Orthocare 2540 Lumbocare High (uzun Lumbosacral Bel Korsesi Çelik

1.099 TL
Beden: XL
XL
2XL

Ürün Bilgileri

Orthocare 2540 Lumbocare High (uzun Lumbosacral Bel Korsesi Çelik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÇINAREL MEDİKAL Satıcı Ünvanı: ÇINAREL MEDİKAL İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0252128883400001 Vergi Kimlik Numarası: 2521288834
    Bu ürün ÇINAREL MEDİKAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜCRETSİZ AYNI GÜNÜ KARGO Orthocare Uzun Lumbosakral Bel Korsesi Çelik Balenli Lumbocare High Özellikleri Çelik balenlidir. Cildi tahriş etmeyen yüksek kaliteli ve esnek kumaşdan üretilmiştir. Giyme kolaylığı sağlamak için el geçirme bantlar mevcuttur. Hızlı giiyilip çıkarılabilmesi için pratik velkro (cırt bant) sistemi konulmuştur. Ayarlanabilir üst bantlar ile ekstar stabilizasyon sağlar. Çelik balenler hareketinizi sınırlar. Endikasyonlar Akut bel ağrısı Kronik lumbago (Sırtın aşağı kısmında ve belde olan çok şiddetli ağrı) Dejeneratif disk Paravertebral kas spazmı Sakroiliak ekrem irritasyonları Tendomiyopati Lumbago siyatika Traksiyondan sonra Hipermobil veya dejeneratif değişiklikler Etki Mekanizması Çelik balenler sayesinde pelvisten orta sırta kadar olan bölgedeki omurga yapılarını destekler, Doğru postür (duruş) ve doğru hareket için zorlar (Çelik ve plastik balenler sayesinde), Abdominal kasları kısa pozisyonda tutarak daha ileri düzey bir zayıflamayı önler, Akut bel ağrısında aktivite düzeyini arttırarak iyileşmeyi hızlandırır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver