3
Bitki Besini ve Vitamin kategorisinde
en çok değerlendirilen 3. ürün

Orkide Yetiştirme Keiki Macunu 1,5 gr

Ürünün Diğer Satıcıları (4)
549 TL'ye 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
3. Ürüne %10 İndirim
250 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Orkide Yetiştirme Keiki Macunu 1,5 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EKM Group Satıcı Ünvanı: EMRE KURTALİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aksaray Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5961264833
    Bu ürün EKM Group tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Keiki Macunu 1,5 gr, yeni orkide bitkilerinin büyümesine yardımcı olmak için mükemmel bir yoldur. Bu özel olarak formüle edilmiş macun, keikisinizden güçlü kök büyümesini teşvik etmeye yardımcı olur ve yeni nesil güzel orkideleriniz için sağlıklı bir başlangıç yapmanızı sağlar. Kullanımı kolay ve toksik olmayan, orkidelerinizin ihtiyaç duydukları beslenmeyi almalarını sağlamanın en iyi yoludur. %100 doğal malzemelerden üretilmiştir ve keiki yetiştiriciliği için maksimum besin sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.
  • Sağlıklı bir keiki gelişimi için gerekli olan temel mineralleri, eser elementleri, amino asitleri ve vitaminleri içerir.
  • Orkide fidelerinde ve kesimlerinde yeni köklerin büyümesini teşvik etmeye yardımcı olur.
  • Karışıklık olmadan kolay uygulama - sadece bitkilerinize püskürtün ve işini yapmasına izin verin!
  • Bitki dokularında sağlıklı hücre bölünmesini teşvik ederek kök büyümesini arttırır.
  • Genç sapların ve yaprakların hızlı köklenmesini teşvik eder.
  • Genel sağlık ve canlılık için hayati besinler sağlar.
  • Keiki yayılma sürecini hızlandırmak isteyen yetiştiriciler için mükemmel bir çözüm.
  • Saksılama sırasında ve yeni köklenmiş keikilerin montajlara takılmasında kullanılabilir.
  • Hassas bitkilere zarar verebilecek kimyasallar, fosfatlar ve hormonlar içermez.
  • Toksik olmayan formülü iç veya dış mekanlarda kullanım için güvenlidir.
  • Hızlı etkili ve uzun süreli sonuçlar – günler içinde gözle görülür bir iyileşme görün.
  • Phalaenopsis, Cattleya, Dendrobiums ve Oncidiums dahil olmak üzere her türlü orkide için uygundur.
  • Her tüp, birden fazla uygulama için yeterli olan 1,5 gram macun içerir.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 1 ml
Geri Bildirim Ver

Orkide Yetiştirme Keiki Macunu 1,5 gr

Orkidelerde oluşan keiki, çiçeğin dalındaki bir gözde belirli hormonların birikmesiyle ortaya çıkar. Bu macun içerisinde sitokinin hormonu bulunur. Aynı zamanda orkide keiki macunu uygunsuz bakım veya elverişsiz koşullar içerisinde bulunan bitkilerin canlanmasına da yardımcı olur. Keiki macunu 1,5 gr doğrudan bitkideki çiçek sapında yer alan gözlere sürülür. Bu sayede oluşum hızlanarak yapay olarak orkidenin keiki vermesi teşvik edilir. Yeterince büyümüş olan keiki ise ana bitkiden ayrılır. Bu sayede orkide çoğaltma işlemi tamamlanarak istenen sonuç elde edilir. Orkideden keiki ayırma yapılırken keskin ve steril bir bıçak kullanılır. Bulunduğu bölümün 2-3 cm altından kesilerek orkideden ayrılır. Ayrılan bölgedeki anne bitkideki sapa ise doğal bir mantar türevi olan tarçın abartmadan sürülür. Tarçını abartmadan kullanarak sağlıklı süreç elde edebilirsiniz.

