Organic Co Doğal Ve Kimyasalsız Saf Indigo Tozu (SAÇ BOYAMA VE BAKIM)

330 TL

Ürün Bilgileri

Organic Co Doğal Ve Kimyasalsız Saf Indigo Tozu (SAÇ BOYAMA VE BAKIM)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Narfarma Satıcı Ünvanı: NAR FARMA İLAÇ GIDA İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0629048591435152 Vergi Kimlik Numarası: 6290485914
    Bu ürün Narfarma tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ---------DİKKAT ---------
  • BU ÜRÜN SENTETİK İNDİGO DEĞİLDİR, İNDİGO BİTKİSİNİN KURUTULUP ÖĞÜTÜLMÜŞ HALİDİR.
  • %100 SAF OLDUĞU İÇİN RENGİ DİĞER BİTKİLER GİBİ YAPRAK YEŞİLİDİR, SENTETİK MAVİ DEĞİLDİR. YAPI, RENK VE KOKU OLARAK KINA GİBİ DİĞER BİTKİ TOZLARINA BENZER.
  • İndigo, İndigofera tinctoria adlı baklagiller familyasından gelen çalı bitkisinin yapraklarından elde edilmektedir.
  • Ürünlerimiz kolay ve etkili uygulanabilmesi açısından, 7 kez elenmiş pudra kıvamında saf tozlardır.
  • Kına ile karıştırıldığında kahverengi tonlar elde edilmektedir. Siyah saç rengi ancak doğru oranlarda indigo ile elde edilir.
  • Bembeyaz saça uygulandığında mavi – yeşil bir renk verir. Bu renk her saçta farklı tonlarda sonuçlanabilir ve geçicidir.
  • Tek başına kumral, açık kahve veya kahve tonları ve siyah saça uygulandığında SAÇTA RENK DEĞİŞİKLİĞİNE SEBEP OLMAZ. Mavi – yeşil- pembe – gri tonlar elde etmek için saçınızın tamamen beyaz olması gerekir.
  • Bitki tozlarının içeriğindeki doğal renk pigmentleri saçınızdaki keratine bağlanarak en az 4 ile 6 hafta arasında kalıcı boya görevi görür. Bitki tozlarımıza özel formüllerimiz ile saçınıza uygulayacağınız rengi belirleyip, saç boyunuza göre boya karışımlarını hazırlayabilirsiniz.
  • Tüm bitki tozlarımız saf ve doğaldır. Organic Co İndigo, para-phenylenediamine (PPD), sülfat, boyar madde içermez. Boya karışımlarında açıcı kimyasallar kullanılmaz, sadece içme suyu kullanılır.

Ürün Özellikleri

  • Form Toz
  • Renk Mavi
  • Özellik Amonyaksız
  • İçerik Oksidansız
  • Kalıcılık Kalıcı
  • Ek Özellik Organik
Geri Bildirim Ver

Organic Co. Indigo 100 g Trendyol'da

Organic Co. İndigo 100 gr içeriğinde paraben, amonyak, PPD, sülfat ve kimyasal madde içermediğinden organik içeriğe sahiptir. %100 saf içerikli olan İndigo, hayvanlar üzerinde test edilmediğinden doğal içeriklidir. Hiçbir hayvansal yağ içermediği için vegan olan İndigo, son teknoloji ile üretilmiş olup, ISO, Helal ve Ecocert gibi birçok sertifikaya sahiptir.

 
  • Organik
  • Sağlıklı
  • Katkısız

Organic Co. İndigo 100 gr. Özellikleri

Organic Co. İndigo 100 gr. Özellikleri

Organic Co. İndigo 100 gr özellikleri incelendiğinde hiçbir hayvansal katkının bulunmadığı ve birçok test aşamasından geçirilerek sağlıklı bir yapıya sahip olduğu görülmüştür. Vegan içeriğine sahip olan İndigo, baklagiller familyasına ait olan çalı bitkisinden üretilmiştir. Çalı bitkisinin yapraklarından elde edilerek hazırlanan ve genel olarak çivitotu adıyla bilinen İndigo, toz formda ve mavi renk yapısında sunulmaktadır. Beyaz saçlara uygulandığında sahip olduğu renk ve içeriğinden dolayı mavi ve yeşil renk arasında bir renk oluşturur. Tek başına uygulandığı gibi kına ile karıştırılarak da uygulanabilir. Kına ile uygulandığı takdirde kendi renginin dışında kahverengi tonlarına sahip bir renk elde edileceğinden tercih edilebilir. Kına ile yapılan uygulamalarda daha çok siyah renk elde etmek için kına miktarı ile İndigo miktarını doğru ayarlayarak siyah saç rengi elde edilebilir. Bu durum için kınadan daha fazla miktarda İndigo ilave etmeniz gerekir. Organik olmasından dolayı alerjik reaksiyonlara neden olmayacağından her saç tipi tarafından rahatlıkla kullanılabilir.

 

Organic Co. İndigo 100 gr. Kullanımı

Organic Co. İndigo 100 gr. Kullanımı

Organic Co. İndigo, içeriğinde PPD olarak bilinen para-phenylenediamine içermediğinden saf ve doğal bir yapıya sahiptir. Bu özelliği ile saçlara ve saç diplerine herhangi bir zararı bulunmaz. Saf içeriği sayesinde saçlara gereken bakımı göstererek daha canlı ve parlak görünmesini sağlarken aynı zamanda sağlıklı saç uçları için de takviye besleyici özelliğine sahiptir. Organic Co. İndigo tozu saç sağlığı için önemli bir yere sahiptir ve içerisinde bulunan doğal renk pigmentleri sayesinde kalıcı boya işlevi de görür. Normal boyalara alerjisi bulunan ya da daha fazla renk kalıcılığı elde etmek isteyenlerin tercihi olan Organic Co. İndigo, minimum 4 ile 6 hafta arasında besleyiciliğini ve renk kalitesini koruyarak üstün performans gösterir. İndigo içerisinde bulunan doğal renk pigmentleri keratin ile birleşerek renk kalıcılığı ortaya çıkarırken, saçınıza parlaklık ve canlılık kazandırır. Renk ve koku bakımından kına ile benzerlik gösteren İndigo, doğru şekilde uygulandığında etkili sonuçlar vererek saçınıza ekstra bakım ve besleyici etki kazandırır.

 

Organic Co. İndigo 100 gr. Fiyatı

Organic Co. İndigo 100 gr. Fiyatı

İndigo kullanımı için içme suyu yeterlidir. Belirli miktarda içme suyu içerisinde ister tek başına isterseniz de kına ile karıştırarak kullanabileceğiniz bitki tozunu en fazla 15 dakika bekletebilirsiniz. Etkili sonuçlar için en kısa sürede uygulanması gereken İndigo, çocukların ulaşamayacağı yerlerde muhafaza edilmelidir. Kullanım esnasında göz veya diğer hassas yüz bölgeleri ile temas ettiğinde bol su ile yıkayarak temizlemelisiniz. Serin ve kuru yerde saklanması gereken bitki tozunu doğrudan güneş ışığına ve ısıya temas etmeyecek şekilde korumalısınız. Sonraki kullanımlar için paket kapağını kapatarak saklamanız diğer uygulama zamanlarında da yüksek performans göstermesi bakımından oldukça önemlidir. Organic Co. İndigo 100 gr yorumları ve kullanıcı değerlendirmelerini inceleyerek ürün özellikleri hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Dilerseniz Organic Co. İndigo 100 gr fiyatı hakkında bilgi sahibi olmak ve ürünü sipariş etmek için Trendyol’u inceleyebilirsiniz.