obrigado Bebek Kedi Köpek Silikon Parmak Diş Kaşıyıcı-Biberon Temizleyici Şişe Temizleme Fırçası 2'si 1 Arada

289,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

obrigado Bebek Kedi Köpek Silikon Parmak Diş Kaşıyıcı-Biberon Temizleyici Şişe Temizleme Fırçası 2'si 1 Arada

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OBRİGADO Satıcı Ünvanı: CABİR BAŞTOPÇU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1490071648
    Bu ürün OBRİGADO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 100% yepyeni ve kaliteli. Küçük dişleri temizlemek ve diş etlerine masajyapmak için tasarlanmıştır Bir çocuğun hijyen alışkanlıklarını erken yaşlardanitibaren destekleyin Lateks içermeyen, BPA içermeyen silikon ile üretilmiştir.Silikondan üretilen yumuşak dokulu parmak fırçası. Bebeğinizin süt dişleri içinideal bakım sağlar. Bu fırça emzik ve dişlik olarak kullanılmamalıdır. EvcilHayvanlarınızda kullanabilirsiniz Kullanımı: Fırçayı parmağınıza yerleştirinizve bebeğinizin diş etlerine ve dişlerine yumuşakça masaj yaparak fırçalayınız.Temizlenmesi: Ilık su ve sabun ile elinizde yıkayınız. Sterilizatördedezenfekte edilebilir. Uyarı: Mikrodalgaya koymayınız ve kaynatmayınız .Bulaşık makinesine yerleştirmeyiniz. Her kullanımdan temizleyiniz. Her kullanımdanönce ürünü kontrol ediniz. Herhangi bir hasar bulunuyorsa ürünü kullanmayınız.Hijyen için bebeğinizin diş fırçasını ayrı muhafaza ediniz. Yaş Aralığı:doğumdan itibaren Not: Diş hekimleri, diş fırçalarının ortalama 3 ayda biryenisiyle değiştirilmesini tavsiye etmektedir. Özellikler: Parmak diş fırçasımalzemesi: silikon PP Parmak diş fırçası rengi: şeffaf Paket: Kutu ile 1 xparmak diş fırçası Biberon temizleme fırçası tpr silikon fırça kavanoz şişe temizleme fırçasıtermos suluk sürahi bulaşık yıkama fırçası yağ şişesi temizleme fırçasısağlıklı silikon şişe biberon emzik temizleme fırçası - Biberon temizlemefırçası biberonları en iyi şekilde temizlemek için tasarlanmıştır. - uzunsaplı, silikon tpr'den yapılmış kıllara sahip, zararlı kimyasallar içermeyensilikon fırçalardır. - kalıntıları gidererek uygun şekilde temizlemek içinşişelerin her köşesine ulaşacak şekilde tasarlanmıştır. - uzun şişe fırçasıçoğu şişe için uygundur ve yumuşaktır ve içini çizmez. - silikon fırça başlığıyumuşaktır ve esnektir biberonu kesinlikle çizmez. - kıllar esnek ve sağlamdır,düşmez, kopmaz ve uzun süre kullanılabilir. - diğer fırçalara oranlatemizlemesi çok kolay ve zahmetsizdir. - temizlemesi kolaydır, suyu emmez,musluk ile durulanır, hızlı bir şekilde temizler ve tahliye eder. - şişebiberon temizleme fırçası sıcaklığa dayanıklıdır ve kaynar suda sterilizeedilebilir. - 100% gıda sınıfı sağlıklı silikondan üretilmiştir bpa içermez. -dar boyunlu küçük çaplı şişe açıklıkları için uzun saplı silikon biberontemizleme fırçası dar şişe fırçasının ultra dayanıklı ve uzun ömürlü olmasınısağlar. - sapın altındaki asma deliklerinin tasarımı, kuruması için asılabilir.Bu, depolama için uygundur ve yerden tasarruf sağlar. - 2'Lİ Set olarak Gönderilmektedir. 1 Adet Parmak diş fırçası , 1 Adetbiberon temizleyici olarak gönderilmektedir.
Geri Bildirim Ver