Nuxe Llence Super Serum 30ml

Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (40)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.250 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.290 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.150 TL1.299 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.300 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Nuxe Llence Super Serum 30ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pureskin Shoping Satıcı Ünvanı: EGEHAN KİREMİT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5630851971
    Bu ürün Pureskin Shoping tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nuxe Nuxellence Super Serum 30ml Ne İşe Yarar? Cildin gençlik mekanizmasını onaran, cildin 10 yaş daha genç* görünmesini sağlayan yaşlanma karşıtı serum. (*In vitro test) Nuxe Nuxellence Super Serum 30ml Nasıl Kullanılır? Tüm cilt tipleri için kullanıma uygundur. Nuxe Nuxellence Super Serum 30ml İçeriği Nedir? Cildin gençlik mekanizmasını onaran, cildin 10 yaş daha genç* görünmesini sağlayan yaşlanma karşıtı serum. (*In vitro test) Tüm cilt tipleri için kullanıma uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Hacim 16 - 30 ml
  • Kullanma Amacı Onarıcı
  • Yaşlanma Karşıtı Evet
Geri Bildirim Ver

Nuxe Super Serum 10

Yaş alma ile beraber insan vücudunda çeşitli reaksiyonlar oluşur. Bunların başında kırışıklık ve ince çizgiler gelir. Çok sayıda kişiyi rahatsız eden bu durumu engelleyebilmek adına pek çok ürün tasarlanır. Tasarlanan bu ürünler arasından Nuxe super serum 10 seçeneği kısa sürede etkili sonuca ulaşması sayesinde fark yaratır. Ürün, içerisinde yer alan bileşenler sonucunda cilt bariyerinin onarılmasını sağlayarak ince çizgi ve kırışıklıkların hızlı bir biçimde giderilmesine kaynaklık eder. Bu özelliği sonucunda gençlerden yetişkinleri yetişkinlerden yaşlara kadar farklı yaş aralığına sahip olan çok sayıda kişi tarafından tercih edilir. Siz de kırışıklık ya da ince çizgi gibi çeşitli cilt problemleriyle karşılaşıyorsanız bu problemleri hızlı bir şekilde çözüm getiren Nuxe super serum 10 satın alabilirsiniz.

  • Kısa sürede etkili sonuç
  • Eşsiz koku
  • Yaşlanma karşıtı

Etkili İçeriğiyle Öne Çıkan Nuxe Serum 10

Etkili İçeriğiyle Öne Çıkan Nuxe Serum 10

Nuxe super serum seçeneği kısa sürede etkili sonuca ulaşma imkanı tanır. Bu özelliği sayesinde çok sayıda kişinin favorileri arasında yer alan ürün, oldukça geniş bir kitleye hitap eder. İnce çizgi ya da kırışıklık gibi çeşitli cilt problemlerini hızlı bir şekilde tedavi eder. Aynı zamanda ürünün yaşlanma karşıtı özelliği de bulunur. Bu niteliği sonucunda gençler arasında oldukça popüler olan ürün, kırışıklık ya da ince çizgi sorununa karşı yüksek oranda koruma sağlar. Cilt bariyerinin onarılmasını sağlayarak günlük hayatta kir ve tozun sebep olduğu olumsuz etkilerin önüne geçer. Kadın müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilen ürün, erkek müşteriler arasında da oldukça popülerdir. Siz de özellikler sayesinde çok sayıda kişinin favorileri arasında yer alan, kısa sürede etkili sonucu ulaşma imkanı tanıyan ürünü gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

Memnuniyet İçeren Super Serum 10 Yorumları

Memnuniyet İçeren Super Serum 10 Yorumları

Nuxe super serum 10 kullananlar ürünü sıklıkla tercih eder. Ürün kutusu ergonomik bir tasarıma sahiptir. Böylece fazlasıyla işlevsel ve kullanışlı bir deneyim sunan ürün, kullanım esnasında müşterilere büyük kolaylık sağlar. Müşterileri zahmete sokmadan rahat bir şekilde yüz ve boyun bölgesine uygulanır. Ürün şişesi içerisinde bir adet pompa mekanizması yer alır. Bu mekanizmanın üst kısmında pompayı anımsatan bir aparat vardır. Bu aparata belirli düzeyde baskı uygulandığında kutu içerisindeki ürün aparata geçer. Yüz ya da boyun bölgesine getirilen pompa ucu serbest bırakıldığında ürün, gerek duyulan bölgeye bırakılır. Müşteriye sunduğu kolay kullanım niteliği ürünün tercih edildiğini olumlu yönde etkiler. Nuxe super serum 10 yorumları müşteri memnuniyetini ortaya koyar. Siz de ergonomik kutu tasarımı sayesinde kolay ve rahat bir şekilde uygulanan ürünü güven içinde temin edebilirsiniz.

Her Bütçeye Hitap Eden Nuxe Serum 10 Fiyatı

Her Bütçeye Hitap Eden Nuxe Serum 10 Fiyatı

Nuxe super serum 10 fiyatı ürün özellikleri göz önünde tutularak belirlenir. Ürün, etkileyici ve dikkat çeken bir kokuya sahiptir. Koku açısından sunduğu başarı sonucunda müşteriler tarafından büyük beğeni ile karşılanan serum, dolgun ve pürüzsüz bir cilde kavuşma imkanı tanır. Cilt bariyerinin onarılmasını sağlayarak kırışıklık ve ince çizgi gibi çeşitli problemleri hızlı bir şekilde çözüm getirir. Yüz, boyun ya da göz çevresi gibi farklı alanlara rahat bir şekilde uygulanır. Sıvı bir yapıya sahiptir. Sıvı yapısı sonucunda cilt tarafından hızlı bir şekilde emilir. Böylelikle yapış yapış bir his bırakmazken kalıntı gibi müşteri memnuniyetini olumsuz yönde etkileyen durumların görülmesi söz konusu değildir. Siz de eşsiz ve dikkat çeken bir kokuya sahip, cilt tarafından hızlı bir şekilde emilen ürünü Trendyol aracılığı ile kolay ve hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.