Opet Adblue 5 Lt

289 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
349,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Opet Adblue 5 Lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tahsin Petrol Satıcı Ünvanı: TAHSİN PETROL ÜRÜNLERİ NAKLİYAT GIDA VE TARIM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8160517362
    Bu ürün Tahsin Petrol tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Adblue 5lt. Opet AdBlue® AdBlue ürünü, dizel motorlu araçların oluşturduğu egzoz salınımı azaltmak için kullanılan % 32,5 üre ve %67,5 saflaştırılmış sudan oluşan su bazlı üre çözeltisidir. Opet AdBlue® ISO 22241 standardına uygun üretilmiş doğayla uyumlu su bazlı üre çözeltisi olup, SCR teknolojisine sahip dizel motorlu araçlardan çevreye salınan zararlı azot oksit (Nox) emisyonlarının Euro IV ve sonrası emisyon standartlarında belirtilen seviyelere indirgenmesini sağlamak üzere kullanılır. Binek, hafif ticari ve ağır ticari dizel araçlarda gelişmiş Çevre Emisyon Standartları’nı karşılayabilmek için diğer emisyon sistemlerine ek olarak bir de SCR (Seçici Katalitik İndirgeme) Sistemi kullanılmaktadır. SCR (Seçici Katalitik İndirgeme) Sistemi Binek, hafif ticari ve ağır ticari dizel araçlarınızda kullanılan bu sisteme egzoz atıkları girmeden önce üzerine özel bir kimyasal karışım olan Opet AdBlue® püskürtülmektedir. Daha sonra sistemin içerisine giren çevreye zararlı egzoz atıkları Opet AdBlue® ile etkileşime girerek, çevreye hiçbir zararı olmayan su ve azota çevrilmektedir. Opet AdBlue® artık akaryakıt gibi aracınızın ayrılmaz bir sarf malzemesi haline gelmiştir. SCR sistemine sahip dizel aracınızdan optimum performansı alabilmek için mutlaka VDA onayına sahip Opet AdBlue®’nun kullanılmasını tavsiye ederiz..

Ürün Özellikleri

  • Litre 5 Litre
  • Viskozite 5W-30
  • Yakıt Dizel
Geri Bildirim Ver

Opet Adblue 5 lt Euro 4/5/6 - Dolum Aparatı Hediye

Motorlu araçların kullanılması günümüz dünyasında ister istemez bir zorunluluktur. Bununla beraber bu araçların doğaya zarar veren şeyler saldığı da bilinen bir gerçektir. Bu yüzden sistematik olarak geliştirilen ve bu zarar verici maddelerin azaltılmasını sağlayan bazı unsurlar vardır. Euro emisyon standartları doğaya salınan egzoz miktarının azaltılmasına yönelik geliştirilmiş bir programdır. Bu çalışma sayesinde otomobil satıcıları buna dikkat ederek araç ürettikleri gibi bazı ürünler de geliştirir. Opet Adblue 5 lt euro 4/5/6 - dolum aparatı hediye bu ürünler içerisinde kendini kanıtlamış konumdadır. Bununla dizel motorlu araçlardan çevreye salınan zararlı maddelerin oranı azaltılır. Aracınıza uyumlu şekilde üretilmesi sayesinde aracınızdan ayrılmaz bir parça haline gelir. Böylece uzun süre güvenle kullanım imkanına sahip olabilirsiniz.

