Oasis Games Legend Online 300 Elmas+ 30 Bonus

23,99 TL

Ürün Bilgileri

Oasis Games Legend Online 300 Elmas+ 30 Bonus

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EPİNLİNECOM Satıcı Ünvanı: KERİM OKYAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şırnak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1142576514600001 Vergi Kimlik Numarası: 6400585243
    Bu ürün EPİNLİNECOM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Dijital Ürün
  • Ürün anahtarları ve satınalma detayı SMS & E-mail ile gönderilecektir.
  • Dijital ürünlerde, Mesafeli Satışlar Yönetmeliği’nin 15. maddesi uyarınca ürün iadesi ve iptali yapılamaz.
  • Ürünler kargo veya posta ile gönderilmez.
  • Dijital kart ürünlerinde, platform oyunu ve oyun içi kod satışlarında, Türk Ticaret Kanunu ilgili maddesi uyarınca, ürün iadesi yoktur.
  • Ürünler siparişi takip eden günün mesai saatleri içinde gerekli güvenlik kontrolleri yapıldıktan sonra sms ve e-posta ile iletilmektedir.
  • Oyun kod, oyun içi kod ve kart kodlarını kullanabilmek için 3. firmalara üye ve login olmanız (Steam, Origin, LOL, Xbox vs.), ürün anahtarını girerek oyunları/hizmetleri uyumlu cihazınıza indirmeniz gerekir.
  • Kullanmış olduğunuz bilgisayar/telefon/tablet özelliklerine göre oyun performanslarında değişiklikler yaşanabilir.
  • Ürün isminde yazan DLC ibaresi eklenti paketini ifade eder. Ürün isminde MAC ibaresi ise Apple bilgisayar ile uyumlu olduğunu ifade eder.
Geri Bildirim Ver

Oasis Games Legend Online 300 Elmas + 30 Bonus

Legend Online video oyunlarını sevenler tarafından çokça tercih edilir. Oynarken zamanınız çabucak geçer. Ayrıca oynayanların aklını başından alır. Tanrıların zamanından beri yayılan kötülükleri oyun sevenlerle buluşturup bölgeleri kurtarma heyecanını doruklarda yaşatır. Bu dünyayı kurtarmak için oyuncularına büyük avantajlar sağlar. Oasis Games Legend Online 300 elmas + 30 bonus paketi ile oyunu aleyhinize çevirebilirsiniz. Oyun sırasında rakiplerinizden bir adım öne geçip aldığınız elmas ve bonus paketi sayesinde ihtiyacınız olan yardımcı kaynaklara kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Satın aldığınız bu ürün sayesinde takım arkadaşlarınızla keyifli bölümlerin kapılarını açabilirsiniz. Sağladığı avantajlar ile Oasis Game Legend oyununu rahatlıkla oynayabilir, elmaslarınız sayesinde düşmanlarınızı kolayca yenebilirsiniz. Bir sonraki bölüm için ihtiyacınız olan 300 elması ve bonusu hemen satın alabilirsiniz.

  • Online oyun
  • Dijital kod
  • Bütçeye uygun fiyat

Oasis Games Legend Online 300 Elmas + 30 Bonus Özellikleri

Oasis Games Legend Online 300 Elmas + 30 Bonus Özellikleri

Bu ürün, oyun sırasında avatarınızın ihtiyaçlarını karşılar. Alınan elmaslar sayesinde avatarınızın kullanacağı birçok malzemeyi oyun içinde yer alan marketten kolaylıkla almanıza yardımcı olur. Markette çok tüketilen bu para birimiyle Oasis Games Legend Online oyununda bulunan birbirinden farklı malzemelere basit ve kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz. Bu sayede yarattığınız avatarları rakiplerinize güçlü gösterebilir, bölümün kazananı siz olabilirsiniz. Aynı zamanda 300 elmasın içerisinde ihale işlemleri ve ödemeli posta işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Oyun içinde tüm bu işlemler için kullandığınız tek para birimi elmastır. Sağladığı olanaklarla takım arkadaşlarınız ile geniş bölgeleri alabilir, farklı düşmanlarla karşılaşabilirsiniz. Ayrıca tüm bu ekipmanları ve alanları aldığınız paketteki 300 elmas ile kolaylıkla satın alabilirsiniz. Legend Online 3 oyunun bonus sisteminde birbirinden değerli hediye olanakları yer alır. Böylelikle oyundaki avatarınız da hızlı bir şekilde gelişir.

Etkileyici Oasis Games Legend Oyuncu Yorumları

Etkileyici Oasis Games Legend Oyuncu Yorumları

Bilgisayar oyunlarının içerisinde beğenisi yüksek olan video oyunlarını oynarken zamanın nasıl geçtiğini anlamazsınız. Birlik sistemi şeklinde tasarlanan oyun sosyal özellikleri ile öne çıkar. Oyun sisteminden satın aldığınız elmas ve bonuslarla promosyon ödüllerinden yararlanabilirsiniz. Satın aldığınız bonuslar ile hem arkadaşınıza hediyeler kazandırabilir hem de karakterinizin ihtiyacı olan ürünleri toplayabilirsiniz. Avatarınıza ait bir sürü gücü elde edip rakiplerinizin kazanmasının önüne geçebilirsiniz. Ayrıca bölgenize ait ihale işlemleri elmaslar sayesinde yapabilirsiniz. Oasis Games Legend Online 300 elmas + 30 bonus yorumları kısmında yer alan paketle ilgili bilgilere bakabilirsiniz. Satın alan müşteriler tarafından yazılan yorumları okuyup gönül rahatlığıyla 300 elmas + 30 bonus cüzdan kodunu satın alabilirsiniz. Video oyununuza yeni bir soluk kazandırıp yeni bölgeler keşfedebilirsiniz. Kullandığınız elektronik cihazın özelliklerini göz önünde bulundurmanız önem arz eder. Çünkü cihazın işlevselliğine göre oyun paketinde değişiklik olabilir.

Her Bütçeye Uygun Oasis Games 300 Elmas + 30 Bonus Fiyatı

Her Bütçeye Uygun Oasis Games 300 Elmas + 30 Bonus Fiyatı

Dijital bir ürün olduğu için uygulama içi kod SMS ya da e-posta yoluyla iletilir. Aldığınız oyunun kodları login olduğunuz gösteren (steam, orijin, LOL, Xbox vs. ) yere gönderilip anahtar kodları girebilirsiniz. Ürünün üzerindeki ibarelere bakıp cihazınıza uygun olanı seçmeniz önerilir. Satın aldığınız elmas kodunu sisteminize girip ödeme seçeneğini seçip OASIS E- PIN seçeneğinden Oyun ve Server alanı tıklanır. Kodunuzu o alana girip devam butonuna tıkladığınızda hesabınıza yüklenir. Her bütçeye uygun olan bu fırsat ürününü hemen sipariş verebilirsiniz. Değerlendirme bakımından müşterilerinden beş yıldız aldığı için güvenle kullanabilirsiniz. Keşfettiğiniz bölümlerde yeni stratejiler geliştirmenize yardımcı olur. Arkadaşlarınızla birlikte oynayıp hareket ettiğinizde oyun zevkli bir hal alır. Oasis Games Legend Online 300 elmas + 30 bonus fiyatı ürünün özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Trendyol’un uygun fiyat avantajlarıyla bu ürüne sahip olabilirsiniz.