o.b. Pro Comfort Normal Tampon 16 Adet

119,99 TL
(7,50 TL / adet)
Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
149,90 TL
2 Adet ve Üzeri 35 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
227,83 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

o.b. Pro Comfort Normal Tampon 16 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ennnpazar Satıcı Ünvanı: GÖNÜL ALTINIŞIK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0630203119
    Bu ürün Ennnpazar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pro Comfort Normal Tampon 16 Adet O.B. Pro Comfort Normal Tampon 16 Adet ÜRÜN ÖZELLİKLERİ Petlerin aksine, tamponlar vücudunuzun içinde kullanılır. Böylece adet döneminizde o.b. tamponlarını kullanarak serbestçe hareket edebilir ve dilediğiniz her şeyi yapabilirsiniz. o.b. tamponları ile spor yapmak sorun olmaktan çıkar, özel günler sıkıntısı ortadan kalkar. Tamponların hissedilmeme avantajı vardır ve kaymazlar. Adet döneminde de tıpkı diğer günlerdeki gibi hareket edebilirsiniz: bisiklete binebilir, sportif aktivitelerde yer alabilir, hatta yüzebilirsiniz. o.b. Pro Comfort Süper Tampon, yoğun geçen adet kanamalarında sıvıyı vücudun içinde emer ve sıvının dışarı çıkmasını önler. Böylece kıyafetleriniz kuru ve temiz kalır, üstelik çıkarma ipi hariç hiçbir şey görünmez. Ayrıca, tıpkı diğer günlerde olduğu gibi, bu dönemde de kıyafet kısıtlamanız yoktur ve kimse adet döneminde olduğunuzu anlamaz. ÜLKE:FRANSA JOHNSONS & JOHNSONS CONSUMER TARAFINDAN EU'DA ÜRETİLMİŞTİR. KAVACIK MAH. ERTÜRK SK. KEÇELİ PLAZA NO:13 34810 BEYKOZ/İSTANBUL TEL:444 4 565 )

Ürün Özellikleri

  • Emicilik Normal
Geri Bildirim Ver