okutara Akıllı Araç Cam Etiketi

210 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

okutara Akıllı Araç Cam Etiketi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Okutara Türkiye Satıcı Ünvanı: NETGER REKLAM VE YAZILIM SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Erzurum Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631143058900001 Vergi Kimlik Numarası: 6311430589
    Bu ürün Okutara Türkiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Okutara akıllı araç cam etiketi nedir? Oto aksesuar grubunda yenilikçi bir ürün olan Okutara araç cam etiketi, yeni teknolojiyi araç sahipleri ile buluşturuyor. Okutara, araçlarınıza Okutara kod aracılığıyla kimlik kazandıran akıllı bir etikettir. Bu etiketi aracınızın camına yapıştırarak size kolaylıkla ulaşılabilmesini veya istediğiniz bilgilerin paylaşımını sağlayabilirsiniz. Okutara akıllı araç cam etiketi neler sunuyor? Telefon numaranızı paylaşmadan gizlilik içersinde de ulaşılabilir olabilirsiniz. İsterseniz telefon numaranızı, isminizi ve sosyal medya hesaplarınızı da paylaşarak profilinizi okutara etiketinizi okutanlarla paylaşabilirsiniz. Etiketinizi okutanlardan bildirim alabilirsiniz. Etiketinizi okutanlarla mesajlaşabilirsiniz. Etiketinizi okutanlara önceden belirlediğiniz notu veya mesajı gösterebilirsiniz. (Örneğin 15 dakikaya geleceğim.) Okutara akıllı araç cam etiketi nasıl okutulur? Okutara etiketi doğrudan telefon kamerasından veya okutara mobil uygulamasından okutularak araç sahibine ulaşmaya veya araç sahibinin istediği bilgileri görmeye imkan sağlar. Okutara akıllı araç cam etiketi için mobil uygulama gerekli mi? Sadece Okutara etiketinin sahibi için mobil uygulama gerekiyor. Çünkü araç sahibi için okutara mobil uygulaması üzerinden haberleşme sağlanıyor. Okutara etiketini okutarak araç sahibine ulaşmak isteyen kişi ise uygulamayı indirmeden telefonunun kamerasıyla Okutara etiketini okutarak size ulaşabilir. Yıllık ücret var mı? Hayır, okutara etiketinizi satın aldıktan sonra uygulamayı ücretsiz olarak ömür boyu kullanabilirsiniz. Okutara uygulamasını nasıl indirebilirim? Android cihazlar için Play Store ve iOS cihazlar için App Store'dan okutara uygulamasını indirebilirsiniz.
Geri Bildirim Ver