Opar Tofaş Doğan Kartal Şahin Kapı Çevre Bandı/çıta Takımı -85011225

Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
800 TL'ye 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.200 TL1.152 TL
2. Ürüne 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.130,35 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.200 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.399 TL1.343,04 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Opar Tofaş Doğan Kartal Şahin Kapı Çevre Bandı/çıta Takımı -85011225

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OTO ÇAĞLAR Satıcı Ünvanı: MUHARREM LAFDİNLER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6080002566
    Bu ürün OTO ÇAĞLAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tofaş Doğan Kartal Şahin Kapı Çevre Bandı/Çıta Takımı Orjinal OPAR Markadır.
Geri Bildirim Ver

Opar Tofaş Doğan Kartal Şahin Kapı Çevre Bandı / Çıta Takımı

Kapı ve pencere kenarları ya da altlarından gelebilecek olan havayı engellemek adına Opar Tofaş Doğan Kartal Şahin kapı çevre bandı/çıta takımı kullanılır. Hava akımının engellenmesinin amaçlandığı bu malzeme ile yakıt ve enerji tasarrufu sağlanır. Şahin kapı bandı ya da çevre bandı olmazsa içeriye rüzgardan kaynaklanan sesler girer. Bu durumda ise yakıt tüketiminin artması meydana gelir. Bu durumu engellemek adına markanın çevre bandı ve kapı bandı ürünlerine yönelmeniz en doğrusu olur. Aksi takdirde belirtildiği üzere oluşabilecek olan sorunlar önlenemez. Bu kapsamda da birtakım sorunlar ortaya çıkar. Kalitesi, sağlamlığı ve uzun ömürlü kullanımı ile siz de bu ürünü satın alabilirsiniz. Beğeni kazanan bu ürünle hem tasarruf edip hem de kaliteli bir deneyim yaşayabilirsiniz.

  • Sağlam malzeme
  • Kaliteli duruş
  • Kullanışlı tasarım

Bütçe Dostu Opar Tofaş Doğan Kapı Çevre Bandı Fiyatı

Bütçe Dostu Opar Tofaş Doğan Kapı Çevre Bandı Fiyatı

Tofaş çevre bandı gibi ihtiyaçlar için tercih edebileceğiniz bu seçenek ile kolayca araç aksesuarlarını elde edebilirsiniz. 85011225 kodu oto yedek parça ilgili araçlarla uyumludur. Son derece kaliteli ve güvenli olan bu parçaların tümü sayesinde hem aracınızın hem de kendinizin emniyetini sağlayabilirsiniz. Bu sayede güvenle araç kullanabilirsiniz. Araçlara uygun olarak yapılan bu parçalar, ilgili modeller kolay bir şekilde uyum sağlar. Aynı zamanda pek çok alanda da son derece işe yarar. Opar Tofaş Doğan Kartal Şahin kapı çevre bandı/çıta takımı fiyat konusunda da müşterilere büyük avantaj sağlar. Fiyat aralıkları üzerinde ürünün sahip olduğu özellikler doğrudan rol oynar. Son derece cazip tutarlarda bu ürüne ulaşabilirsiniz. Siz de dikkat çeken bu kaliteli seçeneği satın alarak aracınızın ihtiyacını karşılamış olursunuz.

Opar Tofaş Doğan Kapı Çevre Bandı / Çıta Takımı Kullanımı

Opar Tofaş Doğan Kapı Çevre Bandı / Çıta Takımı Kullanımı

Dikkat çeken ürünün üzerinde bulunan bantları sayesinde aracınıza kolaylıkla yapıştırabilirsiniz. Bu kapı ve çevre bandı kolay kullanım sunar. Kullanım kolaylığı sunan ve kendinizin dahi pratik biçimde yapıştırabileceğiniz bu ürün ile avantajlı bir deneyim yaşayabilirsiniz. Opar Tofaş Doğan Kartal Şahin kapı çevre bandı/çıta takımı kullananların da belirttiği üzere bu seçenek; son derece kaliteli ve işe yarayan bir üründür. Müşteriler bu ürünü aldıkları için her zaman memnun kalırlar. Arabanıza yapıştıracağınız bu bantlar sayesinde dış etkenlerden araç içini koruyabilirsiniz. Bu sayede yolcuklarınızı ve araç kullanma sürenizi daha etkili ve konforlu hale getirebilirsiniz. Ürünlere ihtiyacı olanlar kolaylıkla bu seçeneği satın alıp kullanabilirler. Opar Tofaş Doğan Kartal Şahin kapı çevre bandı/çıta takımı satın alıp siz de bu ürüne kolayca sahip olarak ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.

Kaliteli Opar Tofaş Doğan Kapı Çevre Bandı 85011225

Kaliteli Opar Tofaş Doğan Kapı Çevre Bandı 85011225

Güven veren ve kullanım aşamasında sorun yaşatmayan bu çıta takımı, müşterilere son derece kaliteli aynı zamanda da işlevsel bir ortam sunar. Sağlam bir yapışma tekniği sayesinde tekrar masraf yapmanıza gerek kalmayacak şekilde dizayn edilir. Ürün sayesinde aracınızda oldukça kaliteli bir deneyim yaşayabilirsiniz. Aradığınız kalitede ve konforda olan bu ürün, fiyat açısından da sizi zora sokmaz. Olması gerektiğinden daha iyi şekilde üretilen ürün, işlerinizi daha da kolaylaştırır. Rüzgardan korumakta olan bu parçalar ile aracınızı her duruma karşı emniyete alabilirsiniz. Opar Tofaş Doğan Kartal Şahin kapı çevre bandı/çıta takımı yorumlarında da ürünle ilgili memnuniyetler görülür. Bu seçeneği gönül rahatlığı ile satın alabilirsiniz. Siz de Doğan kapı bandı seçeneğine ihtiyaç duyuyor ve almak istiyorsanız Trendyol’un sunduğu avantajlardan faydalanıp kolayca sahip olabilirsiniz.