Oriflame Flamboyant Edt 75 ml Erkek Parfümü 5698541265168

2.199,99 TL
Son 3 ürün!

Ürün Bilgileri

Oriflame Flamboyant Edt 75 ml Erkek Parfümü 5698541265168

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: B&K Kozmetik Satıcı Ünvanı: MUHAMMET KAYAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5370763086
    Bu ürün B&K Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Flamboyant edt'nin heyecan veren kokusu ile hayatın tadını doyasıya çıkarın. Turunçgillerin heyecan verici notaları ve güçlü baharat aromasının harekete geçiren birlikteliği, hayattan daha fazlasını isteyen erkeklerin vazgeçilmezi.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDT
  • Hacim 75 ml
  • Koku Türü Odunsu
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Oriflame 5698541265168 Flamboyant Edt 75 ml Erkek Parfümü

50 yılı aşkın süredir dünyanın her yerinde İsveç’ten gelen kişisel bakım sırlarını paylaşan  Oriflame, Flamboyant parfümünü kendine özen gösteren beylerin beğenisine sunar. Bu ürün, kendine güvenen ve hayattan daha fazlasını isteyen erkeklerin vazgeçilmezi olacak bir kokuya sahiptir. Saatler içerisinde ortaya çıkan farklı katmanlardaki koku notalarıyla, gün boyu heyecan veren bir etki yaratır. Flamboyant edt 75 ml erkek parfümü, Oriflame markasının eşsiz esans koleksiyonunun en beğenilen üyelerinden biridir. Flamboyant edt 75 ml erkek parfümü, gümüş renkli armaya sahip cam şişesi içerisinde şık bir görünüm sunar. Temiz teninize ve kıyafetlerinize uygulamanız önerilir. Hafif yapısı ile istenen sıklıkta uygulanabilir. Oriflame Flamboyant edt kullanan bakımlı beylerin gerçek yorumlarını ürün değerlendirmeleri bölümünden okumanız mümkündür.

  • Tüm cilt tipleri için uygun
  • Turunçgiller ve baharat kokuları
  • Organik esans

Oriflame Flamboyant Erkek Parfümünün Genel Özellikleri

Oriflame 5698541265168 Flamboyant Edt 75 ml Erkek Parfümü Fiyatları

Oriflame Flamboyant erkek parfümü, bu ürüne özgü armalı cam şişesi ve gümüş rengi kapağı ile özel karton ambalajında satışa sunulur. Ürünün 75 mililitre hacimli büyük boyu, uzun süre bu ferahlatıcı parfümün keyfini yaşamanızı mümkün kılar. Flamboyant edt 75 ml erkek parfümü, organik yapısı ile tüm cilt tiplerinde güvenle kullanılabilir. Flamboyant parfümün odunsu ve tazeleyici seçkin esansı, modern erkeğin tarzını rahatça dışa yansıtmasını sağlar. Ürün; güçlü, kendine güvenen ve düşünceli beylere hitap eder. Flamboyant erkek edt, her gün istenilen sıklıkta temiz cilde ve kıyafetler üzerine uygulanabilir. Etkileyici kokusu ile yaşam tarzınıza uyum sağlar. Her ortamda ve mevsimde kullanıma uygun bir parfümdür. Romantik bir buluşmada, iş toplantısında ya da spordan sonra kullandığınızda tüm dikkatleri zarif şekilde üzerinize çeker.

Oriflame Flamboyant Erkek Parfümünün Kokusu Nasıldır?

Oriflame 5698541265168 Flamboyant Edt 75 ml Erkek Parfümü Fiyatları

Oriflame Flamboyant erkek parfümünün taç notasında turunçgillerin baş döndüren kokuları, güçlü baharat aromasıyla harekete geçiren bir birliktelik yakalar. Egzotik esansların bu heyecan verici uyumu, yaşamında daha derin ve anlamlı deneyimler arayan erkekleri kusursuz şekilde tamamlar. Flamboyant edt 75 ml erkek parfümü, kaliteli yapısı ile ağırlaşmadan kalıcılık sağlar. Gün içerisinde ortaya çıkan farklı koku tonları, ferahlık veren bir his yaratır. Oriflame Flamboyant, her kullandığınızda özgüveninizi tazeler. Tüm dünyada modern, çevresine karşı duyarlı ve kişisel bakımına özen gösteren beylerin tercihidir. Parfüm, hafif yapısı ile her mevsim kullanılmaya uygundur. Bununla birlikte özellikle ilkbahar ve yaz aylarında karizmatik bir stil yakalamanıza olanak tanır. Oriflame Flamboyant edt 75 ml erkek parfümünün odunsu kokusu ile tarzınızı tamamlarken karakteristik özelliklerinizi de yansıtabilirsiniz.

Oriflame Flamboyant Erkek Parfümü Alerji Yapar mı?

Flamboyant parfüm, çarpıcı esansı ile her gün kullanmak isteyeceğiniz bir kokuya sahiptir. Erkek bakımında özellikle esansları ile öne çıkan bir markanın uzun yıllara dayanan tecrübesi ve titiz çalışması ile üretilir. Üstelik organik yapısı sayesinde alerji yapmaz ve tüm cilt tipleri ile uyumludur. Temiz teninize ve kıyafetlerinize uyguladığınızda ısı ve rüzgar ile tazelenerek koku duyularınızı nazikçe okşar. Flamboyant parfüm, teninize sağlıklı bir şekilde uyum sağlarken hoş kokusu ile girdiğiniz ortamlarda fark edilmenize yardımcı olur. Tüm dünyada ürünleri ile erkek bakımının standardını belirleyen Oriflame markasına ait Flamboyant edt, Trendyol’da çok uygun bir alım fırsatı ile sunulur. Flamboyant edt 75 ml erkek parfümü, sevdiğine hoş bir sürpriz yapmak isteyen hanımlar için de en doğru tercihler arasındadır. Flamboyant edt 75 ml erkek parfümü yorumlarını ürün değerlendirmeleri bölümünden okuyarak gerçek kullanıcıların deneyimleri hakkında bilgi edinebilirsiniz.