ORNATE Karınca Yumurtası Yağlı Tüy Azaltıcı Etkili Tüy Dökücü Ve Tüy Jel Krem

349 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

ORNATE Karınca Yumurtası Yağlı Tüy Azaltıcı Etkili Tüy Dökücü Ve Tüy Jel Krem

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SoWhat Kozmetik Satıcı Ünvanı: ÖZGE ÖZBASKIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6650147795
    Bu ürün SoWhat Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 40 adet sipariş verilebilir. 40 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karınca yumurtası jeli içerisindeki karınca yumurtası özü ve yağı sayesinde ağrısız ve sancısız istenmeyen tüylerin kalıcı giderilmesine yardımcı olur. Yeni tüy oluşumunu engellerken lekesiz cilt görünümü elde edilmesini destekler. Ağrısız ve sancısız bir işlemdir.
  • Tüy alımı sonrası kararmaları gidermeye yardımcıdır.
  • Daha geç tüy çıkmasını destekler.
  • Cildi nemlendirir ve besler.
  • Hassas ciltlere özel olarak üretilmiştir.
  • Yüz dışında tüm vücutta uygulanabilir.
  • Kokusuzdur ve alerjen içermez.
  • 150 ml
  • İçeriği: Karınca yumurtası yağı ve özü : Karınca yumurtası yağı küresel olarak tescillenmiş kalıcı tüy dökücü olmakla beraber cildinizi nemlendirir. Karınca yumurtası jelinin etken ve ana maddesi karınca yumurta yağıdır. Ayrıca cildi nemlendirmek, tüyleri azaltmak ve onarmak için Aloe vera, kakule yağı ve Greyfurt yağı içermektedir.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Form Köpük
  • Hacim 155 ml
Geri Bildirim Ver

Ornate Cosmetics Karınca Yumurtası Yağlı Tüy Azaltıcı Etkili Tüy Dökücü Jel

Özellikle kadınlar arasında yaygın olan tüy problemleri gündemden düşmeyecek konulardan biridir. Kadınların bu konuda oldukça sorun yaşadıkları düşünülürse alternatif birçok yöntemin olması oldukça normaldir. Bu konuda geliştirilen birden fazla yöntem bulunur. Ağda, lazer ve traş bıçakları sadece bunlardan birkaçıdır. Hangi yöntemi kullanırsanız kullanın cildinizde tahriş gibi sorunlar yaşamanız olasıdır. Ornate jel karınca yumurtası yağı cildinizin ihtiyaç duyduğu nem dengesini korur. Özellikle traş sonrası ciltte oluşan tahrişin giderilmesine, cildin beslenmesine ve iyileşmesine yardımcı olur. Ornate Cosmetics karınca yumurtası yağlı tüy azaltıcı etkili tüy dökücü jel istenmeyen kıllardan kurtulmanıza yardımcı olur. Tüylerinizin daha geç çıkmasını sağlayarak sizi uzun bir süre muzdarip olduğunuz bu dertten kurtarır.

  • Tüylerin çıkma süresini uzatır
  • Cildi tahriş etmez
  • Cildin nem dengesini korur

Tüylerinizden Kurtulmanıza Yardımcı Tüy Dökücü Ornate Jel

Tüylerinizden Kurtulmanıza Yardımcı Tüy Dökücü Ornate Jel

Kişisel bakım ve temizliğe önem verme gibi düşünce tarzları geçmişten günümüze kadar farklı düşünce tarzlarına bürünerek süregelir. Özellikle de kadınlar arasında yaygın olan istenmeyen tüy problemleri geçmişte olduğu kadar şu anda halen büyük bir sorun teşkil eder. Ornate tüy dökücü jel kıllardan kurtulmanıza yardımcı bir üründür. Faydalarıyla öne çıkan karınca yumurtası yağı etkili olarak üretilen jel pratik bir şekilde kullanıma hazır kokusuz ve alerjen etkisi olmayan formlar haline getirilerek satışa sunulur. Tüm cilt tipleri için üretilen jel cildinizi tahriş etmeden ağrısız ve acısız bir şekilde tüylerinizden kurtulmanıza yardımcı olur. Doğal oluşumlardan yararlanılarak üretilen jeli, yüz dışında bütün vücudunuza uygulayabilirsiniz. Karınca yumurtası yağı içeren jel, kıl köklerine etki ederek tüylerinizin daha geç çıkmasını sağlar ve cildinize daha parlak bir görünüm kazandırır.

Parlak Bir Cilt için Ornate Cosmetics Karınca Yumurtası Yağı

Parlak Bir Cilt için Ornate Cosmetics Karınca Yumurtası Yağı

Karınca yumurtası yağının faydaları saymakla bitmez ancak kadınlar için önem arz eden konulardan biri tüy dökücü özelliğidir. Düzenli kullanımda tüylerin seyrek çıkmasına yardımcı olur. Ciltte traş, ağda ve lazer sonrası oluşan tahriş ve kırmızı lekelerin giderilmesine yardımcı olur. Ornate Jel Tüy Dökücü Krem karınca yumurtası, aloe vera, kakule yağı ve greyfurt içeren formülüyle cildinizi nemlendirir tüylerinizi aldıktan sonra oluşan kararmaların giderilmesinde yardımcı olur. Hassas ciltler için üretilen formülle sahip ürünü cildiniz tahriş olmadan gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Uzun süreli düzenli kullanımlarda tüylerinizin giderek azaldığını ve artık çıkmadığının farkına varırsınız. Tüy dökücü kremi kullanmadan önce istediğiniz bölgeyi ılık suyla yıkayarak kullanmanız tavsiye edilir. Kılların olduğu bölgeye bir miktar jel döküp masaj yaparak uygulayınız. Cildinizde 5 dakika beklettikten sonra yıkayıp temizleme mendili yardımıyla silebilirsiniz.

Pratik Kullanımıyla Ornate Cosmetics Tüy Dökücü Krem

Pratik Kullanımıyla Ornate Cosmetics Tüy Dökücü Krem

Günlük hayatta her insanın yetiştirmesi gereken işleri vardır. Özellikle de kadınların bu işler arasından kendilerine zaman yaratıp kişisel bakımlarını da yapmaları gerekir. Karınca yumurtası yağı pratikliğiyle ihtiyaçları karşılayan bir üründür. Acele işlerinizin olduğu zamanlarda bile sizi yarı yolda bırakmayan tüy dökücü krem sayesinde ihtiyaç duyduğunuz anda istenmeyen kıllardan kurtulabilirsiniz. Sadece kadınlar için değil erkeklerin de güvenle yüz bölgesi dışında kullanabileceği bir üründür. Ornate Cosmetics karınca yumurtası yağlı tüy azaltıcı etkili tüy dökücü jel yorumlarını okuduğunuzda ürünü kullanan müşterilerin deneyimlerini inceleyebilirsiniz. Günlük hayatta kurtarıcı olan cildinizde parlak ve sağlıklı bir etki oluşturan, kararmaların önüne geçen ve cildinizi besleyen bu ürünü gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Sizler de Ornate Cosmetics karınca yumurtası yağlı tüy azaltıcı etkili tüy dökücü jel fiyatını inceleyerek ürüne Trendyol’dan sahip olabilirsiniz.