10
Oto Cam kategorisinde
en çok ziyaret edilen 10. ürün

OEM Oto Cam Tamir Kiti Araç Ön Cam Çatlak Çizik Giderici Cam Tamir Onarım Seti Otocam

499,99 TL

Ürün Bilgileri

OEM Oto Cam Tamir Kiti Araç Ön Cam Çatlak Çizik Giderici Cam Tamir Onarım Seti Otocam

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: özbilteknoloji Satıcı Ünvanı: ZEKİYE ŞAHİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2315924392000011 Vergi Kimlik Numarası: 7970129879
    Bu ürün özbilteknoloji tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

Oem Oto Cam Çizik Giderici Cam Tamir Kiti Trendyol'da

Oem oto cam tamir kiti oto camlarında görülen arızalanmalar için kullanılabilen bir kittir. Küçük çizilmelerin ve hasarların kısa sürede giderilmesi için kullanılır. İçeriği oto camlarına uygun şekilde hazırlanmıştır. Tüm araç modelleri için tercih edilebilir. Oldukça işlevsel ve kullanışlı bir kittir.

 
  • Kolay kullanım
  • Hızlı etki
  • Hasar giderme

OEM Oto Cam Tamir Kiti Özellikleri

OEM Oto Cam Tamir Kiti Özellikleri

Oem araç ön cam çatlak çizik giderici sahip olduğu özellikler sayesinde hızlı bir etki sunar. Kısa sürede hasarların giderilmesinde ve masrafların ortadan kaldırılmasında etkilidir. Yollarda, özellikle bozuk yollarda yaşanabilen sıkıntılardan biri de küçük taşların cama çarparak kırmasa da hasar bırakabilmesidir. Bu hasarlar zamanla tamir edilmezse daha büyük hasarlara yol açabilmektedir. Oto cam tamir kiti bu gibi durumlar için oldukça faydalıdır. Kısa bir süre içinde tamir için geliştirilen ürün ufak çatlaklar üzerinde oldukça etkilidir. Çiziklerin ve çatlakların tamir edilmesinde kolaylık sağlayan ürünü kullanım kılavuzunu dikkatlice okuyarak kullanmanız gerekmektedir. Kırık ve çatlak camlar oldukça hassas olabildiği için kiti kullanırken de aynı hassaslıkta davranmak gerekir. Uygulamada kolaylık sağlayan birden fazla gereçle satışa sunulmuştur. Çizik giderme için gerekli olan gereçlerle profesyonel yardıma ihtiyaç duymadan uygulama yapılabilmektedir. Ufak gereçlerden oluşan bir kit olması araç içerisinde muhafaza edilmesini sağlar. Yani gerekli durumlarda hemen kullanılabilir.

 

OEM Oto Cam Tamir Kiti Kullanımı

OEM Oto Cam Tamir Kiti Kullanımı

Oem cam tamir onarım seti kullananlar memnuniyetlerini dile getirmektedir. Kullanım kitini kullanırken öncelikle kullanılacak alan temizlenmelidir. Temiz ve pürüzsüz yüzeye uygulama yapılması çok önemli bir konudur. Bu şekilde sıvının yüksek oranda yüzeye tutunması mümkün hale gelir. Kırık ve çatlak olan alan temizlendikten sonra çatlak alana sıvı enjekte edilmektedir. Enjekte işleminin rahat yapılabilmesi için setin içerisinde enjektör yer alır. Bu işlemleri yaparken açık alanda yapılması sürecin hızlı ilerlemesine neden olur. Enjekte edilen sıvı çabuk kuruyan ve sertleşen bir sıvıdır. Sıvı enjekte edildiği gibi paket içeriğinde bulunan ürünü üzerine koyarak pürüzsüz bir alan elde edilmeye çalışılır. Pürüzsüzlüğü sağladıktan sonra tamir uygulanan alan kurumaya ve sertleşmeye bırakılır. Kısa sürede kuruyan bir yapıya sahip olduğu için işlemleri hızlı ve gerektiği şekilde yapmak önemlidir. Bu aşamada yardım almak da sürecin kolaylaşmasını sağlayabilir. Yeterince kuruduğundan emin olmak için birkaç saat beklemek ve cama temas etmemek yeterlidir.

 

OEM Oto Cam Tamir Kiti Fiyatı

OEM Oto Cam Tamir Kiti Fiyatı

Oem oto cam tamir kiti fiyat bilgisi de araştırılan konulara arasında yer almaktadır. İndirim ve kampanya dönemlerinde ürünler takip edilerek bütçelere uygun seçimler yapılabilir. Oto cam tamir kitinin sahip olduğu özellikler ve uygulama avantajları fiyatının belirlenmesini sağlamıştır. Pratik bir tamir seti olması önemlidir. Kolay uygulamayı mümkün kılan gereçlerle sunulması da önemli ve fiyatını etkileyen bir konudur. Hasarların kısa sürede giderilmesini mümkün kılmasıyla da fark yaratabilmiştir. Sıvı miktarının birkaç kez uygulama yapmak için uygun olması da önemli nitelikleri arasında yer alır. Sıklıkla karşılaşılabilen cam çizikleri bu şekilde kısa sürede giderilir. Oem oto cam tamir kiti yorum ve değerlendirmelerini inceleyerek seçiminizi kolaylaştırabilirsiniz. Trendyol’dan aradığınız bilgilere hemen ulaşabilir ve seçiminizi yaptıktan sonra keyifli zaman geçirebilirsiniz.