Omepa Tab Ilaç -q10 Omega3 Ubiquinol Balık Yağı 30 Kapsül

489 TL
(16,30 TL / kapsül)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (30)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
427,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
429,95 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Omepa Tab Ilaç -q10 Omega3 Ubiquinol Balık Yağı 30 Kapsül

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MEDİSSUPHARMA Satıcı Ünvanı: SANOGEN SAĞLIK VE MEDİKAL PAZARLAMA DANIŞMANLIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0744116163900001 Vergi Kimlik Numarası: 7441161639
    Bu ürün MEDİSSUPHARMA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Omepa-Q10 Omega 3 Ubiquinol 30 Kapsül KullanımıYemekten hemen sonra bir bardak su ile günde bir kapsül alınması tavsiye edilir.Omepa-Q10 Omega 3 Ubiquinol 30 Kapsül Pozitif YorumlarOmega 3 ve CoQ10 bir arada#Sinerjik etki#Ubikinol form CoQ10Omepa-Q10 Omega 3 Ubiquinol 30 Kapsül Bunları İçermezAspartam, Domuz Katkı Maddesi, Gdo, Gluten, Koruyucu Madde Cinsiyet:Erkek,Kadın Etken Maddeler:Omega 3,Epa,Dha,Ubikinol

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Multivitamin
  • Aroma Aromalı
  • Form Sıvı
  • Paket İçeriği 1 - 4
  • Set İçerik Adeti Tekli
Geri Bildirim Ver

Omepa 8680133000362 Q10 30 Kapsül Omega 3

Omepa Q10 30 kapsül Ubiquinol Omega 3 ile vücudun ihtiyaç duyduğu bileşenler rahatlıkla karşılanabilir. Günlük beslenme rutininin yetersiz kaldığı durumlarda veya vücudun takviyeye ihtiyaç duyması hâlinde bu ürün kullanılabilir. Son derece basit bir kullanımı olan Omepa Q10, 30 kapsüllük ambalajı ile ekonomik bir üründür. Her bir kapsül, yüksek oranda etkiye sahiptir. Özel olarak geliştirilen içerik, kısa süre içinde olumlu sonuçlar gösterir. Ürün, balık yağı ağırlıklı içeriği ve olumlu etkileri sayesinde IFOS sertifikası almıştır. Emziren annelerin kullanması hâlinde ürünün bebeklere dahi faydası vardır. Bu kapsül, kullanma talimatları doğrultusunda düzenli bir şekilde kullanıldığı takdirde son derece faydalıdır.

  • Balık yağı, omega 3, EPA, DHA ve Kaneka içerikli besin takviyesidir.
  • Günde sadece 1 yumuşak kapsül tüketilmesi yeterlidir.
  • IFOS sertifikasına sahip olan güvenilir bir üründür.

Omepa Q10 30 Kapsül Omega 3’ün İçeriğinde Neler Vardır?

Omepa Q10 30 Kapsül Omega 3’ün İçeriğinde Neler Vardır?

Omepa Q10 30 kapsül Ubiquinol Omega 3, zengin içeriği ile dikkat çeken bir üründür. Genel sağlık ve güçlü bağışıklık için gereken maddelerin bir arada bulunduğu bu kapsüller, son derece faydalıdır. İçeriğinde birden çok bileşene yer vermesi, ürünün daha hızlı ve güçlü bir şekilde etki etmesine yardımcı olmaktadır. Omepa Q10 30 kapsül Omega 3’ün ana etken maddesi, balık yağıdır. Her bir kapsülde 900 miligram balık yağı vardır. Balık yağından sonraki en güçlü içerik ise omega 3’tür. Omega 3’ün her bir kapsüldeki miktarı 600 miligramdır. Omepa’nın kapsüllerinde 300 miligram EPA, 230 miligram da DHA bulunur. Bu zengin içerik, Kaneka Ubikinol ile desteklenir. Kapsüllerdeki Kaneka Ubikinol miktarı, 100 miligram olarak belirtilmektedir.

Omepa Q10 30 Kapsül Omega 3’ü Kimler Kullanılır?

Omepa Q10 30 Kapsül Omega 3’ü Kimler Kullanılır?

Omepa Q10, Omega 3 ve koenzim Q10 içeren bir takviye olarak pek çok farklı kişiye hitap eder. Kapsüllerin sağladığı faydalar gözetildiğinde ürün, bu faydalara ihtiyaç duyanların kullanımına uygundur. Ürünün içerisinde yer alan DHA, normal beyin fonksiyonları ve görme yetisinin korunmasına yardımcı olur. EPA ise kalbin normal fonksiyonuna katkıda bulunan bir bileşendir. Omepa Q10 30 kapsül Ubiquinol Omega 3, hamile ve emziren kadınlar tarafından da kullanılabilir. Hamile kadınlarda fetüsün, emziren kadınlarda ise bebeğin beyin ve göz gelişimine destek olur. Omepa Q10 Omega 3, zamanla vücutta üretimi azalan Koenzim Q10 takviyesi sunar. Ayrıca kapsül içerisindeki Kaneka, vücuttaki Q10’a özdeş üretim teknolojisine sahip patentli bir ham madde kaynağıdır.

Omepa Q10 30 Kapsül Omega 3 Güvenilir mi?

Omepa Q10 30 Kapsül Omega 3 Güvenilir mi?

Omepa Q10 30 yumuşak kapsül – Omega 3 ve Koenzim Q10 (ubiquinol), kolay ve güvenli bir kullanım sunar. Ayrıca bu ürün, sahip olduğu sertifikalar ile de güvenilir olduğunu kanıtlamıştır. Omepa Q10 30 kapsül Ubiquinol Omega 3, IFOS sertifikalı 5 yıldızlı bir üründür. Balık yağı ve koenzim, Q10’un aktif formu olarak üretilmiştir. Omega 3 miktarı, etiket içeriği ile uyumludur. Tüm bunlara ek olarak Omepa’nın içerisinde üretici firmanın patentine sahip olduğu bir ham madde kullanılmaktadır. Kaneka isimli bu doğal maya fermantasyonu, ürünün güvenilir olma oranını yükselten detaylardan biridir. Dilerseniz Omepa Q10 30 kapsül Omega 3 yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu ürüne sahip olmak isterseniz Trendyol aracılığıyla hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Böylece avantajlı fiyatlardan yararlanma fırsatını da elde edebilirsiniz.