245,96 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
270,95 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
260,91 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
267,80 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
275,75 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Okuyan Us Yayınları Sade

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OkuyanUs Yayınevi Satıcı Ünvanı: OKUYAN US YAYINEVİ TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0640059172400001 Vergi Kimlik Numarası: 6400591724
    Bu ürün OkuyanUs Yayınevi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Etrafimizi, evimizi, çantamizi, programimizi, günümüzü, gardirobumuzu, cüzdanimizi yani kisacasi tüm hayatimizi ne kadar çok doldurursak o kadar tatmin ve dolayisiyla mutlu olacagimizi zannederiz. Bu kalabaligi yaratirken yaptigimiz sey kendimizi yok etmektir aslinda. Çünkü kendini sadece boslukta yaratabilir insan. Azalinca çogalir, sadelestikçe özgürlesir ve hatta daha çok görünür olur. Begüm Basoglu ve Ege Erim bir gün hayatlarindaki fazlaliklari attikça daha mutlu olduklarini kesfettiler. Bu kesif onlarin hayatini degistirdi ve daha çok, daha çok atmaya basladilar. Giymedikleri giysileri tutmayip, kullanmadiklari esyalari saklamadilar. Her programa dahil olmaktan vazgeçerken, aslinda bir sürü seye 'maruz kalmaktan' kurtuldular. Yani sade bir yasami tercih ettiler. Buna tanik olanlar aynisini deneyimlemek istediginde de 'sade yasamak' akimi olustu. Artik belki farkinda oldugunuz belki de olmadiginiz birçok kisi sade yasiyor. Içinde daha az esya, daha fazla deneyim olan, daha hafif, sinirlarini kendinizin belirledigi dolu dolu bir yasam, sadedir. Ve sadelik güzeldir.(Tanitim Bülteninden)Ürün Adı: SadeÜrün Kodu: 9786055134891Yazar: Begüm BaşoğluBasım Yılı: 2015Kapak Türü: Sayfa Sayısı: 168Kağıt Cinsi: Çevirmen:

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Begüm Başoğlu
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı 151-200
Geri Bildirim Ver