OBERS Iroko Duş Izgarası 80x130cm

4.368 TL

Ürün Bilgileri

OBERS Iroko Duş Izgarası 80x130cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bertuğ ARIĞ EnGüzelBanyo Duş ve Banyo Ak Satıcı Ünvanı: BERTUĞ ARIĞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0760104068
    Bu ürün Bertuğ ARIĞ EnGüzelBanyo Duş ve Banyo Ak tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • IROKO 80x130cm AĞAÇ DUŞAKABİN ZEMİN KAPLAMASI KAYDIRMAZ Ürünümüzün yüksekliği 45mm (4,5cm) civarındadır. Ürünümüzde kullanılan vidalar paslanmaz vidadır. Ağaç ızgara kalınlığı 18mm olup alt bağlantı ağacı 18mm.'dir. Ayrıca ürünün kaymaması ve suyun akıp gitmesi için altında lastikler vardır. İROKO ağacı gemi güvertesi, havuz kenarları, bahçe mobilyası imalatında kullanılır. Kesinlikle çürüme paslanma gibi sorun çıkarmaz. Ürün doğal ağaç olduğu için renk tonları farklılık gösterebilir. ÖLÇÜ ALIRKEN DİKKAT ETMENİZ GEREKEN HUSUSLAR: Duşakabinin altında mermer yoksa açılan kapıların yerden yüksekliğine dikkat etmelisiniz. Genel olarak duşakabin kapıları zeminden 2,5cm civarı yüksekliktedir.. Ölçünüz mesela 83x129cm gibi farklılık gösterirse mesaj ile bildiriniz lütfen. Farklı ölçüler için diğer ilanlarımıza bakabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Boyut/Ebat 80 x 130
Geri Bildirim Ver