2
Yemek Setleri kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

Oioi Beslenme Seti 3'lü Bordo

1.199 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.898,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.899,99 TL

Ürün Bilgileri

Oioi Beslenme Seti 3'lü Bordo

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Maximum Kozmetik Satıcı Ünvanı: MAXİMUM KOZMETİK VE SAĞLIK ÜRÜNLERİ DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0613162544100001 Vergi Kimlik Numarası: 6131625441
    Bu ürün Maximum Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 9 adet sipariş verilebilir. 9 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Oioi beslenme seti 3'lü özellikleri
  • Oioi porsiyon
  • Vakumlu tabanı sayesinde tabak masaya sabitlenir. Ince motor becerilerinin gelişimini destekler. Plastik ürünlere sağlıklı bir alternatiftir. Fırına ve mikrodalgaya girebilir (200°c ye kadar). Silikonun düşük ısı iletkenliği sayesinde yiyecekler ısıtıldıktan sonra minik eller tabağa güvenle dokunabilir. Silikonun dogal yapısı sebebiyle elde yıkanması tavsiye edilir. Ab standartlarına uygunluğu akredite olmuş uluslararası test kuruluşları tarafından test edilip onaylanmıştır. Yaş: 6 ay+ Oioi mama kaşığı
  • Gıda sınıfı %100 premium silikondan tek parça halinde üretilmiştir. Yumuşak yapısı sayesinde hassas damaklara zarar vermez. Ince motor becerilerinin gelişimini destekler. Plastik ürünlere sağlıklı bir alternatiftir. Doğal yapısı sebebiyle elde yıkanması tavsiye edilir. Sterilizatörde temizliğe uygundur. Ab standartlarına uygunluğu bağımsız test kuruluşları tarafından test edilip onaylanmıştır. Yaş: 6 ay+ Oioi mama önlüğü
  • Yumuşak yapısı ve kilit sistemi sayesinde çantanızda az yer kaplar. Boyun yerine sırtta birleşen kemerleri sayesinde önlük bebeğinizin boynuna rahatsızlık vermez ve vücutta dönmez. Böylece bebeğiniz önlüğü çıkarma ihtiyacı hissetmeyeceği için mama saatleri daha keyifli geçer. Ayarlanabilir kemerleri sayesinde 6 aydan 4 yaşa kadar kullanıma uygundur. Düşen yiyecekler önlük cebinde toplanır, cebindeki yiyecekleri toplamak bebeğinizin ince motor becerilerinin gelişimini destekler. Silikonun doğal yapısı sebebiyle elde yıkanması tavsiye edilir. Plastik ürünlere sağlıklı bir alternatiftir. Su geçirmez, leke tutmaz. Ab standartlarına uygunluğu akredite olmuş uluslararası test kuruluşları tarafından test edilip onaylanmış.
Geri Bildirim Ver

Oioi 3'lü Bordo Beslenme Seti

Bebeklerin sindirim sistemi, doğumdan yaklaşık 6 ay sonra ek gıdalara geçiş için hazır hâle gelir. Anneler, yavrularını beslerken özellikle sağlıklı gıdaları seçmeye dikkat eder. Bunun yanı sıra gıdaların tüketilmesine yarayan gereçleri de dikkatli seçmek gerekir. Oioi 3’lü beslenme seti bordo, bebeklerin sağlık bir biçimde beslenmesini sağlamak üzere özenle geliştirilmiştir. Setin içerisinde porsiyon tabak, mama kaşığı ve mama önlüğü yer alır. İçerisindeki parçaların her biri kaliteli materyaller kullanılarak üretilen beslenme seti, ebeveynlerin güvenini kazanmayı başarır. Bu nedenle birçok anne ve baba, bebeklerinin sağlıklı bir biçimde beslenebilmesi ve gelişebilmesi için bu ürünü gönül rahatlığı ile tercih edebilir.

  • Renk: Bordo
  • Materyal: Silikon
  • İçerik: 3’lü

Oioi 3’lü Beslenme Seti Materyali Nedir?