  • Çevreyi koruyucu içerik
  • Yakıt tasarrufu sağlama
  • Kaliteli performans

Opet 5 lt Adblue Euro - Dolum Aparatı Hediye Özellikleri

Opet 5 lt Adblue Euro - Dolum Aparatı Hediye Özellikleri

Opet Adblue 5 lt euro 4/5/6 - dolum aparatı hediye kullananların bilmesi gereken birkaç temel husus mevcuttur. Ürün doldurma aparatı ile gelen bir üründür. Akaryakıtlardan temin edebileceğiniz yakıt sayesinde sağa sola akıtmadan deponuzu kolayca doldurabilirsiniz. Bu bölümün tamamıyla boşalmamasına dikkat etmelisiniz. Tamamen boşaldığında aracınızın stop etmesi muhtemeldir. Aracın kullanım performansı düşeceği gibi içerisinde bulunan katalizörün zarar görmesi durumunda maliyetli bir durum haline gelebilir. Adblue’nun bir yakıt olmadığına dikkat etmeniz gerekir. Bu sıvıyı depo kapağında, bagajında veya motor bölümünde bulunan deposuna boşaltmanız gerekir. Eğer yanlışlıkla yakıt tankına dolum gerçekleştirirsiniz aracınız arıza yapabilir. Opet Adblue 5 lt euro 4/5/6 - dolum aparatı hediye yorumları ürün hakkında detaylı bilgiler alabileceğiniz bir bölümdür. Aynı zamanda ürün hakkında sorularınızı sorarak da fikir elde edebilirsiniz.

Dikkat Çeken Opet 5 lt Adblue Euro - Dolum Aparatı Hediye

Dikkat Çeken Opet 5 lt Adblue Euro - Dolum Aparatı Hediye

Opet Adblue kullanırken müşterilerin dikkat etmesi gereken birkaç husus vardır. Öncelikle deponun doldurulması için gerekli yardımcı ekipmanın temizliği önemlidir. Bu ürünün temizliğinin düzenli ve doğru bir şekilde gerçekleştirilmesi gerekir. Burada dikkat edilmesi gereken husus Opet Adblue 5 lt’nin herhangi bir kirletici madde ile temas etmemesidir. Aksi halde ürün çalışmaz hale gelir. Haricinde ürünün kendisi de orijinal ambalajında saklanmalıdır ve ağzı daima kapalı bir halde güneşe maruz bırakmadan muhafaza edilmelidir. Aşırı sıcak veya soğuk ortamlardan korunarak oda sıcaklığında muhafaza edilmesi gerekir. -11 dereceye kadar kendini koruyabilirken daha aşağıdaki sıcaklıklarda donar. Ancak ürün donsa dahi sıvı hale geçtiğinde tekrardan kullanım kolaylığı sağlar. Ürünün raf ömrü ise ortam sıcaklığına göre belirlenir. Sıcak ortamlarda çabuk bozulabilecek iken düşük sıcaklarda iyi bir şekilde muhafaza edebilirsiniz.

Uygun Opet 5 lt Adblue Euro - Dolum Aparatı Hediye Fiyatı

Uygun Opet 5 lt Adblue Euro - Dolum Aparatı Hediye Fiyatı

Opet Adblue 5 lt euro 4/5/6 - dolum aparatı hediye fiyatı ürünün sağladığı yararlar, üründe kullanılan malzemeler ve kalitesine göre belirlenir. İncelikli ve özenle hazırlanarak ürün kullanılabilir hale getirilir. Herhangi bir yerindeki sorun ürünün iyi bir şekilde çalışmasını engelleyeceği gibi ürünü çalışmaz hale de getirir. Bu yüzden incelikle ve özenle üretilir. Bu üründe en önemli husus pompadır. Pompa sayesinde egzoza sıvı gönderilir. Pompanın bozulması durumunda ise arızalar ortaya çıkabilir. Bu yüzden ürünün kaliteli olması ve uzun yıllar kullanım imkanı sağlaması önemli bir husustur. Opet Adblue 5 lt euro 4/5/6 - dolum aparatı hediye satın alma işlemlerinizi güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Dilerseniz dönemsel olarak yapılan indirimleri takip ederek fayda sağlayabilirsiniz. Bu ürüne Trendyol’dan istediğiniz zaman ulaşarak avantajlı indirimlerden yararlanabilir, güvenle satın alabilirsiniz.