OGX Argan Oil Of Morocco Maske 300ml

Ürünün Diğer Satıcıları (3)
1.000 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
459,90 TL
2. Ürüne 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
483 TL474 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

OGX Argan Oil Of Morocco Maske 300ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Exxen Shopping Satıcı Ünvanı: ÜMİT BARAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1410218271
    Bu ürün Exxen Shopping tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • OGX Ekstra Güçlü Nemlendirici ve Canlandırıcı Argan Oil of Morocco Saç Maskesi 300 ml OGX Ekstra Güçlü Nemlendirici veCanlandırıcı Argan Oil of Morocco Saç Maskesi ile neme susamış, hassas vekırılgan saçlarınızı canlandırın! Fas’tan gelen argan yağı ve ipek proteinleriile güçlendirilmiş, sülfat içermeyen özel formülümüz, ipeksi mükemmelliktekisaçlar için size ikinci bir şans veriyor. Çok yıpranmış ve çok kuru saçlarınbile derinlemesine nemlenmesini ve güçlenmesini sağlıyor. Fas’ın dünyaca ünlü argan yağınıiçeren güçlü formül
  • zarar görmüş, kuru ve sertleşmiş saç tellerini içtenonarmaya, parlaklık kazandırmaya ve eski sağlıklı haline dönüştürmeye yardımcıolur. OGX Ekstra Güçlü Nemlendirici ve Canlandırıcı Argan Oil of Morocco SaçMaskesi, nemlendirici içeriği ile en zor saçların bile yumuşamasında etkilidir.En iyi sonuç için OGX Ekstra Güçlü Nemlendirici ve Canlandırıcı Argan Oil ofMoroccoSerisi ile birlikte kullanın . OGX Ekstra Güçlü Nemlendiricive Canlandırıcı Argan Oil of Morocco Saç Maskesi nasıl uygulanır? OGX Ekstra Güçlü Nemlendirici veCanlandırıcı Argan Oil of Morocco Saç Maskesini kullanmadan önce saçınızıtavsiye edilen şampuan ile yıkayıp, durulayın. Durulama bittikten sonra saçmaskesini saç uçlarına doğru uygulayın. 3-5 dakika bekleyin, ardından saçınızıbol su ile durulayın.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 300 + ml
  • Etki Besleyici / Onarıcı
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver