OSL Omega Skin Lab Omega Skin Lab Granactive Retinoid %1,5 In Serum 30ml Yaşlanma Karşıtı Retinoid Serum

1.170 TL

Ürün Bilgileri

OSL Omega Skin Lab Omega Skin Lab Granactive Retinoid %1,5 In Serum 30ml Yaşlanma Karşıtı Retinoid Serum

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OSL Omega Skin Laboratories Satıcı Ünvanı: OMEGA LABORATUVARLARI KOZMETİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0642078325400001 Vergi Kimlik Numarası: 6420783254
    Bu ürün OSL Omega Skin Laboratories tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • En hassas cilt tipleri için dahi uygundur. Yeni Nesil Retinoid’dir. Retinolde görülebilen irritasyona sebep olmaz. En hassas ciltler dahi kullanım sağlayabilir. Granactive Retinoid, hücresel yenilenme hızını arttırmayı destekler. Bu sayede
  • kırışıklık düzeltme, sıkılaştırma, anti-aging, kahverengi leke açma ve gözenek sıkılaştırmaya yardımcı olur. Cilt parlaklığını arttırmayı destekler. KULLANIM ŞEKLİ Gece, temizlenmiş cilde bir kaç damla uygulanması tavsiye edilir ve parmak uçları ile dairesel hareketlerle masaj yaparak, tüm yüz, boyun ve dekolte bölgesine ince bir tabaka halinde uygulanmalıdır. Not: Retinol, başlangıç kullanım dönemlerinde, özellikle göz ve ağız çevresinde belirgin tahrişe, kızarıklığa ve soyulmaya neden olabilir. Geçmişte yüksek güçlü retinol formülleri kullanmadıysanız, retinol rejiminizi % 0,5 Retinol ile başlatmanızı, cildinizi alıştırmanızı ve daha sonra herhangi bir tahriş durumu kalmadı ise %0,2 Retinol ve %0,5 Retinol’e geçişi ayarlamanız önerilir. Kızarıklık ve pullanma olmaması etki etmediği anlamına gelmez yine retinolün faydasını sağladığını bilmelisiniz. Not: Retinoidler cildi UV ışınlarına karşı daha hassas hale getirebilir. Retinoid kullanırken güneşten korunma özellikle önemlidir. Bu ürün, retinol veya retinoik asit dahil olmak üzere diğer retinoidlerle birlikte kullanılmamalıdır. Not: Hamile veya emziren annelerin, Retinol içeren formülasyonlar gibi retinoid içeren cilt bakım ürünlerinden kaçınılması önerilir.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Hassas
  • İçerik Retinol
  • Tip Şişe
  • Hacim 16 - 30 ml
  • Kullanma Amacı Canlandırıcı
  • Yaşlanma Karşıtı Evet
Geri Bildirim Ver

Granactive Retinoid %1,5 In Squalene Serum

Her geçen gün kozmetik sektörü çığır açacak yenilikler geliştirir. Farklı ihtiyaçlara yönelik pek çok ürün arasında cilt bakım serumları yoğun talep görür. Granactive retinoid %1 - 5 in squalene serum 30 ml cilt yenilenmesini hızlandırmaya yönelik etki sağlar. Yeni nesil retinoid gelişmiş aktif teknolojilere sahiptir. Güneşin oluşturduğu kahverengi cilt lekeleri ve yaşlanma gibi sebepler hırpalanan cildin dermal tabakasına kadar iner ve bu sorunların ortadan kalkmasına yardım eder. Kolajen üretimini arttırır, cildi yeni hücre üretmek üzere harekete geçirir. Osl Omega Skin Lab Granactive Retinoid hızlıca deriye nüfuz eder ve emilir bu sayede pratik kullanım imkanı sunar. İçeriğinde bulunan squalene yağı sayesinde cilt bariyerini nemlendirir. Gözeneklerin sıkılaşmasına yardımcı olurken parlak bir cilt görünümü sunar.