  • Pratik oluşum
  • Ana bitkiyle aynı özellikli bitki yetiştirme
  • Hızlı ve sağlıklı büyüme

Pratik Oluşum İmkanı Sunan Keiki 1,5 gr Özellikleri

Pratik Oluşum İmkanı Sunan Keiki 1,5 gr Özellikleri

Keiki macunu içerisinde büyüme hormonu barındırır. Sürgünlerin ve tomurcukların büyümesini uyaran bu ürün orkidelerde sıklıkla kullanılır. Bu yetiştirme macunu bitkinin çiçek sapındaki gözlere sürülür. Bu sayede yapay olarak orkidenin keiki vermesi sağlanır. Bu parça yeterince büyümeden ana bitkiden ayrılmamalıdır. Yaprağının en az 3-4, kökünün de 2-3 adet olması gerekir. Köklerin boyutu ise 5 cm'den az olmamalıdır. Keiki, ayrıldıktan sonra çok fazla güneş ışığı alan bir bölgeye konmamalıdır. Yeni olduğu için ışığa karşı duyarlı ve hassas bir yapıya sahiptir. Büyümeye başladığı süreç içerisinde hafif aydınlık bir yere de konulabilir. Siz de orkide yetiştirme keiki macunu 1,5 gr kullanarak orkide çoğaltma işini rahatlıkla ve güvenle yapabilirsiniz. Düzenli bakım yaparak keiki ile elde edilen yeni orkidenizin 2-3 yıl içerisinde çiçek açmasını sağlayabilirsiniz.

Üstün Kalitede Orkide Yetiştirme Macunu Avantajları

Üstün Kalitede Orkide Yetiştirme Macunu Avantajları

Orkide yetiştirme keiki macunu kullanıldığında yapay olarak keiki vermesi amaçlanır. Yeterince büyüdüğünde ana bitkiden ayrılır ve orkide çoğaltma işlemi başarıyla tamamlanır. Orkide keikisi ayırırken dezenfekte edilmiş bir bıçak kullanılması gerekir. Bulunduğu bölgenin 2-3 cm altından keserek orkide sapından rahatlıkla ayırabilirsiniz. Ayırdıktan sonra ise ister kendi saksısına isterseniz de anne bitkinin yanındaki toprağa dikebilirsiniz. Kendi saksısından ziyade ana bitkinin toprağı düzenleyen yapı yanında olması daha sağlıklı büyümesini sağlar. İlk zamanlarda hassas olan parça, az güneş ışığı alan bir bölgede korunur. Büyümeye başladığında aydınlık ancak güneş almayan bir bölgede korunması gerekir. Siz de orkide yetiştirme keiki macunu 1,5 gr kullananlar kısmını inceleyerek ürünü kullanan müşterilerin değerlendirmelerini okuyabilirsiniz. Ürün hakkında merak ettiğiniz detaylı bilgileri kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz.

Avantajlı Fiyatlarla Orkide Yetiştirme Keiki 1,5 gr

Avantajlı Fiyatlarla Orkide Yetiştirme Keiki 1,5 gr

Orkidenin keiki vererek çoğalması işlemi keiki sayesinde kolaylaşır. Düzenli bakım sonucu oluşan yeni orkidenin çiçek açması için 2 ya da 3 yıl geçmesi gerekir. Aynı zamanda orkideler stres altındayken hayatını devam ettirme amacıyla da keiki çıkarabilir. Yeni çıkan keikinin kökleri ana bitkide olduğu gibi grileşmeden sulanmamalıdır. Aynı zamanda bu bitkinin doğrudan güneş ışığı almayan alanda olması ve cereyanda kalmaması gerekir. Orkide yetiştirme keiki macunu 1,5 gr yorumları bölümüne bakarak ürünü daha önce satın alıp kullanmış kişilerin değerlendirmelerini okuyabilirsiniz. Siz de bu ürünü kullanarak orkide çoğaltma işlemini sağlıklı bir şekilde yapabilirsiniz. Orkide yetiştirme keiki macunu 1,5 gr fiyatları her bütçeye ve beklentiye uygundur. Siz de ihtiyaçlarınıza uygun olan bu ürünü Trendyol ile inceleyebilir ve bütçeniz doğrultusunda değerlendirme imkanına sahip olabilirsiniz.