Opet Adblue 18lt Yeni Üretim

729 TL

Ürün Bilgileri

Opet Adblue 18lt Yeni Üretim

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tahsin Petrol Satıcı Ünvanı: TAHSİN PETROL ÜRÜNLERİ NAKLİYAT GIDA VE TARIM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8160517362
    Bu ürün Tahsin Petrol tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Opet AdBlue® AdBlue ürünü, dizel motorlu araçların oluşturduğu egzoz salınımı azaltmak için kullanılan % 32,5 üre ve %67,5 saflaştırılmış sudan oluşan su bazlı üre çözeltisidir. Opet AdBlue® ISO 22241 standardına uygun üretilmiş doğayla uyumlu su bazlı üre çözeltisi olup, SCR teknolojisine sahip dizel motorlu araçlardan çevreye salınan zararlı azot oksit (Nox) emisyonlarının Euro IV ve sonrası emisyon standartlarında belirtilen seviyelere indirgenmesini sağlamak üzere kullanılır. Binek, hafif ticari ve ağır ticari dizel araçlarda gelişmiş Çevre Emisyon Standartları’nı karşılayabilmek için diğer emisyon sistemlerine ek olarak bir de SCR (Seçici Katalitik İndirgeme) Sistemi kullanılmaktadır. SCR ( Seçici Katalitik İndirgeme) Sistemi Binek, hafif ticari ve ağır ticari dizel araçlarınızda kullanılan bu sisteme egzoz atıkları girmeden önce üzerine özel bir kimyasal karışım olan Opet A dBlue® püskürtülmektedir. Daha sonra sistemin içerisine giren çevreye zararlı egzoz atıkları Opet AdBlue® ile etkileşime girerek, çevreye hiçbir zararı olmayan su ve azota çevrilmektedir. Ope t AdBlue® artık akaryakıt gibi aracınızın ayrılmaz bir sarf malzemesi haline gelmiştir. SCR sistemine sahip dizel aracınızdan optimum performansı alabilmek için mutlaka VDA onayına sahip Op et AdBlue® ’nun kullanılmasını tavsiye ederiz.

Ürün Özellikleri

  • Litre 12 Litre ve Üstü
Geri Bildirim Ver