ODTÜ YAYINLARI Metu Reader At Work 1 2 Seti

250 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
309,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
329,90 TL

Ürün Bilgileri

ODTÜ YAYINLARI Metu Reader At Work 1 2 Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: umut kitap Satıcı Ünvanı: UMUT KAVLA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5290695344
    Bu ürün umut kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Odtü METU Reader at Work 1 2 Seti

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili İngilizce
  • Yazar Bülent Kandiller
  • Roman Türü Klasikler
  • Cilt Bilgisi Ciltli
  • Basım Yılı 2021
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

ODTÜ YAYINLARI Metu Reader At Work 1 2 Seti

ODTÜ Yayınları Metu Reader At Work 1 2 seti öğrencilere sınav hazırlığı için ek materyal desteği sağlayan öğreticiliği ve yüksek üründür. Yüksek baskı kalitesiyle ön plana çıkan özel ürün, kullanıcıların ihtiyaç ve beklentilerini karşılamaktadır. Temel İngilizce bölümünde hazırlanan bu ürün sınav kâğıtlarının okuma bölümlerinin bir derlemesi olarak sunulmuştur.

 
  • Öğrenmeyi kolaylaştırıcı
  • Yüksek baskı kalitesi
  • Akıcı ve öğretici

ODTÜ Yayınları Metu Reader At Work 1 2 Seti İçeriği

ODTÜ Yayınları Metu Reader At Work 1 2 Seti İçeriği

Kaynak niteliği taşıyan bu kitap öğrencilerin İngilizce dilini hızlı ve pratik şekilde öğrenmelerine yardımcı olmaktadır. İlk yarıyılda başlangıç seviyesinden orta seviyeye kadar İngilizceyi kesintisiz ve doğru şekilde öğrenilmesini sağlamaktadır. ODTÜ Yayınları Metu Reader At Work set öğrencilerin düzeyleri göz önünde bulundurularak tutarlı anlatıma sahiptir. Akıcılığı, dil öğrenimini coşkulu ve keyifli hale getiren içeriği ile beraber dil öğrenim kalitesini ön plana çıkarmaktadır. Dünya dili olarak kabul edilen İngilizce dilini okul hayatında ve iş hayatında pratik, rahat şekilde öğrenmeniz için özel olarak geliştirilen settir. Uzmanlar eşliğinde müfredata uygun şekilde hazırlanmıştır. Kişileri çalışma için motive ederek her zaman bilinçli ve doğru şekilde ilerlemesine yardımcı olmaktadır. Dil öğreniminde süreç yönetiminin aktif ve verimli bir şekilde yürütülmesini sağlamaktadır. Bu eser sayesinde öğrenme sürecinde eksik görülen noktaları fark edebilir ve eksiklerinizi tamamlayabilirsiniz.

 

ODTÜ Yayınları Metu Reader At Work 1 2 Seti Kullanımı

ODTÜ Yayınları Metu Reader At Work 1 2 Seti Kullanımı

Kısa sürede ilerleme kaydetmenize imkan sunan bu eser, İngilizce dilini keyifli bir deneyim olarak öğrenmenize olanak sağlamaktadır. Son dönemlerin en çok tercih edilen akıcı ve öğretici özel bir settir. Her öğrencinin kendi düzeyinde İngilizceyi kapsamlı, doğru ve eksiksiz şekilde okumasına yardımcı olmaktadır. Zorlu metinleri dahi anlama düzeyini kolaylaştıran 204 bölümden oluşmaktadır. Dil öğrenme sürecini olumlu yönde etkileyebilen özgüven sağlayıcı bu ürün ile motivasyon kazanarak öğrendiğiniz bilgileri kalıcı hale getirebilirsiniz. Eksik hissettiğiniz noktaları kolaylıkla fark edip dil öğrenmeyi kolaylaştırıcı hale getiren öğretici yönü yüksek bir kitaptır. Gramer dışında mümkün olduğunca fazla okumaya teşvik eden özel içerik yapısı barındırmaktadır. Öğrenci ve öğretmenler tarafından sıklıkla kaynak kitap olarak tercih edilmektedir. Anlama kalitesini artıran ve kelime haznesi gelişimini vurgulayabilen bir üründür. İçeriğindeki materyaller alıştırma ve metin zorluğunu seviyesine göre derecelendirilmiştir. Çocukların dil yapısı yabancı bir dil öğrenmeye daha yatkın olduğu için yetişkinlere göre daha kolay ve pratik şekilde öğrenebilmektedir. Çocuğunuzun küçük yaşta dil gelişimini destekleyerek ileride büyük başarı kaydetmesine olanak sağlayan öğretici özel bir eserdir.

 

ODTÜ Yayınları Metu Reader At Work 1 2 Seti Yorumları

ODTÜ Yayınları Metu Reader At Work 1 2 Seti Yorumları

Sıfırdan başlayarak İngilizce hakkında kısa sürede bilgi sahibi olmanıza olanak sağlayan bu kitap, öğretici bir kaynaktır. Profesyonel dilbilim eğitmenleri tarafından özel üretim aşamalarından geçirilerek hizmetinize sunulan bir çalışma kitabıdır. Dilin doğal akışını yakalamanıza olanak sağlayan bu eser sayesinde cümle yapılarını kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Dili etkili, hızlı ve eğlenceli şekilde öğrenmenize olanak sağlayan özellikleri ile oldukça ilgi görmektedir. ODTÜ Yayınları Metu Reader At Work 1 2 seti yorumları değerlendirmelerini analiz ederek dil öğrenme sürecini eğlenceli hale getirebilirsiniz. Kontrollü, seviyeli ve kaliteli öğrenme süreci sunan bu ürünü rahatlıkla alabilirsiniz. ODTÜ Yayınları Metu Reader At Work 1 2 seti fiyatı basım yılı ve baskı kalitesine göre değişkenlik gösterebilir. İhtiyaç ve beklentilerinizi karşılayabilen bu ürünü müşteri yorum ve değerlendirmelerini analiz ederek Trendyol’dan kolaylıkla satın alabilirsiniz.