Origins C Vitamini & Niasinamid Içeren Ginzing™ Canlandırıcı Jel Nemlendirici 30ml

740 TL

Ürün Bilgileri

Origins C Vitamini & Niasinamid Içeren Ginzing™ Canlandırıcı Jel Nemlendirici 30ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ORIGINS Satıcı Ünvanı: ELCA KOZMETİK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0331047250300019 Vergi Kimlik Numarası: 3310472503
    Bu ürün ORIGINS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 4 adet sipariş verilebilir. 4 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • YENİ Yağlı ciltler için en sevilen nemlendiricimiz canlandırıcı jel dokusuyla cilde ışıltı sağlarken yorgun cilt görünümüne karşı savaşır. Nem bariyerinin güçlendirilmesine yardımcı olur ve tüm gün süren canlılık sağlar. Nemlendiricimiz, cilt görünümünü canlandırmaya yardımcı Panaks Ginseng ve Kafein, cilde aydınlık bir görünüm sağlamaya yardımcı zengin antioksidan C Vitamini ve cildin nem bariyerini güçlendirmeye yardımcı Niasinamid’in birleşimi olan Vital Sentez Teknolojisi ile geliştirildi. Böylece sabahtan akşama kadar canlı ve aydınlık bir cilt görünümü sağlar. Kullanımı: Sabah & akşam, bakım losyonu ve serumdan sonra temiz cilde sürün ve nazikçe dağıtın. İçerikler: Vital Sentez Teknolojisi: Cildin doğal enerjisini ortaya çıkararak yorgun görünen cildi canlandırır. C Vitamini: Antioksidan açısından zengin bu içerik cilde zaman içinde daha aydınlık bir görünüm sağlamaya yardımcı olur. Niasinamid: Daha nemli ve aydınlık bir cilt görünümü için cildin nem bariyerinin güçlendirilmesine yardımcı olur. Sonuçlar: +%119 daha nemli bir cilt, 1 kullanımdan sonra* *32 katılımcının ürünü bir kez kullandıktan sonra gerçekleştirilen klinik test sonuçları. +%96 daha aydınlık bir görünüm, 1 kullanımdan sonra* *32 katılımcının ürünü bir kez kullandıktan sonra gerçekleştirilen klinik test sonuçları. 1 hafta içinde gözenek görünümünde gözle görülür azalma* *59 katılımcının ürünü 1 hafta kullandıktan sonra gerçekleştirilen klinik test sonuçları. 4 hafta sonunda kullananların %93’ünde daha eşit bir cilt görünümü * *59 katılımcının ürünü 4 hafta boyunca kullandıktan sonra gerçekleştirilen klinik test sonuçları. Kullananların %86’sında daha nemli bir cilt* *59 katılımcının ürünü 4 hafta boyunca kullandıktan sonra gerçekleştirilen klinik test sonuçları. Kullananların %98’inde daha uzun süreli aydınlık görünüm* *59 katılımcının ürünü 12 hafta boyunca kullandıktan sonra gerçekleştirilen klinik test sonuçları.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Hacim 16 - 30 ml
  • Form Jel
  • İçerik C Vitamini
Geri Bildirim Ver