Orbital Yayınları Tyt Kimya Soru Bankası 2023-2024

225 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (14)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Orbital Yayınları Tyt Kimya Soru Bankası 2023-2024

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Esat Kitap Satıcı Ünvanı: DENİZ DEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2751443327
    Bu ürün Esat Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Orbital Yayınları TYT Kimya Soru Bankası

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Komisyon
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Basım Yılı 2023
  • Sayfa Sayısı 301-350
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Ders Fizik/Kimya/Biyoloji
Geri Bildirim Ver

Orbital Yayınları TYT Kimya Soru Bankası - Tep Soru

Sınava hazırlık sürecinde sık sık test çözümü yapmak, oldukça avantajlıdır. Hem öğrenilen bilginin pekiştirilmesi hem de farklı problem tiplerinin görülmesi açısından sınav sürecinde test kitabı edinilmesi tavsiye edilir. Orbital Yayınları TYT kimya soru bankası - Tep soru, zengin içeriği ve sınav sistemine uyumlu problem tipleri sayesinde hem öğretmen hem de öğrenciler tarafından beğenilerek tercih edilir. Yeni nesil soru tiplerini barındıran kitap, öğretici bir içeriğe sahiptir. Öğrencinin sıkılmaması için eğlenceli bir dizaynı bulunur. Üniversite sınavına hazırlanan kişilere hitap eden bu kaynak, yaş grubu aralığını göz önünde bulundurularak hazırlanır. Bu sayede anlaşılır ve sisteme uygun problem tiplerine sahiptir. Kimya dersinin sorularını barındıran kitap ile TYT hazırlık sürecinde oldukça verimli bir çalışma programı yapabilirsiniz.

  • Sınav sistemine uygun
  • Kimya branşı içeriği
  • TYT sınavına uygun örnek tipleri

Orbital Yayınları TYT Kimya Soru Bankası - Tep Soru İçeriği

Orbital Yayınları TYT Kimya Soru Bankası - Tep Soru İçeriği

Orbital Yayınları TYT kimya soru bankası, kaliteli ve öğretici içeriği sayesinde beğeni toplar. Değişen sınav sistemini takip eden Orbital Yayınları, daima güncelliğini korur. Yeni problem tarzlarına uyumlu olan kitap, öğrencinin pek çok sual tipini görmesini sağlar. Bu sayede TYT sınavı anında öğrenci, panik olmayıp soğukkanlı bir şekilde problemleri çözebilir. Birbirinden farklı tarzlarda sorulara sahip olan test kitabı, çıkabilecek tüm problem tiplerine karşı öğrenciyi iyi bir şekilde hazırlar. Kolay seviyeden zora doğru ilerleyen kitap, dengeli bir öğrenme sürecine sahiptir. Öğrenci psikolojisi göz önüne alınarak hazırlanan ürün, etkili ve kalıcı bir eğitim vermeyi hedefler. Vizyon sahibi seçenekler sayesinde ufkunuzu genişletebilirsiniz. Soruların çözümlerinin yer aldığı video çözümlü kaynak bulunur. Bu sayede yanlış yapılan problemlerin doğru çözümünü, testi çözdükten hemen sonra videodan izleyebilirsiniz.

Orbital Yayınları TYT Kimya Soru Bankası - Tep Soru Yorum

Orbital Yayınları TYT Kimya Soru Bankası - Tep Soru Yorum

Orbital Yayınları TYT kimya soru bankası - Tep soru yorumlarında kitabın son derece eğitici olduğundan bahsedilir. Adım adım öğrenme süreci hazırlayan test kitabı, tüm bilgi düzeyindeki öğrencilere hitap eder. Öğrenci, emin adımlarla sınava hazırlanır. Hem yorumlama hem de bilgi sorularının yer aldığı TYT Orbital kimya soru bankası, ÖSYM tarzına uygun bir kaynaktır. Bu kitap; Hamdi Özkan, Sadık Üzengi, Serkan Yavuz, Yakup Demir ve Çetin Gündüz tarafından ortak bir çalışma sonucunda hazırlanır. Güncel ve daima gelişen bir yayındır. Üründe, öğreten ve bilgiyi pekiştirmeyi sağlayan problemler yer alır. Video çözümleri bulunan kitap, oldukça avantajlı bir seçenektir. Test çözdükten sonra direkt olarak çözüme bakabilen öğrenci, kalıcı bir şekilde öğrenir. Çözümler için herhangi birine gerek duyulmaması sayesinde büyük oranda avantaj kazanabilirsiniz.

Orbital Yayınları Kimya Soru Bankası TYT Fiyatı

Orbital Yayınları Kimya Soru Bankası TYT Fiyatı

Orbital Yayınları TYT kimya soru bankası - Tep soru fiyatı, ürünün baskı aşaması ve kalite düzeyine göre belirlenir. Normal boy olarak tasarlanan ürün, çantada rahat bir şekilde taşınır. Türkçe basım diline sahiptir. Sade ve açık bir dille yazılan problemler, net şekilde anlaşılır. Şekil ve tablolu problemlere de sahip olan yayın, birbirinden farklı tipte sorular içerir. Kaliteli kağıt üzerine baskı yapılır. Dolayısıyla soru, ürünün üzerine rahat bir şekilde çözülür. İlgi çekici kapak tasarımına sahip olan kitap, öğrenci ve öğretmenlerin severek kullandığı bir yayındır. Yaşam ve beceri temelli yeni nesil soru tiplerini içerir. 313 sayfadan meydana gelen yayın, orta düzey bir kalınlığa sahiptir. Ürünü rahat bir şekilde taşıyabilirsiniz. TYT sınavına hazırlık aşamasında kullanılan kimya soru bankasını Trendyol’dan satın alabilirsiniz.