OPTILUCE 300'lü Gözlük Temizleme Mendilleri: Ekonomik ve Pratik Çekmeceli Tasarım

249,99 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  249,99 TL
%5 indirim
2 x  237,49 TL
474,98 TL
%10 indirim
3 x  224,99 TL
674,97 TL
%15 indirim
4 x  212,49 TL
849,97 TL

Ürün Bilgileri

OPTILUCE 300'lü Gözlük Temizleme Mendilleri: Ekonomik ve Pratik Çekmeceli Tasarım

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: WUBBASTORE Satıcı Ünvanı: ÇETİK GRUP ENERJİ SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0242108768200001 Vergi Kimlik Numarası: 2421087682
    Bu ürün WUBBASTORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Optiluce 300'lü Gözlük Temizleme Mendili: Görüntünüzü Kristal Berraklığında Tutun! Optiluce, her zaman net ve keskin bir görüntü elde etmek isteyenler için ekonomik bir çözüm sunuyor. 300'lü Gözlük Temizleme Mendilleri, görüntü kalitenizi yükseltirken pratik çekmeceli kutu tasarımı ile kullanım kolaylığı sağlar. Ürün Özellikleri: Kristal Berraklığı: Optiluce 300' lü Gözlük Temizleme Mendilleri, cam veya plastik gözlük camlarınızın üzerinde biriken lekeleri ve tozları anında temizler. Görüntünüzü kristal berraklığında tutar, netlik ve keskinlik sağlar. Ekonomik ve Çevre Dostu: Ekonomik seri olması, sık sık gözlük temizlemesi gerekenler için mükemmel bir seçenektir. Her mendil, etkili temizlik sunarken çevre dostu bir seçenek sunar. Pratik Çekmece Tasarımı: Optiluce'un çekmeceli kutu tasarımı, mendillerinizi kolayca erişilebilir ve düzenli bir şekilde saklamanızı sağlar. Bu tasarım, evde, ofiste veya taşınabilir olarak kullanım için idealdir. Cilt Dostu: Gözlük temizliği sırasında cilde temas ettiğinde rahatsızlık vermez. Dermatolojik olarak test edilen formülü, cildinizin hassasiyetini düşünür. Çeşitli Kullanım Alanları: Optiluce 300'lü Gözlük Temizleme Mendilleri, gözlüklerin yanı sıra kameralar, tabletler, telefonlar, bilgisayar ekranları ve daha fazlası gibi birçok yüzeyi temizlemek için idealdir. Optiluce 300'lü Gözlük Temizleme Mendilleri ile her anınızda netlik ve keskinlik elde edin. Ekonomik ve çevre dostu bir çözüm olan bu mendiller, görüntü kalitenizi artırırken pratik çekmece tasarımıyla kullanım kolaylığı sunar. Gözlükleriniz ve diğer yüzeyler için ideal temizlik aracıdır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Bordo
  • Desen Mix
Geri Bildirim Ver