1
Bitki Besini ve Vitamin kategorisinde
en çok değerlendirilen 1. ürün

Orkide Yetiştirme Root Power Plus - En iyi Orkide Besini Ve Gelişim Hızlandırıcı 500 ml Sprey

145 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Orkide Yetiştirme Root Power Plus - En iyi Orkide Besini Ve Gelişim Hızlandırıcı 500 ml Sprey

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Botanix Satıcı Ünvanı: HÜLYA ESER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3790198195
    Bu ürün Botanix tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Root Power Plus Orkide Destek Sıvısı (500 ML) %100 Organiktir. Kimyasal Madde içermez. Tamamen Doğal bitki özlerinden oluşturulmuştur. Ürün 500 ML Spret Şişededir. Kullanıma Hazırdır. Root Power Plus nedir nasıl çalışır ? Root Power Plus Bitkilerin (Özellikle Orkidelerin) Kök Gövde sistemi üzerinde çok Etkilidir. Bitkilerinizin kök ve gövde yapıları sağlıklıysa Dal verir, Çiçek Açar. Root Power Plus içeriğindeki Bitki özlerinden oluşan bileşimi sayesinde, Bitkinizi ilk kullanımdan itibaren ReAktive Etmeye başlar. Bitkinin biriktirdiği enerjisini açığa çıkararak , Kök , Dal, Yaprak vermeye başlatır. Orkidelerinizi Sağlıklı bir görünüme sokar. Root Power Plus tüm orkide türlerinde çok etkili olmasının yanısıra, evinizdeki diğer Süs bitkilerinizde de benzer etkiler sağlar. İnsan, Hayvan ve bitki sağlığına zarar vermez. Kimyasal madde içermediğinden dolayı doz aşımı durumunda bitkinizin köklerini yakmaz ve zarar vermez. Root Power Plus Nasıl Kullanılır ? Root Power Plus Orkide ve Bitki Toprağına haftada 1 defa uygulanır. 3-4 fıslama yapmak yeterlidir. Bitkilerinizin yapraklarına da uygulayabilirsiniz. En Etkili kullanımı bitkinin iki sulama aralığında kullanmakdır. Saksıdan Sızdırma yöntemi ile sulama yapacaksanız önce orkide toprağına 3-4 fıslama yapın, ardından saksı kenarından orkidenizi sulayın. Orkidelerde Daldırma yöntemi ile uygulanacaksa Suyun içerisine 3-4 fıslama yaptıktan sonra orkidenizi 15-20 dk. Daldırma suyunda bekletip sulamasını yapabilirsiniz. Su Kültürü veya Ters Su Kültürü uygulayacağınız köksüz Orkidelerde Aynı daldırma yönteminde olduğu gibi suyun içerisine 3-4 fıslama yapılmalıdır. Birçok Root Power Plus Kullanıcısının kullanım sonuçlarını görmek için orkideyetistirme instagram sayfamızı takip etmenizi tavsiye ederiz. Ayrıca 60.000 Amatör/Profesyonel Orkide Yetiştiricisinin buluşma noktası olan Orkide Yetiştirme ve Bakımı Facebook Grubumuzu da takip ederek, Orkidelerle ilgili tüm paylaşımları görebilir, Faydalı bilgiler sağlayabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 500 ml
Geri Bildirim Ver

Orkide Yetiştirme Root Power Plus - Gelişim Destekleyicisi 500 ml Sprey

Bitkiler yeryüzünün büyük bir kısmını kaplar. İnsanlar açısından önemli olan bitkilerin oksijen üretmek, havanın temiz olmasını sağlamak, hayvanlara ve insanlara besin olarak onların soyunun devamını sağlamak ve birçok durumlarda faydaları görülür. Bitki çeşitleri oldukça fazladır. Bunların yaşam döngüleri tohum, çimlenme, erişkin bitki ve çiçektir. Tohum olarak ekilen topraktan yeterli miktarda nem ve sıcaklık alarak çimlenme safhasına geçer. Çimlenme safhasında kök toprakta filizlenip ışığa doğru yükselir. Erişkin bitki olduğunda artık büyür, gelişir ve kendi besinini üretir. En son safhasında ise artık çiçek olur ve kendi tohumlarını üretip ölür. Ancak bazen bitkiler yanlış yetiştirmeden, yetersiz su ve ısıdan dolayı yaşam döngüsünü tamamlayamadan ölür. Gelişimini desteklemek için Root Power Plus ürününü güvenle tercih edilir.

