4
Diş Macunu kategorisinde
en çok satılan 4. ürün

Opalescence Beyazlatıcı Diş Macunu 133gr - 2 Adet

Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
589 TL579,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
729,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Opalescence Beyazlatıcı Diş Macunu 133gr - 2 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Farmakozmetika Sağlık Ürünleri Satıcı Ünvanı: FARMAKOZMETİKA SAĞLIK ÜRÜNLERİ VE KOZMETİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0385151335000001 Vergi Kimlik Numarası: 3851513350
    Bu ürün Farmakozmetika Sağlık Ürünleri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Opalescence beyazlatıcı diş macunu 133 gr- 2 adet İçerdiği Sodyum Florid sayesinde diş minesindeki çatlakları onararak diş hassasiyetini giderir. Yüzey lekelerini çıkararak sadece 1 ay içerisinde dişleri 2 tona kadar beyazlatır. Günde birkaç kez ve her gün kullanıma uygun derecede güvenlidir. Ferah Nane aromalıdır Triklosan içermeyen formülü vardır.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Kullanım Amacı Beyazlatma
Geri Bildirim Ver

Opalescence 883205101617-2 133 g 2 Adet Whitening Cool Mint With Fluoride Diş Macunu

Opalescence whitening toothpaste 133 g 2 adet beyazlatıcı diş macunu, özel formülüyle kullanıcıların beklentilerini karşılar. Ürün, sağlıklı ve parlak dişlere sahip olmak isteyenlerin tercih edebileceği bir yapıya sahiptir. Macunu, belirtilen süre ve koşullarda tatbik ettiğinizde beklediğiniz sonuçları elde etme şansınız olur. Opalescence 133 g, iki adet gönderilir ve böylece bir ay boyunca ürünü deneyerek sonuçları takip edebilirsiniz. Süre sonunda dişlerinizdeki değişimi gözlemleyebilirsiniz. Opalescence whitening toothpaste 133 g 2 adet beyazlatıcı diş macunu, ferahlatan kokusuyla nefes alırken içinizi açar. Söz konusu ürün, içeriğindeki maddeler sayesinde sağlıklı dişlere sahip olmanızı sağlar. Böylece aynaya her baktığınızda kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Opalescence 133 g 2 adet beyazlatıcı diş macununu, ailenizle birlikte kullanabileceğiniz bir ürün olarak değerlendirebilirsiniz.

  • Ürün Adet: 2
  • Miktarı:133 gx2
  • Kullanım Amacı: Beyazlatma

Opalescence Whitening Cool Mint Diş Macununun İçeriği Nedir?

Opalescence Whitening Cool Mint Diş Macununun İçeriği Nedir?

Opalescence whitening toothpaste 133 g 100 ml beyazlatıcı diş macunu özel içeriğiyle ilgi çeker. Üründe florür ve cool mint gibi faydalı maddeler bulunur. Florür, tükürükle birlikte etkin hâle gelir ve diş yüzeyine yerleşir. Bu sayede diş çürümesine engel olur ve bozulan dokunun yeniden düzeltilmesini sağlar. Aynı zamanda bu ürün, diş kemiğini besler ve gereken durumlarda iyileştirir. Bunlara ek olarak bu diş macunu sayesinde ağzınızda biriken bakterilerin yok edilmesini sağlayabilirsiniz. Cool mint, plak oluşumunu azaltır ve dişlerin daha güçlü olması açısından faydalıdır. Diş hassasiyetinin önüne geçer ve ayrıca ağız içinin ferahlamasında etkilidir. Hoş aromasının yanında doğal bir ağrı kesici olarak da faydalıdır. Bu içerikler sayesinde beyazlatıcı diş macunundan beklediğiniz sonuçları elde edebilirsiniz.

Opalescence Whitening Cool Mint Diş Macunu Ne İşe Yarar?

Opalescence Whitening Cool Mint Diş Macunu Ne İşe Yarar?

Opalescence 133 g 2 adet beyazlatıcı diş macunu, diş minesini korur ve aynı zamanda diş etlerinin de sağlıklı olması konusunda etkilidir. Ayrıca ürün, dişlerin daha beyaz görünmesini sağlar. Yemek, içecek, sigara ve alkol gibi ürünlerin tüketiminden sonra diş üzerinde biriken artıklar zamanla renk değişimine sebep olur. Bu tarz olumsuzlukları yaşamamak için Opalescence whitening toothpaste 133 g 2 adet beyazlatıcı diş macunu kullanabilirsiniz. Böylece beyaz görünen dişler sayesinde özgüveninizi yerine gelir ve gülümsemekten çekinmezsiniz. Söz konusu ürün, lekeli yüzeylerin eski temiz görünümüne kavuşmasına katkıda bulunur. Opalescence whitening toothpaste 133 ml beyazlatıcı diş macunu, öğünlerden sonra ağzınızın hem temizlenmesini hem de ferahlamasını sağlar. Bu durum gün içinde kendinizi daha iyi hissetmenize yardımcı olur.

Opalescence Whitening Cool Mint Diş Macunu Nasıl Kullanılmalıdır?

Opalescence 133 g diş macunu, kullanma talimatında belirtilen şekilde uygulanabilir. Söz konusu ürünü, her öğünden sonra güvenle kullanabilirsiniz. Aynı zamanda çok fazla şekerli gıda veya alkol tükettiğiniz günlerde birkaç defa olacak şekilde de değerlendirme şansınız olur. Dişlerinizin beyaz olması ve gülüşünüzün aydınlanması amacıyla düzenli olarak bu ürünü kullanabilirsiniz. Opalescence whitening toothpaste 133 g 2 adet beyazlatıcı diş macunu, ekstra bir işlem yapmanıza gerek kalmadan bir ay içinde 2 tona kadar renk değişimi sağlar. Bu ürün, Triklosan içermeyen özel formülüyle sağlığınızı destekler. Diş hassasiyetine karşı bakım sağlayan yapısıyla kullanıcıların beklentilerini karşılar. Opalescence whitening toothpaste 133 g 2 adet beyazlatıcı diş macunu yorumlarını inceleyebilirsiniz. Beğendiğiniz ürünü Trendyol’un avantajlı alışveriş dünyasından birkaç işlemle ve uygun fiyatlarla kolaylıkla sipariş vermenin avantajlarını yaşama şansınız olur.