Omo Active Oxygen Toz Çamaşır Deterjanı Beyazlar Için En Zorlu Lekeleri Ilk Yıkamada Çıkarır 4.5 Kg

Ürünün Diğer Satıcıları (5)
2. Ürüne %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
299,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
308,95 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
999 TL'ye 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Omo Active Oxygen Toz Çamaşır Deterjanı Beyazlar Için En Zorlu Lekeleri Ilk Yıkamada Çıkarır 4.5 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: timpamarketim041 Satıcı Ünvanı: FEVZİ ÇELEBİ ORT. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2340199706
    Bu ürün timpamarketim041 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gün içinde kullandığınız giysi ve çamaşırların zorlu ve çıkarması güç lekelerle lekelenmesi mümkün. Lekeli çamaşırlarınızda tek bir yıkama, lekeleri yok etmekte her zaman etkili olmayabilir. Üstelik çamaşırlarınız yıkama sonrası beyazlığını da kaybedebilir. Yıkanan çamaşırlarınızda hem güçlü leke çıkarma ı elde etmek, hem de beyazların parlaklığının korunmasını mı istiyorsunuz? Toz deterjanlar arasında Omo’nun şimdiye kadarki en güçlü formülüne sahip çamaşır deterjanı Yeni Omo Active Oxygen Toz ile tanışmanın tam zamanı! Güçlü leke çıkarma ı ile birlikte beyazların parlaklığını koruyan yeni Omo Active Oxygen, Omo’nun leke çıkarmada en güçlüsü! Omo Active Oxygen toz deterjan beyazlar için vazgeçilmeziniz olacak.Siz de çamaşırlarınızın her zaman tertemiz ve lekesiz kalması için özen gösterenlerden misiniz? Çamaşırlarınızda hem derinlemesine ve lekesiz temizlik hem parlak beyazlık arıyorsanız yeni Omo Active Oxygen Toz, içerdiği güçlü Aktif Oksijen Teknolojisi ile yanınızda. Omo’nun şimdiye kadarki en güçlü leke çıkarıcı formülüyle çamaşırlarınız tertemiz olur. Güçlü leke çıkarma ının yanı sıra bu beyaz çamaşır toz deterjanı, en zorlu lekeleri ilk yıkamada çıkarır, çamaşırlarınızın beyazlarının parlaklığını korur. Kısa programda bile kusursuz leke çıkarma ıyla çamaşırlarınızda aradığınız temizliği sağlar. Yeni Omo Active Oxygen Toz’un zor lekelere karşı özel olarak geliştirilmiş, doğada çözünebilir içeriklere sahip güçlü formülü inatçı lekelere karşı güçlü etki gösterir ve çamaşırlarınızın beyazlarının parlaklığını korur.Zorlu lekeleri çıkarmada Omo’nun en güçlü formülüne sahip deterjan Omo Active Oxygen Toz, inatçı lekeleri bile kolayca çıkarır. Omo Active Oxygen Toz’un Aktif Oksijen Teknolojisi ile çamaşırlarınız derinlemesine temizlenecek, beyazların parlaklığı korunacak. Yeni Omo Active Oxygen, Omo’un leke çıkarmada en güçlüsü. *Leke çıkarmada Omo’nun en güçlüsü: Omo portföyünün ana ürünü olan Active Fresh Beyazlar ürününe karşı yapılan testi sonuçlarına göre.Ürün İçeriği:%5-15 Anyonik Aktif Madde, Oksijen Bazlı Ağartıcı,

Ürün Özellikleri

  • Form Toz
Geri Bildirim Ver