Orkid Platinum Hijyenik Ped Gece Süper Ekonomik Paket 16 Ped

84,30 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (30)
2 Al Sepette %10 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
89,99 TL
Kurumsal Fatura
999 TL'ye 15 TL İndirim
4. Ürüne %5 İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Orkid Platinum Hijyenik Ped Gece Süper Ekonomik Paket 16 Ped

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gross Cepte Satıcı Ünvanı: BİZİM GIDA TARIM ORMAN ÜRN.TEKS.TEM.NAKLİYE DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI PAZ.İNŞ.TAAH.SAN.VE TİC.A.Ş. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0178014932100017 Vergi Kimlik Numarası: 1780149321
    Bu ürün Gross Cepte tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • a

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Özellik Gece
Geri Bildirim Ver

Orkid Platinum Gece 16'lı Hijyenik Ped

Pedler, kadınların hayatındaki temel hijyen ürünlerinden biridir. Orkid Platinum gece 16’lı hijyenik ped uzun yapısı ile sıvının sızmasını önler. Yüksek emiciliği sayesinde gece boyunca sızıntılara karşı koruma sağlar. Bir paket içerisinde 16 adet ped bulunur. Kokuları hapseden yapısı gece boyu konforunuzdan ödün vermeyerek temizlik hissi yaşamanızı sağlar. Emici bariyerleri sayesinde ped dışına sıvı çıkmasını önleyerek güvenli kullanım imkanı sunar. Sahip olduğu hoş koku ile daima temizlik hissi uyandırır. İnce yapısı yok gibi hissettirerek rahat hareket etmenizi sağlar. Sık sık ped değişimi yaparak genital bölgenin hijyenik kalmasını sağlayabilirsiniz. Orkid Platinum gece 16’lı hijyenik ped kullananlar hareket kısıtlaması yaşamadan deliksiz bir uykunun tadını çıkarabilirler. Çantanızda rahatça taşıyabileceğiniz bu pedler ile gün içerisinde oluşabilecek risklere karşı tedbir alabilirsiniz.

  • Yüksek emicilik
  • Anti alerjenik
  • Koku hapseden yapı

Orkid Platinum Gece 16’lı Hijyenik Ped Özellikleri

Orkid Platinum Gece 16’lı Hijyenik Ped Özellikleri

Orkid Platinum gece size üstün koruma sağlamak için 1000 pamuksu yumuşak mikro yastık ve yoğun emici yan bariyerlere sahiptir. Yumuşak mikro yastıklar yan bariyer işlevi görerek yüksek koruma sağlar. Regl döneminde yaşanan sorunlardan biri de gece uyku sırasında pedin sızdırmasıdır. Pedin uzun boyutu ve yüksek emicilik kabiliyeti sızmayı önler ve rahat bir uyku çekmenizi sağlar. Koku nötralize etme teknolojisi kokuları doğrudan hapseder. Yumuşak yüzeyi ve nefes alabilen yapısıyla sıvıyı hızla emer ve size gece boyu rahatlık sağlar. Hareketli anlarınızda dahi pedi değil, korumayı hissetmeniz amacıyla tasarlanır. Anti alerjenik özelliği sayesinde hassas cilde sahip kişiler de rahatlıkla kullanabilirler. Kendinizi güvende hissetmenizi sağlayan bu pamuksu ped uzun süre boyunca maksimum koruma sağlar. Regl döneminde üstün koruma sağlamak için bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Orkid Platinum Gece 16’lı Hijyenik Ped Yorumları

Orkid Platinum Gece 16’lı Hijyenik Ped Yorumları

Doğru ped seçiminde bulunarak sızıntıları önleyebilirsiniz. Emici merkezi ve pamuksu yumuşaklığa sahip mikro emici yastıkları bulunan Orkid ped, geniş yüzeyli tasarımıyla geceleri koruma sağlar. Sahip olduğu anti alerjenik özellik ve etkili hava kanallarıyla nefes alan yapısı cildinizde kızarıklık ve kaşıntı gibi sorunlar yaşanmasını önler. Gözenekli yapısı sayesinde sıvıyı hızla emer ve kuruluk hissi sağlar. Uyku esnasında ne kadar hareket etseniz de size üstün koruma sağlar. Ürün, sadece gece değil yoğun geçen dönemlerde gün içinde de kullanıma uygundur. Günlük hayatınızda oluşabilecek sorunları minimum düzeye indirir. Gün boyu yokmuş hissiyatı yaratır. Ürün sağladığı ultra koruma ve konfor hissiyle her zaman yanınızdadır. Pedinizi günde birkaç kez değiştirerek enfeksiyon ve bakteri oluşumunu önleyebilirsiniz. Orkid Platinum gece 16’lı hijyenik ped yorumlarını inceleyerek müşterilerin deneyimlerine ulaşabilirsiniz.

Orkid Platinum Gece 16’lı Hijyenik Ped Fiyatı

Orkid Platinum Gece 16’lı Hijyenik Ped Fiyatı

Orkid Platinum gece 16’lı fiyatı, özellikleri doğrultusunda belirlenir. 3-7 gün arası süren adet döngüsü süreci, kadınların sağlıklı üreme süreçlerinin bir parçasıdır. Pedler bu süreçte hijyen sağlamak amacıyla üretilir. Ergonomik tasarımıyla hareket alanınızı kısıtlamayarak sabit bir şekilde yatmanızın önüne geçer. 3 boyutlu sızıntı kalkanı yoğun günlerde bile sızıntıyı önleyerek güvende kalmanızı sağlar. Ped seçimi yaparken cildinizi tahriş etmemesi göz önüne alınması gereken bir konudur. Ürün, antialerjenik yapısı ve yumuşak dokusuyla uzun süreli kullanımda bile oluşabilecek tahrişi önler. Sıvıyı hızlı bir şekilde emen bu ürün, uyku esnasında pozisyonunuz ne olursa olsun sabit kalır. Uzun boyu, yüksek emiciliği ve pamuksu dokusuyla sağlığınızı korur. Ultra emicilik sağlayan ürün regl dönemlerinde ekstra koruma sağlar. Orkid Platinum gece 16’lı hijyenik ped fiyatını Trendyol’dan inceleyebilir, keyifli bir alışveriş yapayabilirsiniz.