Okyanus Yayınları Okyanus Ayt 40 Seansta Fizik-yeni

285 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
2. Ürüne 35 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
235,70 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4 Al 3 Öde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Okyanus Yayınları Okyanus Ayt 40 Seansta Fizik-yeni

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Meyan Kitap Satıcı Ünvanı: MEYAN DİJİTAL REKLAM VE YAZILIM HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0620138312300001 Vergi Kimlik Numarası: 6201383123
    Bu ürün Meyan Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • kitabın özellikleri:sayfa sayısı: -video çözümlü mü?:-mobil uygulama var mı?:-soru çözümleri kitapta var mı?:-kitap konu anlatım içeriyor mu?:-kitap renkli basım mı?:-kitabın zorluk seviyesi nedir?:-değerli müşterilerimiz
  • ürünlerimizin tümü günceldir. Siparişlerinizde en son baskı kitaplar gönderilmekte ve paketlemede hijyen kurallarına dikkat edilmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Mehmet Ali Özhan
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

AYT 40 Seansta Fizik 12172838

Okyanus Yayınları tarafından basılan 40 seansta fizik ayt fizik kitabı fizik dersleri için hazırlanmış bir çalışma kitabıdır. Fizik derslerinde zorlanan öğrenciler tarafından tercih edilmektedir. Konu anlatımı açıklayıcı olan bu kitapta aynı zamanda farklı testler de yer almaktadır. Yazar Mehmet Ali Özhan tarafından yazılmış bir soru bankasıdır. Kitapta testler 3 bölümden oluşmaktadır. Fizik dersi çalışmalarınızı kolaylaştıracak AYT fizik 40 seansa sahip olan bu kitap öğrenciler tarafından çok fazla tercih edilmektedir. 40 seansta fizik kitabı yeni eğitim öğretim sistemine göre kurgulanmıştır. Her seansta çözümlü örneklere yer verilmiştir. Uzun yıllardır öğrenciler tarafından tercih edilen bu fizik kitabına ihtiyaç duyduğunuz anda sahip olabilirsiniz. Her seans öncesi detaylı konu anlatımı ve hemen akabinde farklı hazırlanmış testler yer almaktadır. Yüksek yatırım maliyeti gerektirmediği için öğrencilerin bütçesine uygundur.

  • Odaklı Konu Anlatımı
  • Farklı Testler
  • 40 Seans Fizik

40 Seansta Fizik AYT Özellikleri

Okyanus Yayınları AYT 40 seans fizik soru bankası kitabı Fizik dersinde zorluk çeken öğrenciler derslerindeki başarıyı yükseltmek için tercih edebilirler. Konu ve test kitapları her öğrencinin eğitim hayatı boyunca çok önemli bir unsurdur. 40 seansta fizik AYT kitabında 1643 soru yer almaktadır. Her konu için en önemli bilgiler odaklı bir şekilde açıklanmıştır. Kitapta bronz, gümüş ve altın test olmak üzere üç test grubu yer almaktadır. Bu test gruplarında fizik dersinin en temel kavramlarından başlayıp, öğrencinin konuyu hemen özümseyebileceği bir biçimde açıklayıcı ve sade bir dile anlatılmış olup, her konu sonrası ilgili testlere yer verilmiştir. Öğrenci konu sonrasında kendini hemen test edip, eksik olduğu alanı rahatlıkla görebilir. Kitabın özelliklerini incelemeden önce AYT 40 seansta fizik yorumları ve değerlendirmelerine detaylıca göz atabilirsiniz. Dilerseniz AYT 40 seansta fizik satın al seçeneği ile ürünü tek tıkla alabilirsiniz.

40 Seansta Fizik AYT Avantajları

40 seansta fizik AYT kitabında detaylı ve konu odaklı anlatımının yanı sıra aynı konu üzerinde farklı testlerin olması öğrenciler açısından çok büyük bir avantaj taşımaktadır. Sorular sayesinde kendinizi hızlıca test edebilirsiniz. Fizik dersleri için büyük bir rehber niteliğinde olan bu kitapta soru çözümlerine videolu bir şekilde kavuşma imkanı bulacaksınız. Zengin içeriğe sahip olmasına ek, soru çözümlerine de öğrencilerin anlayabileceği şekilde oluşturularak basit ve yalın bir dile yer verilmiştir. Okyanus yayınları AYT 40 seans fizik soru bankası AYT’nin tüm özellikleri dikkate alınarak hazırlanmış olması öğrenciler için büyük bir fayda sağlar. Çözümlü örneklere yer verilmiş olması, test yapmadan pratik seviyesini hızlandırarak konuyu pekiştirmesini sağlar. Pekiştirici bir anlatımla güçlendirilmiş sorular ve çözüm yöntemleri ile öğrencilerin Fizik dersi notlarının yükselmesine katkı sağlarken, öğrenciyi bir adım öteye taşımaktadır. AYT 40 seansta fizik indirim zamanlarını takip ederek avantajlı fiyatlar yakalayabilirsiniz.

40 Seansta Fizik AYT Fiyatları

Okyanus Yayınları tarafından basılan 40 seansta fizik AYT kitabının fiyatı tüm özellikleri ve içeriği göz önüne alınarak belirlenir. Yazar Mehmet Ali Özhan tarafından yazılmıştır. En önemli özelliği ise; her konunun detaylıca ve odaklı bir şekilde açıklanıyor olmasıdır. Özellikle AYT sınavına hazırlanan öğrenciler için fayda sağlar. Fizik dersini öğretici bir rehber niteliğinde hazırlanan kitapta somut örneklere çok fazla yer verilmektedir. Başarısızlıktan korkmadan Fizik dersinde nasıl başarılı olacağınız konusu hakkında öğrencilere yol gösterirken, fikir vermektedir. Bu kitap sayesinde fizik dersi çalışmalarınıza daha derinlik katarak, sağlam adımlar ile fizik dersi temelinizi güçlendirebilirsiniz. Sınavlar öncesi pratiklerinizi arttırmanızı sağlayan kitabın pek çok özelliği ve içeriği bulunmaktadır. Farklı ünite ve anlatımlara yer verilen fizik kitabına sahip olmak için yüksek yatırım bütçesi gerektirmediği için kolaylıkla sahip olabilirsiniz. AYT 40 seansta fizik kampanya dönelerinde ürünü uygun fiyatlara yakalayabilirsiniz. Trendyol'da yer alan bu ürünü dilediğiniz zaman sipariş vererek satın alabilirsiniz.