  • Yaşlanma karşıtı
  • Kahverengi leke görünümüne karşı
  • Vitamin E içeriği

Granactive Retinoid %1,5 In Squalene Serum Faydaları

Granactive Retinoid %1,5 In Squalene Serum Faydaları

Granactive Retinoid %1 - 5 in Squalene Serum cildine gerekli özeni gösteren ve kullandığı ürünlerin kalitesine önem veren kişiler tarafından tercih edilir. İçerdiği çeşitli yararlı vitamin ve mineraller ile cildinizin ihtiyacına yanıt verir. Capric triglyceride içeriği ile cildinizde yağlılık hissi bırakmaz. Yeni nesil retinoid teknolojisi sayesinde en hassas ciltlerde bile kullanım için uygundur. Cildin kolajen üretimini destekler ve dolayısıyla Osl yaşlanma karşıtı özelliğe sahiptir. Bunun yanı sıra cildin ihtiyacı olan nem ve koruyucu bariyer onarımını vererek sağlıklı bir görünüme kavuşturur. İhtiyacınız olan bütün nemi bu serum ile kolayca karşılayabilrisiniz. Osl Granactive Retinoid 1 5 in Squalene serum 30 ml aynı zamanda kahverengi leke görünümüne karşı etkili bir şekilde savaşır. Siz de cilt onarımınız için bu serumu tercih edebilirsiniz.

Osl Granactive Retinoid Fiyatları

Osl Granactive Retinoid Fiyatları

Granactive Retinoid %1 - 5 in Squalene fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Retinol ile aynı etkinliğe sahip Granactive Retinoid birden fazla yaşlanma belirtisine karşı gösterdiği direnç ile retinolden ayrılır. Tahriş ve kızarıklık gibi yan etkilerin oluşumunu ekarte eder. Bu sayede en hassas ciltlerde bile gönül rahatlığıyla kullanım imkanı sağlar. 30 ml olduğu için seyahat edeceğiniz her yere kolaylıkla taşınır. Osl Omega Skin Sab granactive retinoid serum E vitamini içeriği ile güneşin oluşturduğu rahatsız edici leke görünümünü en aza indirir. Yaşlanma karşıtı özelliğe sahip ürün yaşlanmayı geciktirir. İnce çizgi görünümünün kişilerde yarattığı endişe ve stresin önüne geçer. Günlük cilt bakımının yetersiz kaldığı bazı durumlarda tercih edebileceğiniz, cildin dermal tabakasına kadar inen ve hızla emilen bu serumu siz de deneyebilirsiniz.

Granactive Retinoid ile Genç Görünmek Mümkün

Granactive Retinoid ile Genç Görünmek Mümkün

Yeni nesil bir retinoid olan Granactive Retinoid cilde ihtiyacı olan nemi kazandırmaya yardımcı olur. Yeni formülü sayesinde retinol kullanımı ile görülebilen tahriş ve kızarıklık gibi sorunların yaşanmasına neden olmaz. Böylece en hassas ciltlerin kullanımında bir sakınca olmaz. Cildin genç ve parlak görünmesine destek olur. Osl Granactive Retinoid serumu çeşitli faydalarıyla öne çıkar. Bunların arasında kahverengi leke görünümünü azaltmak, güneş sebebiyle hırpalanan cildi tazelemek, ince çizgi görünümünün önüne geçmek gibi özellikler yer alır. Hücresel yenilenme oranını artırmayı destekler. E vitamini içeriği sayesinde cildin koruyucu bariyerini güçlendirmeye yardımcı olur. Osl Omega Skin Lab Granactive Retinoid Squalene serum yaşlanma karşıtı bir ürün olması ile dikkat çeker. Siz de bu ürüne Trendyol sayesinde bütçenize uygun fiyatlardan yararlanarak kolayca sahip olabilirsiniz.