1
Bebek Ek Gıdalar kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

OG natural Organik Bebek Irmiği 330 Gr

124,90 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

OG natural Organik Bebek Irmiği 330 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bebeklik Satıcı Ünvanı: BEBEKLİK YAYINCILIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0160159196400001 Vergi Kimlik Numarası: 1601591964
    Bu ürün Bebeklik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çocuk sahibi olmanın nasıl bir şey olduğunu biliriz. OrganikGurmem'in hikayesinde de bahsettiğimiz gibi, bu yola bebeğimizin anne sütünden kesilmesiyle yola çıkmıştık. Çocuklarımız bu hayattaki en değerli varlıklarımız. Onların sağlığı ve mutluluğu, bizim için en önemli şey. Bebekler doğduktan sonra en çok anne sütüne ihtiyaç duyar. Bununla birlikte bebek irmiği gibi ek gıdalar tüketerek, özel bir beslenme dönemine geçer. Bebeğin metabolizmasının anne sütüyle birlikte bu gibi yararlı gıdalara da alışması gerekmektedir. OrganikGurmem olarak tamamen organik bir şekilde ürettiğimiz organik bebek irmiği, bebeğiniz için vazgeçilmez bir gıda olacak. Organik tarım ile üretilmiş bebek ek gıdalarında kullanabileceğiniz katkısız ve koruyucusuzdur. Blog Önerisi: Bebeklere irmik ne zaman verilir? Besin Değerleri: Enerji (kcal): 360
  • Karbonhidrat (g): 72,83
  • Şekerler (g): 0,41
  • Protein (g): 12,68
  • Yağ (g): 1,05
  • Doymuş Yağ (g): 0,14
  • Lif (g): 3,9
  • Tuız (g): 0,08
  • Sodyum (mg): 1
  • Potasyum (mg): 186
  • Kalsiyum (mg): 17
  • Demir (mg): 1,23
  • Bilgilendirme: Fotoğraf üzerinde yer alan Tavsiye Edilen Tüketim Tarihi, fotoğrafı çekilen ürene aittir. Siparişini verdiğiniz bu ürün, güncel tüketim tarihli olarak gönderilecektir.
Geri Bildirim Ver

OG Natural Organik Bebek İrmiği ile Mutlu Bebekler

İrmik, durum buğdayı denilen buğdayın önce öğütülüp daha sonra da elenmesiyle elde edilmekte olan bir besin çeşididir. Oldukça küçük taneciklere sahiptir ve genellikle sarı renkli bir üründür. Yapımında sert buğday kullanılmaktadır. Besin değeri son derece yüksektir. Bu sebeple de aslında sağlıklı ve yararlı bir türdür. Yaklaşık olarak %73 oranında karbonhidrat içermektedir. Makarnanın ana maddesi olarak kullanılmaktadır. İrmiğin farklı çeşitleri bulunur. Bebekler için organik irmik klasik irmiklere oranla daha farklı bir yapıdadır. Klasik irmik ile arasındaki en büyük fark tanecikleridir. Bebek irmikleri diğer irmiklere oranla çok daha küçük tanelidir. Organik bebek irmiği hiçbir işlem görmeden üretilmektedir. Bebeklerin tüketeceği şekilde üretilerek kullanıma sunulur. İçerisinde herhangi bir katkı maddesi veya koruyucu içermemektedir. Besin değerinin de oldukça yüksek olması sebebiyle bebeklerin sıkça tüketilmesinin sağlandığı ürünler içerisindedir.