Oioi 3’lü Beslenme Seti Materyali Nedir?

Oioi 3’lü beslenme seti, bebeklerin sağlığı göz önünde bulundurularak geliştirilmiştir. Setin üretim aşamasında yüksek kaliteye sahip %100 silikon materyal kullanılmıştır. Bu malzeme, ısıya ve darbelere karşı bir hayli dirençlidir. Set içerisindeki parçalar, neredeyse hissedilemeyecek kadar az ısı iletir. Böylece bebeklerin ağız çevresinde yüksek ısı teması sonucu yanık oluşma ihtimali ortadan kalkar. Oioi 3’lü beslenme setinin üretiminde kullanılan silikon malzeme oldukça esnek ve yumuşak bir yapıya sahiptir. Bu sayede bebeklerinizin konforlu bir biçimde yemeğini yemesi mümkün hâle gelir. Yüksek kalite standartları gözetilerek üretilen bu set, çocuğunuzun yemek saati sırasında meydana gelebilecek istenmeyen durumların oluşma riskini en aza indirir. Uzun süre boyunca kullanılabilecek olan ürün, kolay kolay deforme olmaz.

Oioi 3’lü Beslenme Seti Kolay Temizlenir mi?

Oioi 3’lü Beslenme Seti Kolay Temizlenir mi?

Oioi 3’lü beslenme seti, hijyenik kullanım imkânı sunar. Ürünü yıkamak istediğinizde sıcak ya da ılık su yeterli olur. Beslenme setinin parçalarını incitmeden ve nazik bir biçimde elde yıkamanız gerekir. Nadiren de olsa yıkama esnasında kullanılan deterjan ya da sabunların koku verici etken maddeleri, ürünler üzerinde rahatsız edici bir esans bırakabilir. Ürünü kirden ve yemek artıklarından arındırmak için limon ya da beyaz sirke ile ovalayıp 20 dakika kadar bekletmeniz yeterlidir. Ardından setin parçalarını sıcak su ile durulayarak kolaylıkla hijyen sağlayabilirsiniz. Beslenme setinin güvenilir yapısı, uluslararası test kuruluşları tarafından onaylanmıştır. Ürün, AB standartlarına uygun üretilmiştir. Ayrıca tavsiye edilen biçimde kullanıldığında ve yıkandığında ilk günkü formunu uzun süre boyunca korur.

Oioi 3’lü Beslenme Seti Kaç Yaşa Kadar Uygundur?

Bu ürünün bebeklerin vücut yapısına uygun ve ayarlanabilir kemerleri bulunur. Böylece beslenme setini çocuğunuz 6 aylık olduğu anda ve 4 yaşına gelene kadar kullanabilirsiniz. Birçok ebeveynin güvenini kazanmayı başaran ürün, herhangi bir alerjen içermez. Set içerisinde yer alan tabağı ortasından bastırarak masaya vakumlayabilirsiniz. Böylece ürün sabitlenir ve kayıp düşme ihtimali ortadan kalkar. Mama önlüğü, geleneksel yöntemlerin aksine boyun yerine sırtta birleştirilen özel bir yapıya sahiptir. Böylece bebeklerin boyun bölgesinde herhangi bir rahatsızlık oluşmaz. Aynı zamanda önlüğün vücut üzerinde sabit kalan yapısı sayesinde bebeklerin yemek saati, ebeveynler için kolay hâle gelir. Çocuğunuz yemek yerken düşen besinler önlüğün cep kısmında toplanır. Bu durum, halılarınızın ve zeminin kirlenmesini engeller. Bebeklerin beslenme saatini oldukça keyifli bir hâle getirecek olan bu ürün, Trendyol’da uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de Oioi 3’lü beslenme seti bordo yorumlarını inceleyerek diğer ebeveynlerin fikirleri hakkında bilgi sahibi olabilir, hızlı ve kolay bir biçimde ürünü satın alabilirsiniz.