ENJOY SHOP Tütsü Tabutluk Tütsülük Kutusu Ahşap Çubuk Tütsü Kabı Ithal Ceviz Ağacından

Ürün Bilgileri

ENJOY SHOP Tütsü Tabutluk Tütsülük Kutusu Ahşap Çubuk Tütsü Kabı Ithal Ceviz Ağacından

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Dayanıklı ahşap malzemeden imal edilmiş tütsü kutusu üzerindeki oymalar sayesinde içerisindeki kokuyu yayarak dışarıya verir alt kısmında yedek tütsü koymak için kapaklı haznesi mevcuttur ıç kısmı 1 paket tütsü alacak şekilde tasarlanmıştır

Ürün Özellikleri

  • Adet 1
  • Koku Aroması Tropikal Çiçek
  • Renk Çok Renkli
Geri Bildirim Ver

Okçu Tütsü Yakacağı Tabutluk Tütsülük Ahşap Tütsülük Tütsü Tutacağı Tütsü Kabı Tütsü Tabutluğu

Aromatik ve mistik oda kokuları dekoratif kutularda yer alır. Farklı kokuların deneyimi için tütsü tutacağı malzemelerinden yararlanabilirsiniz. Koku çubukları küçük bir yakma işleminden sonra yavaş yavaş yanmaya başlar. Yanma işlemi sırasında parlak kor görünüyorsa çubuğun yandığı anlamına gelir. Tabutluktaki estetik duran delikli oymalar kokunun alana yayılması için etkin rol oynar. Bu ürünler evdeki kötü kokuların arındırılması, böcek, sinek gibi canlıların ortamdan uzaklaştırılması için de kullanılır. Evinizde veya ofisinizde çalışırken konsantre olmak için de aromaların etkisinden faydalanabilirsiniz. Fil motifleri bulunan dekoratif kutu, negatif enerjiyi uzaklaştıran yoga, meditasyon gibi aktivitelerde kullanıldığında rahatlama ve dinginlik imajinasyonu için yardımcı olur. Dekoratif tasarımıyla sunulan tabutluğu her alanda kullanmak için tercih edebilirsiniz.

  • Yedek çubuklar için kapalı hazne
  • Kokuyu yaymak için delikler
  • 25x3,5x5 cm kullanışlı boyut

Okçu Tabutluk Dekoratif Kutu Özellikleri

Okçu Tabutluk Dekoratif Kutu Özellikleri

Tabutluklar, güvenli ve otantik tasarımıyla tercih edilen ürünlerden biridir. Bu tutacak sayesinde yanan çubuklar sabit bir şekilde durur. Küller etrafa dağılmadan kutunun haznesinde birikir. Yedek çubukları kolaylıkla haznesinde saklayabilen bu modeller pratik kullanımı ve estetik duruşu açısından tercih edilir. Okçu tütsü yakacağı tabutluk tütsülük ahşap tütsülük tütsü tutacağı tütsü kabı tütsü tabutluğu şık bir tasarımla karşınıza çıkar. Günlük kullanıma uygun olarak tasarlanan modeli özel günlerinizde de değerlendirebilirsiniz. Ruh halinizi iyileştiren kokuları istediğiniz zaman yanı başınızda hissedebilirsiniz. Kokunun, kutunun bulunduğu alana kolayca yayılabilmesi için hemen üzerinde dekoratif delikler bulunur. Modelde çubukların yanı sıra konik ürünler için de 2 ayrı alan vardır. Yakma işlemi bittiğinde söndüğünden emin olmak adına kontrol edilmelidir. Otantik duran tabutluk kabını, evinizin dekoratif tasarımını tamamlamak için tercih edebilirsiniz.

Okçu Tütsülük Yakacağı Tabutluk Ahşap Tütsülük Fiyatları

Okçu Tütsülük Yakacağı Tabutluk Ahşap Tütsülük Fiyatları

Okçu tütsü yakacağı tabutluk tütsülük ahşap tütsülük tütsü tutacağı tütsü kabı tütsü tabutluğu fiyatı kullanılan malzemeye ve işçiliğine göre belirlenir. Ürün, kolay işlenebilirliği ve hafif olması sebebiyle Maun ağacından üretilir. Kutunun üzerinde güç ve şans getirdiğine inanılan sarı pirinç fil figürleri bulunur. Alt kısmında yer alan kapaklı bölmede de koku çubuklarını güvenle muhafaza edebileceğiniz bir alan vardır. Modelin kapaklı oluşu sebebiyle ateşin sıçraması gibi riskler minimize edilir. Tabutluğun yan kısımlarında ve içerisinde iki adet çubuk, iki adet konik ürün koyma alanı da vardır. Konik ürünler, ikonik görünümüyle farklı bir yoğunluğa sahiptir. Bu ürün çeşidi, başlangıç aşamasında hafif bir koku yayarken son kısma ulaştığında normalden yoğun koku almanızı sağlar. Bu tabutluğu hem çubuk hem de konik şekilli ürünler için güvenle kullanabilirsiniz.

Dikkat Çeken Tasarımıyla Okçu Ahşap Tabutluk Yorumları

Dikkat Çeken Tasarımıyla Okçu Ahşap Tabutluk Yorumları

Çevrimiçi alışveriş sürecinde etkili olan unsurlardan biri müşterilerin ürünlere verdikleri puanlar ve yorum değerlendirmeleridir. Okçu tütsü yakacağı tabutluk tütsülük ahşap tütsülük tütsü tutacağı tütsü kabı tütsü tabutluğu yorumları gerçek kişiler tarafından paylaşılan deneyimleri yansıtır. Ürünün altında bulunan yorumlar kısmı sayesinde model hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Gerçek müşterilerin paylaştığı deneyim ve önerileri okuyarak aklınıza takılan sorulara yanıt bulabilirsiniz. Yorumların yanı sıra fotoğraf da paylaşan müşterilerin tecrübelerinden faydalanarak model hakkında kolaylıkla karar verebilirsiniz. Bu fotoğraflar sayesinde tercih ettiğiniz boyut, özellik, renk gibi konularda da bilgi sahibi olabilirsiniz. Farklı müşterilerin ürünü nasıl değerlendirdiği veya ne şekilde dekore ettiği hakkında da fikir alabilirsiniz. Otantik tasarımıyla mistik kokuları deneyimleme şansı sunan bu ürünü Trendyol’dan bütçenize uygun ve güvenilir bir şekilde satın alabilirsiniz.