Originals It Takes Two Ps4

1.299 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.375 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.385 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.650 TL

Ürün Bilgileri

Originals It Takes Two Ps4

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Havuz Elektronik Satıcı Ünvanı: İLKER HAVUZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5638012241200015 Vergi Kimlik Numarası: 4600064901
    Bu ürün Havuz Elektronik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ortak oyun için tasarlanan ve türünde çığır açan platform macerası It Takes Two’da hayatınızın en çılgın macerasına çıkın. Friend’s Pass** ile bir arkadaşınızı ücretsiz oynamaya davet edin, neşeli ve karışık çeşitli oynanış görevlerinin üstesinden gelin. Her yeni seviyede eşsiz ve bağlı karakter yeteneklerinde ustalaşın. Çok sayıda beklenmedik engellerde ve kahkaha dolu anlarda birbirinize yardım edin. Bozulan bir ilişkinin içten ve eğlenceli hikayesini yaşayın.

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Aksiyon
Geri Bildirim Ver

Originals It Takes Two PS4 Oyun

Hazelight Studios’un geliştirdiği ve Electronic Arts’ın yayınladığı It Takes Two PS4 oyunseverlerin vazgeçilmezleri arasında yerini alır. Farklı yaş grupları için uygun olan bu oyun ile son derece eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Aksiyon ve macera türünde platform oyunu olan It Takes Two, bölünmüş ekranlı çok oyunculu olarak üretilir. Başka bir kişi ile yerel veya çevrimiçi olarak oynama imkanı sunan bu ürün tam anlamıyla ekip ruhunu yansıtır. It Takes Two bu özelliği ile aldığınız keyfi üst noktalara taşır. Geçirdiğiniz vakitleri eğlenceli hale çeviren bu ürünle kendinizi ve sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Playstation 4 konsolunda size zevkli anlar sunan bu ürünle heyecan ve maceranın doruklarına ulaşabilirsiniz. Online olarak sanal karakterlerle yaşamınızı canlandıran bu ürünü satın alarak sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebilirsiniz.

  • Aksiyon macera türü
  • Çok kişili
  • Yüksek mekanik

PS4 It Takes Two Oyun Özellikleri

PS4 It Takes Two Oyun Özellikleri

Kullananlar tarafından tam puan alan Originals It Takes Two evrensel dostluğun öyküsünü kusursuz biçimde yansıtarak beğeni kazanır. Sadece eşli olarak yapılan platform macerası olan bu oyun sizi hiç ummadığınız eğlenceli yolculuklara çıkarır. Arkadaşınız ile birlikte takım halinde oynadığınız PS4 It Takes Two oyununda karşınıza çıkan zorlukların üstesinden birlikte gelerek ekip olmanın keyfini çıkarırsınız. Büyü ile iki oyuncağa dönüşen ve gerçekte insan olan Cody ve May çiftinin maceralarını birlikte keşfedersiniz. Fantastik dünyanın kapılarını aralayan bu oyunda kıyı köşede gizli kalan sırları ortaya çıkarabilir, dedektif ruhunuzu gösterebilirsiniz. Her yeni seviyede ustalık kazandığınız oyunda beklenmeyen engellerde takım arkadaşınıza yardım ederek zorlukları aşabilirsiniz. Olay örgüsünün metaforik bir deneyimle karşınıza çıktığı Originals It Takes Two PS4 oyununda unutulmaz anlar yaşayabilirsiniz.

Originals It Takes Two PS4 Oyun Yorumları

Originals It Takes Two PS4 Oyun Yorumları

PlayStation 4 konsolunda size keyifli anlar yaşatan It Takes Two, aynı zamanda beyin jimnastiği yaptırır. Yaratıcı zeka becerisini geliştiren macera oyunlarından biri olan bu oyun çoklu oynanabilmesi ile takım olarak hareket etmeyi öğretir. 2 kişi için tasarlanan heyecan verici macerayı deneyimleyerek sürekli değişen zorluklarla takım arkadaşınız ile birlikte yüzleşirsiniz. Azgın elektrikli süpürge ve tatlı dilli aşk gurusu gibi olağanüstü karakterlerle eşsiz oyun deneyimini yaşayabilirsiniz. Evrensel bir dostluk öyküsünü konu alan bu oyunda Cody ve May’e engelleri aşmaları için yardımcı olarak farklı karakterle tanışabilirsiniz. Size unutulmayan anlar yaşatan bu oyunda takım arkadaşınızla birlikte eğlenerek keyfinizi artırabilirsiniz. Boş vakitlerinizi eğlenceli hale çeviren Originals It Takes Two PS4 oyun yorumlarını inceleyerek önceki müşterilerin deneyimleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Avantajlı It Takes Two PS4 Oyun Fiyatları

Avantajlı It Takes Two PS4 Oyun Fiyatları

Çoklu oyunculu olarak tasarlanan ve türünde çığır açan It Takes Two PlayStation 4 oyunu sıklıkla tercih edilir. Her seviyede birbirinden farklı maceralara yol aldığınız bu oyunda keşfetmenin büyülü yolculuğuna çıkarsınız. Beklenmeyen engellerde ve kahkaha dolu anlarda takım arkadaşınızla birlikte hareket ederek yardımlaşmanın zevkini çıkarırsınız. Korunaklı kutusu ile birlikte sunulan bu ürünü bitirdikten sonra uzun yıllar kutusunda muhafaza edebilir, tekrar oynayabilirsiniz. Arkadaşlarınız ve sevdikleriniz için satın alabilir ve hediye ederek onları sevindirebilirsiniz. Birçok kişinin beğendiği bu oyun size eşsiz ve keyifli anlar sunar. Özelliklerine göre değişen Originals It Takes Two PS4 fiyatları birbirinden farklı seçeneklerle sunulur. Kolay alışverişin adresi olan Trendyol aracılığı ile siz de bu ürüne bütçenizi zorlamayan avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Sevdiklerinizle güzel zamanlar geçirmenizi sağlayan Originals It Takes Two ile mutlu anılar biriktirebilirsiniz.