5
Puro Kılıfları kategorisinde
en çok satılan 5. ürün

ore premium El Yapımı Hakiki Deri Puro Kılıfı - Tobacco

949 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

ore premium El Yapımı Hakiki Deri Puro Kılıfı - Tobacco

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ore Premium Satıcı Ünvanı: HAMDİ CIKCIKLI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2090096397
    Bu ürün Ore Premium tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Puro tutkunuzu renklendirecek zarif tasarıma sahip Ore Premium Puro Kılıfı ile tanışın! Ürünümüzün tüm üretim süreçleri, geleneksel yöntemler ve el işçiliği ile gerçekleştirilmiştir.
  • Bitkisel tabaklanmış crazy horse deriden üretilmiştir.
  • Çift iğne tekniği ile elde dikilmiştir.
  • İç yüzey ahşap kaplama olarak maun ağacı kullanılmıştır.
  • 25mm kalınlığa kadar purolar için kullanılabilir.
  • Boyutlar: 17cm x 6,5cm x 3,6cm
  • Not: Puro kılıfı el yapımı ve hakiki deri malzemele kullanılarak üretildiği için görselden küçük farklılıklar içerebilmektedir. El Üretimi Deri Puro Kılıfı: Estetik ve Şıklığın Buluştuğu Nokta Puro tutkunlarının özenle seçtiği puroları, sadece bir tütün ürünü olarak görmeyenlerin sayısı hiç de az değil. Purolar, bir yaşam tarzının, bir zevkin ve keyfin sembolü olarak kabul edilir. Bu özel tutkuyu taçlandıran ise el üretimi hakiki deri puro kılıflarıdır. Birbirinden farklı tasarımların ve ustalıkla işlenmiş deri dokunun buluştuğu bu kılıflar, puro deneyiminizi bir adım öteye taşıyor. El İşçiliği: Her Dikişte Bir Öykü Endüstriyel üretimin hızla yayıldığı bir dönemde, el üretimi ürünlerin kıymeti bir kat daha artıyor. Her dikişte, her aşamada emek verilmiş bir deri puro kılıfı, sadece bir aksesuardan çok daha fazlasını sunuyor. Üretim aşamasında el işçiliği kullanılması, ürüne özgünlük ve karakter katıyor. Her bir parçanın özenle seçilmesi, derinin kaliteli dokusuyla buluşması ve sonunda ortaya çıkan el yapımı puro kılıfı, adeta bir sanat eseri niteliği taşıyor. Ore Premium Deri Kılıfı üretiminin tüm aşamaları el işçiliği ile gerçekleştirilmekte olup, kesinlikle makine kullanımı yapılmamıştır. Puro Koruma: Şıklıkla Bütünleşen Fonksiyonellik Deri puro kılıfları sadece görsel açıdan değil, aynı zamanda puroların korunması açısından da büyük bir rol oynar. Ore Premium Deri Puro Kılıfı, puroları dış etkenlerden koruyarak taze ve tütünün özgün aromalarıyla kalmasını sağlar. Aynı zamanda kılıfın sert iç yüzeyi sayesinde puroların taşınma esnasında hasar riski minimize edilir.İç yüzeyede bulunan maun ahşap kaplama sayesinde purolarınızın deri ile direkt teması kesilerek aroma değişikliği engelleniştir. Şıklığıyla bütünleşen bu fonksiyonellik, puro severler için vazgeçilmez bir özelliktir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Tobacco
Geri Bildirim Ver