Omo Active Toz Çamaşır Deterjanı Beyazlar Ve Renkliler 10 Kg 66 Yıkama

Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Omo Active Toz Çamaşır Deterjanı Beyazlar Ve Renkliler 10 Kg 66 Yıkama

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Emarketim Satıcı Ünvanı: ÖZ ISPARTALILAR GIDA PAZARLAMA OTOMOTİV SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0662067978700019 Vergi Kimlik Numarası: 6620679787
    Bu ürün Emarketim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Omo Active Toz Çamaşır Deterjanı Beyazlar ve Renkliler 10 KG 66 Yıkama

Ürün Özellikleri

  • Form Toz
Geri Bildirim Ver

Omo Active Toz Çamaşır Deterjanı Beyazlar ve Renkliler 10 kg 66 Yıkama

Gün içerisinde gerçekleştirilen aktiviteler sonucunda kıyafetlerin kirlenmesi kaçınılmaz bir sonuçtur. Kıyafetlerin istenilen düzeyde temizlenmesi için özel olarak formülize edilen Omo Active toz çamaşır deterjanı beyazlar ve renkliler 10 kg 66 yıkama, içerisinde yer alan bileşenler sayesinde hem kıyafetlerinizin hem de çamaşır makinenizin korunmasını sağlayan bir temizlik ürünüdür. Temizlik ürünü, yapısal özellikleri ile olduğu kadar ferah kokusu sayesinde de müşteriler tarafından beğeni toplar. Toz bir forma sahip olan ürün, belirtilen ölçülere dikkat edildiği takdirde 66 yıkamaya kadar kullanım imkanı tanır. Omo Active toz çamaşır deterjanı beyazlar ve renkliler 10 kg 66 yıkama kullananlar ürünün yüksek etkili bileşenleri sayesinde kıyafetlerinin maksimum seviyede temizlenmesi avantajına sahiptir.

  • Çoklu kullanım imkanı
  • Uzun süre etkili anti aging koruması
  • Çift etkili temizlik ürünü

Omo Active Çamaşır Deterjanı Benzersiz Özellikleri

Omo Active Çamaşır Deterjanı Benzersiz Özellikleri

Omo Active toz çamaşır deterjanı, anti-aging korumasına sahip çift etkili bir temizlik ürünüdür. Anti-aging koruması, kıyafetlerin kumaş yapısının bozulmaması için üstün bir koruma sağlar. Söz konusu üstün koruma, kıyafetlerin renk eşitsizliğine uğramaması ve tüylenme, yıpranma gibi problemlere maruz kalmamasına da etki eder. Bu sayede kıyafetleriniz uzun süreler boyunca ilk günkü renklerini ve yapılarını korur. Anti-aging koruması, aynı zamanda kirli kıyafetlerin üst yüzeyinde yer alan inatçı lekelerin de giderilmesine yüksek oranda yardımcı olur. Çimen, meyve suyu, yağ lekeleri anti-aging koruması sayesinde kıyafetler üzerinde iz bırakmaz. Omo toz yapılı deterjan, çamaşır makinelerinde sıklıkla karşılaşılan kireçlenme probleminin önüne geçilmesi için özel olarak formülize edilir. Ürün bileşenleri, makine borularında korozyon oluşumuna da neden olmaz. Bu sayede makinelerinizin teknik hassasiyeti de korunur.

Omo Active Toz Formlu Çamaşır Deterjanı Kullanım Avantajları

Omo Active Toz Formlu Çamaşır Deterjanı Kullanım Avantajları

Omo Active fresh toz çamaşır deterjanı, hem beyaz hem de renkli kıyafetleriniz için kullanım imkanı tanır. Yıkama aşamasına geçmeden önce kirli kıyafetlerinizin kumaş özelliklerine dikkat etmeniz ve bu özelliklere göre derece, devir ayarı yapmanız önemle tavsiye edilir. Ürün paketi üzerinde kumaş yapısına göre kullanılması gereken toz deterjan ölçüleri ayrıntılı bir şekilde belirtilir. Ürün bileşenleri, kıyafetlerin kumaş yapısına zarar vermez. Toz deterjanı çamaşır makinenizin üst kısmında yer alan küçük hazneli kapağın sol tarafına ilave etmeniz gerekir. Deterjan bölümü, bazı çamaşır makinelerinde numaralı olarak da belirtilir. Omo Active toz çamaşır deterjanı beyazlar ve renkliler 10 kg 66 yıkama yorumları ve müşteri deneyimlerini inceleyerek siz de sahip olduğunuz çamaşır makinesinin özelliklerine göre ürün kullanımı hakkında detaylı bilgilere sahip olabilirsiniz.

Omo Active Toz Formlu Çamaşır Deterjanı Avantajlı Fiyatları

Omo Active Toz Formlu Çamaşır Deterjanı Avantajlı Fiyatları

Omo Active toz çamaşır deterjanı beyazlar ve renkliler 10 kg 66 yıkama fiyatı, ürünün müşterilere sunduğu kullanım avantajları göz önünde bulundurularak büyük bir titizlikle belirlenir. Ürünün hem beyaz çamaşırlar hem de kirli çamaşırlar için sunduğu çok işlevli kullanım imkanı da fiyatını etkileyen faktörler arasında yer alır. Toz bir forma sahip olan ürünün serin ve kuru yerlerde muhafaza altına alınması, kullanım ömrü açısından büyük bir öneme sahiptir. Ürünün kullanım aşamasında geçmeden önce herhangi bir sıvı ile temas etmesi, yapısal bozukluklara yol açacağı gibi ürün kullanımından beklenen faydanın sağlanamaması sonucunu da doğurur. Omo Active toz çamaşır deterjanı beyazlar ve renkliler 10 kg 66 yıkama satın alarak siz de kirli kıyafetlerinize gereken hijyeni sağlayabilirsiniz. Ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.