  • Gelişim destekleyici
  • Kolay kullanım avantajı
  • İlk kullanımdan itibaren etki

Pratik Kullanımı ile Orkide Yetiştirme Root Power Plus

Pratik Kullanımı ile Orkide Yetiştirme Root Power Plus

Bitkilerin gelişmesine destek olan bu ürün %100 organiktir. Bitkilerin köklerine ve gövdelerine etki göstererek kök, dal ve yaprak vermeye başlar. Özellikle orkideler üzerinde denenip etkisi görülen bu ürün, diğer tüm bitkilerde de aynı orkidelerde olduğu gibi kullanılarak etkisini gösterir. Orkide yetiştirme Root Power Plus - gelişim destekleyicisi 500 ml sprey orkide ve bitki toprağına veya yaprağına haftada 1 kez 3-4 kez fıslatma yaparak uygulanır. İlk kullanımdan itibaren orkide ve bitkilerinizde sağlıklı görünüm ortaya koyar. İçerisinde kimyasal madde bulundurmaz. Bu sayede bitkilerinize zarar vermez. Eğer bitkilerinizi daldırma yöntemi ile sulama yapıyorsanız daldırma yapacağınız suyun içerisine bu üründen aynı şekilde fıslama yaparak sulama gerçekleştirilir. Sızdırma yöntemi ile sulayacaksanızsa da önce bitkinin toprağına sonra da saksı kenarından sulama yapılır. Siz de bu ürünü deneyimleyebilirsiniz.

Dikkat Çekici Root Power Plus Sprey Avantajları ve Yorumları

Dikkat Çekici Root Power Plus Sprey Avantajları ve Yorumları

Orkide; efsanesi, güzelliği ve asaleti ile nam salmış bir çiçektir. Evlerde de yetiştirilen bu çiçek evinizin görüntüsünü güzelleştirir. Her çiçekte olduğu gibi orkide yetiştirmenin de püf noktaları vardır. Özenerek baktığınız çiçeklerinizin solup gitmesi başınıza gelmesini istemeyeceğiniz bir durumdur. Bu tür sorunlarla karşılaşmamak için önceden tedbir alınmalı, böyle bir durumda karşılanırsa da hemen Root Power Plus tercih edilebilir. Ürünün 500 ml olması ile orkideler ve bitkiler için uzun süre kullanım sağlanır. Orkide yetiştirme Root Power Plus - gelişim destekleyicisi 500 ml sprey yorumları incelendiğinde bu üründen müşterilerin oldukça fayda gördüğü ve diğer müşterilere de tavsiye ettikleri görülür. Bu ürün bitki özlerinden oluşur. İçerisindeki bileşimi sayesinde bitkilerin enerjisini açığa çıkararak gelişimine katkı sağlar. Bu ürünün sağladığı avantajlar sayesinde bir numaralı tercih sebebiniz olur.

Bütçenize Uygun Orkide Yetiştirme Root Power Plus Fiyatı

Bütçenize Uygun Orkide Yetiştirme Root Power Plus Fiyatı

Bitkiler ekosistemin önemli unsurlarındandır. İyi bir bitki yetiştirebilmek için yeterli ısı ve su bazen yeterli olmayabilir. Bitkilerin gelişimini desteklemesi için orkide yetiştirme root power plus - gelişim destekleyici 500 ml ürünü tercih edilir. Bu ürün orkidelerin ve bitkilerin kök ve gövde sistemleri üzerinde etkilidir. Bu sayede gelişimlerine katkı sağlar, bitkilerin dal verip çiçek açmasını destekler. Orkide yetiştirme Root Power Plus - gelişim destekleyicisi 500 ml sprey fiyatı ise oldukça uygun olarak müşterilerine sunulur ve oldukça beğeni toplar. Siz de kimyasal madde içermeyen, tamamen organik olan ve uygun fiyatlı bu ürünü orkidelere ve diğer tüm bitkilerinize güvenle kullanabilirsiniz. Aklınıza takılan sorular için yorumları inceleyebilirsiniz. Bütçe dostu ve oldukça işlevsel olan bu ürüne Trendyol üzerinden kolay ve hızlı bir şekilde sahip olabilirsiniz.