenci Bilekliği (LAPİS DUMANLI KUVARS,YEŞİM,KRİZOKOL,HAVLİT,HEMATİT,PEMBE KUVARS,KEHRİBAR)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OSMANLI DEĞERLİ TAŞ Satıcı Ünvanı: OSMANLI DEĞERLİ TAŞ MÜCEVHERAT TAKI ÜRETİM PERAKENDE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0648172260200001 Vergi Kimlik Numarası: 6481722602
    Bu ürün OSMANLI DEĞERLİ TAŞ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Öğrenci Bilekliği Doğal Taş (Lapis,Dumanlı Kuvars,Yeşim,Kalsit,Havlit,Hematit,Kehribar) 8 mm Öğrenci Bilekliği Doğal Taş (Lapis,Dumanlı Kuvars,Yeşim,Kalsit,Havlit,Hematit,Kehribar) Taşların faydaları: Hematit: Stresi giderir ve duygusal dengeyi sağlar. Fiziksel ve ruhsal sistem arasında denge kurar. Havlit: Bedenin sıvı-elektrolit dengesine katkıda bulunur.
  • Kasların uygun şekilde kasılmasını sağlar.
  • Kehribar: Organik şifa taşı olarak bilinir.
  • Yeşim: Vücuttaki zehirli maddelerin atılmasına yardımcı olur.
  • Lapis: Fiziksel ve ruhsal dengeyi sağlar.
  • Akıl ve zekayı artırır.
  • Dumanlı Kuvars: Doğanın enerjisini ileterek güç ve denge sağlar.
  • Sezgiyi artırır ve gurur duyulacak işlere ilham verir.
  • Kalsit: Negatif enerjiyi temizler ve bilinçaltındaki kötü düşünceleri uzaklaştırır.
  • Konsantrasyonu artırır ve öğrenme yeteneğini geliştirir.
  • Bu bileklik, öğrencilerin stresi azaltmasına, zihinsel netliği arttırmasına ve öğrenme sürecini desteklemesine yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Doğal taş bilekliğimi nasıl arındırabilirim?
  • Doğal taşların doğadaki ve insan bünyesindeki kötü enerjileri giderdiğine inanılır, bu sebeple satın aldığınız doğal taş, size geldiğinde hali hazırda istenmeyen enerjiye sahip olabilir.Topraklama bunu gidermek için en iyi yoldur.Yanı sıra birkaç dakika suda bekletmek de faydalı olacaktır. Tüm ürünlerimiz %100 hakiki ve orijinal doğal taşlardan üretilmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Taş Cinsi Doğal Taş
  • Renk Yeşil
Geri Bildirim Ver

Lapis, dumanlı kuvars, yeşim, krizokol, havlit, hematit, pembe kuvars, kehribar Öğrenci Bilekliği

Değerli bir malzeme olan doğal taş doğada neredeyse kullanıma hazır halde bulunur. Aksesuar olarak kullanılmak üzere kesilip cila yapılabilen veya başka şekilde işlenebilen mineral özellikteki doğal taş oldukça değerlidir ve pek çok kişinin tercihidir. Eşsiz güzellikteki nadir bulunan bu taşların farklı özellikleri ve faydaları vardır. Doğru kullanıldığında ruhsal benliğinizle bağlantı kurmanıza yardımcı olan doğal taşlar bedeninizi ve zihninizi oldukça olumlu yönde etkiler. Sizin için özenle hazırlanan ve aksesuar haline getirilen Osmanlı doğal taş bileklik öğrencilerin okul hayatında ihtiyaç duyduğu alanlarda onlara yardımcı ve destek olabilir. Farklı beden seçeneklerine sahip ürünü çocuğunuzun bileğine uygun olarak tercih edebilirsiniz. Okul hayatında gerekli olan dikkat, hafıza ve mantığı harekete geçirerek başarılı olmasına yardımcı olur.