  • Yüksek Besin Değeri
  • Sağlıklı Besin Ögesi
  • Uzun Süreli Tokluk

OG Natural Organik Bebek İrmiği 330 gr 8682792205775 Kullanımı

OG Natural Organik Bebek İrmiği 330 gr 8682792205775 Kullanımı

İrmik, besleyici bir besin olmasından dolayı her alanda sıkça tercih edilmektedir. Sadece tatlı yapımında değil, birçok alanda kullanımı mevcuttur. Her alanda kullanılabilmesi açısından son derece avantajlıdır. Aslında iri taneli bir un çeşidi olarak da bilinir. İrmik, yüksek oranda karbonhidrat içermesinden dolayı hem sporcular için hem de günlük enerji ihtiyacını karşılamak isteyenler için son derece yeterli bir besindir. Doğru tüketildiği takdirde vücut için oldukça faydalıdır. OG natural organik bebek irmiği gelişim çağındaki bebekler tarafında sıkça tüketilen bir üründür. İçerisinde bir bebeğin ihtiyacı olan birçok besin öğesini içermektedir. Magnezyum bakımından zengindir ve bol lifli bir gıdadır. İçerisinde bulunan glisemik endeksi düşüktür. OG bebek irmiği hemen hemen her bebeğin rahatlıkla tüketebileceği ürünler içerisindedir. Farklı maddeler ile karıştırılarak rahatlıkla kullanılabilir. Genellikle ılık su veya ılık süt ile karıştırılmaktadır.

OG Natural Organik Bebek İrmiği 330 gr 8682792205775 Özellikleri

OG Natural Organik Bebek İrmiği 330 gr 8682792205775 Özellikleri

Bebek irmiği, çoğunlukla bebeklerin anne sütünü bırakması veya anne sütünün yanında ek gıdaya geçişinde kullanılır. Ek gıda kullanımı bebekler için oldukça önemlidir. Özel bir beslenme dönemidir. Bebeklerin metabolizmasının anne sütüne alışmasından dolayı bu tarz gıdalara alışıp tüketebilmesi ve bunu hazmedebilmesi süreci uzun sürebilmektedir. Bu süre zarfında bebeklerin daha hafif gıdalar tüketmeleri oldukça önemlidir. Tamamen organik bir şekilde beslenme sağlanması da göz önünde bulundurulması gereken detaylar arasındadır. OG natural organik bebek irmiği 330 r 8682792205775 bebeklerin rahat bir şekilde tüketebileceği ek gıdalar arasındadır. Özellikle kolay kullanımı ve basit bir şekilde hazırlanabilmesi açısından idealdir. Bununla beraber bebeklerin rahat hazmedebilmesi bebeği rahatsız etmeyeceği için düzenli kullanıma uygundur. OG natural organik bebek irmiği 330 gr ile hazırlanan tüm ürünler besleyici, kolay hazmedebilme ve kolay tüketim sağlar.

OG Natural Organik Bebek İrmiği 330 gr 8682792205775 İçeriği ve Yorumları

OG Natural Organik Bebek İrmiği 330 gr 8682792205775 İçeriği ve Yorumları

Bebek irmiği, organik tarım ile üretilen ek gıdalarda rahatlıkla kullanılabilecek bir üründür. İçerisinde herhangi bir katkı maddesi veya koruyucu bulunmamaktadır. 300 gram bebek irmiğinde 72,83 gram karbonhidrat bulunur. Bununla beraber 0,41 gram şeker, 12,68 gram protein, 1,05 gram yağ, 3,9 gram lif, 0,08 gram tuz, 1 mg sodyum, 186 mg potasyum, 17 mg kalsiyum, 1,23 mg demir içermektedir. Tüm bu besin öğeleri bebekler için son derece gerekli ve besleyici besinlerdir. OG natural organik bebek irmiği 330 gr yorumları açısından bakıldığında genel olarak yorumlar bilgi veya tecrübe içerebilmektedir. Çoğunlukla ürünü kullanan kişiler tarafından yazılan yazılar bulunur. Bu yazılar çoğu zaman tavsiye niteliğinde, çoğu zaman da öneri niteliğinde olabilmektedir. OG natural organik bebek irmiği 330 gr satın al seçeneği sayesinde Trendyol üzerinden oldukça hızlı bir şekilde satın alınabilir.