Orkide Ayçiçek Yağı Pet 5 lt

329 TL
(65,80 TL / lt)
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
327,95 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Orkide Ayçiçek Yağı Pet 5 lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EK Toptan Market Satıcı Ünvanı: EKGROUP GIDA TEMİZLİK SANAYİ İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Hatay Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0327084747800001 Vergi Kimlik Numarası: 3270847478
    Bu ürün EK Toptan Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Ayçiçek Yağı
Geri Bildirim Ver

Orkide Ayçiçek Yağı Pet 5 lt

İnsan sağlığı için oldukça yararlı olan yağlar, pek çok bitkinin özünde bulunur. Çeşitli alanlarda mutfaklarda yerini alan yağlar besleyici ve şifa kaynağı olarak da bilinir. Hemen hemen her evde yaygınlıkla tüketilen ve yemeklerin olmazsa olmazı durumuna gelen yağların yeri oldukça önem taşır. Lezzetli sofraların baş kahramanı olan bu gıda çeşidi, başta vücuda enerji vererek beraberinde birçok faydasını da görürsünüz. Orkide ayçiçek yağı pet 5 lt, tarladan sofranıza sunulan orijinal bir lezzettir. Bu gıdanın içeriğinde bulunan birçok vitamin, mineraller sayesinde kullanım alanı da oldukça geniştir. Orkide 5 lt pet şişe ayçiçek yağı, her türlü yemeğinize son derece yakışarak, böylelikle damak tadınıza da hitap eder. Vücudunuza ağırlık hissiyatı vermez bu sebeple rahatlıkla aşırıya kaçmadan tüketebilirsiniz.

  • Sağlıklı içerik
  • Uzun süreli kullanım
  • Yoğun lezzet deneyimi

Zengin İçeriği ile Orkide Ayçiçek Yağı

Zengin İçeriği ile Orkide Ayçiçek Yağı

İçeriğinde bulunan vitamin ve yoğun mineraller sayesinde uygun bir miktarda kullanıldığında mide problemleri, bebeklerde gaz sorunu, kalp ve beyin gelişimi, cilt sorunları gibi çeşitli şikayetler için ayçiçek yağı oldukça yararlı ve tavsiye edilen bir gıda çeşididir. Orkide ayçiçek yağı, günlük yaşamda sıklıkla tercih edilen, yemeklere oldukça lezzet katan bir üründür. Lezzet değeri açısından müşterilerden tam not alan bu ayçiçek yağı sadece yemeklerde kullanılmakla kalmaz aynı zamanda sağlık ve güzellik açısından da yaygınlıkla tercih edilen bir kalite performans ürünüdür. Vücut sağlığı için kendinizi aşırı kullanımdan sakınmanız önerilir. Aşırı kullanımdan kaçındığınız süreçte Orkide ayçiçek yağı 5 lt, doymamış yağ asitlerinden oluştuğu için damar sertliğine neden vermeyerek rahatlıkla kullanım vadeder. Siz de bu ürünü sağladığı avantajlardan yararlanmak için gönül rahatlığı ile deneyimleyebilirsiniz.

Uzun Süreli Kullanımı ile Orkide Ayçiçek Yağı

Uzun Süreli Kullanımı ile Orkide Ayçiçek Yağı

Ayçiçek tohumundan sapına kadar birçok şeye yararlıdır. Bu gıda çeşidi kozmetik ürünlerde de kullanılmasıyla oldukça geniş bir kitleye hitap eder. Ev, kafe ve restoranlarda sıkça kullanılan 5 litre Orkide ayçiçek yağı, yemeklerde olmazsa olmazdır. Lezzet açısından yemeklerinizi tamamlayarak sofralarınızda oldukça beğenilir. Vücuda olumlu etkileri arasında kötü kolesterolü düşürmesi, tansiyonu ve kan dolaşımını düzenlendiği de bilinir. Diyabet hastalarının insülin ihtiyacını gidermesi de bu gıda çeşidinin yararlarındandır. Omega-3 içeren bu ürün, vücuttaki enfeksiyon riskini ortadan kaldırır ve hücrelerin yenilenmesinde destekleyicidir. Sağladığı bu destek sayesinde kozmetik ürünlerinde de tercih edilir. Orkide ayçiçek yağı 5 lt fiyatı pet, ergonomik paketi sayesinde uzun ömürlü bir kullanım olanağı sağlar. Siz de bu ürünü tercih ederek mutfaklarınızda yemek çeşitlerinizi geliştirerek lezzet katarak fark yaratabilirsiniz.

Bütçe Dostu Orkide Ayçiçek Yağı Fiyatları ve Yorumları

Bütçe Dostu Orkide Ayçiçek Yağı Fiyatları ve Yorumları

Zengin besin içerikleriyle birçok fayda sağlayan bu ürün, geniş kullanım alanlarıyla da sıklıkla tercih edilir. E vitamini sayesinde bağışıklık sisteminizi güçlendirerek kalp ve türevi rahatsızlıkların tedavisine fayda sağlar. Ayçiçek yağı vücut için antioksidan olarak kabul edilir. Bu gıda çeşidi ağız içinde çıkan yaralar için de iyileştirici görevi görür. Müşteriler tarafından beğenilerek kullanılan bu ürünün faydaları da oldukça çoktur. Siz de bu gıdanın sağladığı avantajları Orkide ayçiçek yağı pet 5 lt yorumları kısmından okuyarak detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Ürün hakkındaki değerlendirmelere ve merak ettiğiniz sorulara ulaşabileceğiniz bu kısımda kullanan müşterilerin memnuniyetlerine ve görüşlerine de göz atabilirsiniz. Orkide ayçiçek yağı pet 5 lt fiyatları tüm özelliklerine göre belirlenir. Siz de bu ürünü Trendyol aracılığı ile hızlı ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.