Oniko Tırnak Losyonu - Tırnak Batması

200 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
2. Ürüne 10 TL İndirim
3.000 TL'ye %2 İndirim
Kurumsal Fatura
199,90 TL
Kurumsal Fatura
195,70 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
225,79 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Oniko Tırnak Losyonu - Tırnak Batması

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ARC FARMA Satıcı Ünvanı: ARC FARMA İLAÇ SAĞLIK ÜRÜNLERİ E-TİCARET İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0073082597900001 Vergi Kimlik Numarası: 0730825979
    Bu ürün ARC FARMA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tırnak Losyonu Oniko Tırnak Losyonu
Geri Bildirim Ver

Oniko Tırnak Losyonu Çeşitleri Trendyol'da!

Oniko tırnak batmaları için losyon, etkili formülüyle bir adım öne çıkar. Ürün, tırnak bakımında sıkça tercih edilir. Tırnak batması problemine karşı özel olarak geliştirilmiştir. Söz konusu losyon, batık sonucu oluşan ağrılara etkili çözüm sunar. Tahribattan kaynaklı ortaya çıkan sızı, ödem ve kızarıklık gibi problemlerin giderilmesine önemli ölçüde yardımcı olur. Losyon, kurutucu bir etki gösterir. Bu sayede enfeksiyon ve iltihap durumlarında da kullanılabilir. Ürünün formülünde alüminyum klorid bulunur. Güçlü formülünün yanı sıra pratik kullanım şekliyle de beklentileri fazlasıyla karşılar. Uygulaması son derece kolay olduğundan önemli avantajlar sağlar. Losyon hem yetişkinlerin hem de çocukların kullanımına uygundur. Oniko tırnak batmaları için losyonun öne çıkan özellikleri arasında şunlar yer alır:

  • Tırnak batması için kullanılır.
  • Toz formunda sunulur.
  • Serin ve kuru yerde saklanması tavsiye edilir.

Oniko Tırnak Batmaları İçin Losyonunun Özellikleri Nelerdir?

Oniko Tırnak Batmaları İçin Losyonunun Özellikleri Nelerdir?

Oniko tırnak batmaları için losyon, son derece kullanışlı bir üründür. Söz konusu losyon, tırnak batığı problemi yaşayan kişiler tarafından sıkça tercih edilir. Losyon, tırnak batması sonucu ortaya çıkan cilt problemlerinin giderilmesine yardımcı olur. İçeriğinde alüminyum klorid yer alır. Bu madde, ciltte oluşan hassasiyet ve ilthabın neden olduğu sorunların ortadan kaldırılmasına katkıda bulunur. Tırnak batması sonucu ciltte; kızarıklık, ağrı ve iltihap oluşur. Tüm bu etkiler, kişinin hayat kalitesini düşürür. Bu duruma karşı Oniko tırnak batmaları için losyon oldukça elverişli bir üründür. Losyon, özel şişesi içerisinde toz formunda bulunur. İdeal miktarı sayesinden birden fazla kullanıma uygundur. Pratik kullanım sunan ambalajı ise uygulamayı oldukça kolay bir hâle getirir.

Oniko Tırnak Batmaları İçin Losyonu Nasıl Kullanılır?

Oniko Tırnak Batmaları İçin Losyonu Nasıl Kullanılır?

Oniko tırnak batmaları için losyon, pratik bir kullanım tarzına sahiptir. Ürün, toz formundadır. Özel ambalaj içerisinde bulunan toz suyla karıştırılır. Losyonu hazır hâle getirmek için içme suyu kullanılır. İçme suyunu kaynatıp ılıklaştırdıktan sonra şişe içinde çalkalamak gerekir. Ürün, homojen hâle gelene kadar çalkalama işlemine devam edebilirsiniz. Sıvı forma kavuşan losyon cilt üzerine damlatılarak uygulanır. Ürünün günde 2 defa kullanılması uygundur. Maksimum ise 4 kere kullanabilirsiniz. Tırnak batığının oluştuğu cilde ikişer damla şeklinde sürülür. Damlatmadan sonra ise yaklaşık 10 saniye beklemelisiniz. Losyon kendi kendine kuruduğu için herhangi bir müdahalede bulunmanıza gerek kalmaz. Oniko tırnak losyonu, çocukluk çağında görülen batma durumlarında 1-2 ay kullanılabilir. Tırnak kenarlarına uygulandığı için pratik bir şekilde sürülür. Uygulama sonrasında çorap giyebilirsiniz.

Oniko Losyon Kullanırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Oniko tırnak batmaları için losyon kullanırken bazı hususlara dikkat etmek gerekir. Bu unsurların başında saklama koşulları gelir. Ürün, suda çözdürüldüğü için kıvamının bozulmaması son derece önemlidir. Losyonun, serin ve kuru bir alanda muhafaza edilmesi tavsiye edilir. Kullandıktan sonra buzdolabında saklayabilir, ihtiyaç duyduğunuz her an çalkalayarak uygulayabilirsiniz. Ürünü hazırlama aşamasında da bazı unsurları göz önünde bulundurmak faydalıdır. Losyon şişesinin ortasında ne kadar su doldurulacağını gösteren bir çizgi bulunur. Ürünün kıvamını doğru bir şekilde ayarlamak için belirtilen noktaya kadar su doldurmanız gerekir. Ayrıca tozu suda iyice çözdürmek de oldukça önemlidir. Tozun suda tamamen çözündüğünden emin olana kadar çalkalama işlemine devam edebilirsiniz. Oniko tırnak batmaları için losyon yorumları, ürünü daha önceden satın alan kullanıcıların gerçek görüşlerini yansıtır. Yorumlara göz atarak losyonla ilgili farklı kişilerin tecrübelerine ulaşmak mümkündür. Siz de tırnak batması sorunu yaşıyorsanız bu losyonu satın alabilir, ilgili ürünü sadece birkaç tıklamayla Trendyol'dan sipariş verebilirsiniz.