Okomesan Sushi Pirinci 1 Kg

225 TL
(225 TL / kg)
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.000 TL'ye %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1 TL'ye %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
750 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Okomesan Sushi Pirinci 1 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: gurmepasaj Satıcı Ünvanı: BAŞAK GIDA DAĞITIM PAZARLAMA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0144022846100013 Vergi Kimlik Numarası: 1440228461
    Bu ürün gurmepasaj tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SUSHİ PİRİNCİ 1 kg MARKA OKOMESAN JAPONYA Tüm dünyada kullanılan temel sushi malzemesi, kısa q tombul Japon pirinci Uzak doğu mutfağı denilince akla ilk gelen sushi nin ana malzemesidir. Pişirmeden önce nişastanın gitmesi için bol su ile yıkanması gerekir.
Geri Bildirim Ver

Okomesan Sushi Pirinci 1 kg

Japon mutfağı, tüm dünya tarafından bilinen ve sevilen egzotik yemeklere sahiptir. Yüzlerce farklı çeşitte yemeğe ve tatlıya sahip olan bu mutfaktan dünyaca bilineni sushidir. Sushi; çiğ deniz ürünleri, sebze ve özel pirinçle hazırlanan özel bir yemektir. Büyük ustalık gerektiren bu yemeğin yapımı zor ve zahmetli olabilir. Ancak teknolojinin gelişmesi sayesinde evlerde de hazırlamak mümkün hale gelir. Okomesan sushi pirinci 1 kg ile evlerinizde Japon esintisini yakalayabilirsiniz. Kısa taneli ve tombul bir fiziksel yapıya sahip olan bu pirinçler, sushi yapımında büyük önem arz eder. Yemeğin içerisinde kullanılabilmesi için önce haşlanması gerekir. Bu aşamaya gelmeden önce bol su ile yıkanarak nişastasının alınması önemlidir. Asya mutfağı severlerin beğenerek alacağı bu ürünü tercih edebilirsiniz.

  • Vakumlu özel paket
  • Enfes sushiler için özel pirinç
  • 1 kilogramlık paket

Lezzetli ve Sağlıklı Okomesan Sushi Pirinci 1 kg

Lezzetli ve Sağlıklı Okomesan Sushi Pirinci 1 Kg

Her ülkenin kendine ait yemekleri ve tatları vardır. O ülkeye özel olan bu yemekler teknolojinin gelişmesi ile tüm dünyaya yayılıp herkes tarafından bilinen yemekler haline gelir. Japon mutfağının sıklıkla yapılan yemeği sushi, bütün dünyada bilinen bir yemek türüdür. Çiğ deniz ürünleri ve pirinç kullanılarak yapılan bu yemek, tüm dünyaca bilinir. Chopstick denilen tahta çubuklarla yenilen bu yemek, silindir şeklinde sarılarak yapılır ve küçük yuvarlaklar halinde dilimlenir. Yosunun içerisine pirinç ve çiğ deniz ürünü eklenerek hazırlanan bu yemeğin malzemeleri kendine hastır. Okomesan sushi pirinci 1 kg fiyatı evde Japon mutfağını denemek isteyenler için uygun seçeneklere sahiptir. Uygun fiyat seçenekleri ile bütçe dostu bir üründür. Evinde dünya mutfağından farklı yemekler denemeyi seven müşteriler bu lezzetli ürünü tercih edebilirler.

Kaliteli ve Doğal Okomesan Sushi Pirinci 1 kg Yorumları

Kaliteli ve Doğal Okomesan Sushi Pirinci 1 Kg Yorumları

Teknolojik gelişmeler sayesinde Japonya’dan farklı tatlar denemek mümkündür. Sadece o bölgelere özel tatları yerinde yemek her zaman mümkün olmasa bile evde yapmak için gerekli malzemeleri bulabilirsiniz. Sushi, Japonya'ya özel geleneksel bir yemektir. İçerisinde kullanılan malzemelerin bazıları özel olarak o yemek için üretilir. Pirinç, bunlardan bir tanesidir. Kısa taneli ve tombul olan bu ürün, yapışkan yapısıyla sushiyi bir arada tutmaya yardım eder. Kullanılmadan önce bol su ile yıkanması gerekir. Bu sayede pirincin içinde bulunan nişastanın gitmesi sağlanmış olur. Okomesan sushi pirinci 1 kg yorumları bu ürünü kullanarak sushi yapan müşterilerin tecrübeleri ile doludur. Ürünü ilk kez satın alıp kullanacak olan müşteriler, bu yorumlar sayesinde ürün hakkında fikir edinmiş olurlar. Bu özel pirinci satın alarak birçok farklı tarifi deneyebilirsiniz.

Uzun Süre Kullanabileceğiniz Okomesan Sushi Pirinci 1 kg

Uzun Süre Kullanabileceğiniz Okomesan Sushi Pirinci 1 Kg

Birçok bakliyat ürünü uzun süreli raf ömrüne sahiptir. Kuru ve serin yerde saklandığı sürece uzun süre kullanabileceğiniz bu ürünler, vitamin ve mineral deposudur. Karbonhidrat bakımından zengin olan sushi pirinci ile insan sağlığı için gerekli olan karbonhidratı alabilirsiniz. Vegan ve vejetaryen beslenen kişiler için ideal bir üründür. Vegan beslenen bireyler için sushinin içerisine çiğ deniz ürünü yerine sebze konularak hazırlanabilir. Evde hazırlaması kolay olan bu ürünü sade olarak da tüketebilirsiniz. Vakumlu özel paketler içerisinde el değmeden hazırlanır. Sağlığa uygun üretim tesislerinde hazırlanan Okomesan sushi pirinci paketini ilk açan kişi siz olursunuz. Bu sayede güvenli bir kullanım sağlar. Sushi yapmayı sevenler bu ürüne Trendyol aracılığıyla sahip olabilirler. Uygun fiyatı ve yüksek performansı ile beğeni toplayan bu ürünü satın alabilirsiniz.