  • Farklı ölçü seçenekleri
  • İyileştirici enerji
  • Orijinal ürün

Osmanlı Doğal Taşların İyileştirici Gücü

Osmanlı Doğal Taşların İyileştirici Gücü

Şifalı doğal taşlar etraftaki güçlü enerjileri harekete geçirerek güneş, ay ve okyanusların iyileştirici enerjileriyle fiziksel temas sağlar. Farklı çeşitlere sahip her doğal taş kendi bireysel enerjisine sahiptir. Ruh halini yükselten ve enerji veren çeşitler olduğu gibi, endişe ve huzursuzluğu gideren seçenekler de mevcuttur. Özellikle renkli ve doğal desenleriyle popülerlik kazanan doğal taştan yapılan modeller herkes tarafından beğenilir. Okul hayatında başarı getirmesi amaçlanarak üretilen Osmanlı doğal taş öğrenci bilekliği lapis, dumanlı kuvars, yeşim, krizokol, havlit, hematit, pembe kuvars, kehribar çocuklarınızın ihtiyaç duyduğu desteği sağlayabilir. Farklı renklere sahip doğal taşlardan oluşurlar ve hem kızların, hem de erkeklerin kullanımına uygundur. Güzel konuşmayı sağlayan lapis, mutluluk veren yeşim ve kuvars çocuklara zindelik verir. Kehribarın ağrı kesici etkisi öğrencilere rahatlık ve huzur sağlar.

Şifalı Osmanlı Doğal Taş Öğrenci Bilekliği

Şifalı Osmanlı Doğal Taş Öğrenci Bilekliği

Aksesuar olarak tasarlanan Osmanlı doğal taş öğrenci bilekliği ten ile her daim temas içerisinde olduğu için etkisini sürekli gösterir. Mutluluk ve neşeyi artıran bu ürün ile pozitif ruh haline bürünen öğrenciler motive olarak yüksek yaratıcılık gösterirler. Uzun ders saatlerine rağmen yorgunlukla baş edecek enerjiyi sağlayan Osmanlı doğal taş bileklik sayesinde okul hayatında aktif olduklarını görürsünüz. Orijinal şifa taşlarına sahip olan Osmanlı Doğal Taş Öğrenci Bilekliği şık kutu içerisinde sertifikası ile birlikte gönderilir. 16-17, 18-19 ve 20-21 cm ölçüleri sayesinde çocuğunuzun bileğine uygun olan bedeni tercih edebilirsiniz. Bilekte ağırlık yapmayan ve yazı yazarken engelleyici parçası bulunmayan öğrenci bilekliği gün içerisinde rahatlıkla kullanılabilir. Enerjiyi yükselten özellikteki materyali sayesinde okuldan alınan verimi artırmayı hedefleyen ürün çocuklar tarafından beğenilerek kullanılır.

Cazip Osmanlı Doğal Taş Öğrenci Bilekliği Fiyatları

Cazip Osmanlı Doğal Taş Öğrenci Bilekliği Fiyatları

Birbirlerinin enerjisini yükselten doğal taşlar sıklıkla bir arada kullanılır. Bu sayede kötü enerji de nötrlenmiş olur. Ay ışığında bekleterek veya 24 saat toprağa gömerek de nötrleyebildiğiniz doğal taş bileklik ilk günkü enerjisini korur. İçerisindeki kuvars sayesinde ders dinlenirken dikkat toplamaya yardımcı olur. Sonsuz sevginin temsilcisi olarak bilinen pembe kuvars temsil ettiği şefkat sayesinde öğrencilere okulda dinginlik verir. Güçlü nötrleme taşlarından biri olan dumanlı kuvars olumlu düşüncelere sevk ederek azmi artırır. Bütçenize uygun seçenekler sunan Osmanlı doğal taş öğrenci bilekliği fiyatlarını inceleyerek ihtiyacınız doğrultusunda karar verebilirsiniz. Aynı anda birden fazla çeşitteki şifalı taşı içeren model sayesinde avantaj sağlarsınız. Trendyol’da yer alan Osmanlı doğal taş öğrenci bilekliği yorumlarını inceleyerek ürünü daha önce kullananların deneyimlerini öğrenebilirsiniz. Öğrencilerin rahatlıkla kullandığı ürün okul başarısını artırır.