OltutaşıMarket Gümüş İşlemeli Gümüş Püsküllü 4 Parmak Oltu Tesbih

1.500 TL

Ürün Bilgileri

OltutaşıMarket Gümüş İşlemeli Gümüş Püsküllü 4 Parmak Oltu Tesbih

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OltutaşıMarket Satıcı Ünvanı: AZRA KUYUMCULUK TEKSTİL BİLGİSAYAR ELEKTRİK ELEKTRONİK HEDİYELİK EŞYA PAZARLAMA TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Erzurum Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0127029374200018 Vergi Kimlik Numarası: 1270293742
    Bu ürün OltutaşıMarket tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gümüş İşlemeli Gümüş Püsküllü 4 Parmak Oltu Tesbih siparişinizi lüks hediye kutusunda göndereceğiz. Ana Malzeme : Gürcistan Oltusu Tane Şekli : Mercimek = Tekerlek Kesim Tane Ölçüsü : 9 X 6 mm Püskül Hariç Uzunluk : 13 cm Toplam Uzunluk : 20 cm Püskül ve Aksesuarlar : 925 ayar gümüş püskül İşleme – İşçilik : 3 Çember Gümüş İşleme Hediye Paketi : Lüks hediye kutusu Hazırlanma Süresi : 1-3 iş günü OLTU TAŞI HAKKINDA Oltu Taşı Erzurum’un Oltu İlçesinin kuzey doğusunda, yer altından çıkarılır. Ama ocaklar bilinen maden ocakları gibi büyük galeriler şeklinde değildir. Sadece beden gücü ve el emeği ile yaklaşık 300 – 400 metre yer altından çıkarılmaktadır. Bundan dolayı ismi Oltu Taşı olarak belirlenmiştir. Doğal Fosil yapısına sahiptir. Bu güçlük nedeniyle Değerli Madenler sınıfındadır. Adını çıkarıldığı ilçenin isminden alan Oltu Taşı çoğunlukla siyah renktedir. Dolayısıyla İngilizce Simsiyah Taş anlamında Jet Stone ismi verilmiştir. Nadir olarak kahverengi renkte de olabilir. Bu nedenle kahve rengi olanlar nadir bulunduğu için çok daha değerlidir. Gürcistan menşe'li oltu taşını Erzurum oltu taşından uzman olmayan kişinin ayırt etmesi oldukça zordur. 3213 sayılı Maden Kanununda Oltu Taşı
  • Elmas, Yakut, Zümrüt gibi kıymetli taşlar arasında sayılmaktadır. Oltu Taşı topraktan çıktığında yumuşaktır. Buna rağmen hava ile temas edince sertleşme özelliğine sahiptir. Aynı zamanda işlendikçe sertleşen, kullanıldıkça parlayan ve yanma özelliği vardır. Damla Kehribar gibi ağaç fosili doğal taştır. Bundan dolayı kırılgan olabilir. Gürcistan oltusu Erzurum oltu taşına nazaran daha dayanıklıdır. ALTERNATİF TIPTA OLTU TAŞI Oltu Taşının kişiye özgüven verdiği söylenir. Bundan dolayı stresi ve gerginliği azaltır. Aynı zamanda sabır verdiği, nazara karşı etkili olduğu öteden beri bilinmektedir. Bu nedenle alternatif tıpta kullanılır. Eskiden çocuklara nazarlık olarak ta kullanılırdı. MİSYONUMUZ Önceleri şahıs firması idik. Sonra Azra Kuyumculuk Ltd. Şti. ismi ile 2005 yılında kurumsallaştık. 1962’den beri kuyumculuk sektöründe altın, gümüş ve oltu taşı işlemeciliğinde imalatçı firmayız. Bu nedenle “Babadan Oğula” işletme diyebiliriz. Bu deneyim ve tecrübe ile işinde uzaman kadromuzla el emeği göz nuru takı ve tesbih üretiyoruz. Dolayısıyla tecrübemizi yeni nesillere aktarmak için zor da olsa, eleman yetiştirmeye devam ediyoruz. “Müşteri Memnuniyeti Önceliğimizdir” sloganıyla e-ticaret mağazalarımızla perakende ve toptan satış olarak müşterilerimizin hizmetindeyiz. Bu yüzden “Memnun Müşteri” kitlemiz gün geçtikçe artıyor. Bu takdir sayesinde işimizi her zaman bir adım ileriye taşımayı vazife olarak biliyoruz.

Ürün Özellikleri

  • Taş Cinsi Oltu Taşı
  • Materyal Gümüş
  • Renk Siyah
  • Desen Çizgili
Geri Bildirim Ver