Nutrigen Elderberry + Balık Yağı Kofre Okula Dönüş Paketi

936 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Nutrigen Elderberry + Balık Yağı Kofre Okula Dönüş Paketi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dermokozmedikal E-Ticaret Satıcı Ünvanı: DERMOKOZMEDİKAL E-TİCARET SAĞLIK KOZMETİK ITRİYAT MEDİKAL TİCARET VE LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0293089490800001 Vergi Kimlik Numarası: 2930894908
    Bu ürün Dermokozmedikal E-Ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nutrigen Balık Yağı Ürün Açıklaması: Omega 3 yağ asitleri çocukların beyin, göz ve sinir sisteminin gelişimi için gerekli olan çok önemli fonksiyonel gıda bileşenleridir. Vücudumuzda Omega 3 Yağ Asitleri sentezlenmedikleri için dışardan alınması uzmanlar tarafından önerilmektedir. Nutrigen Omega yüksek miktarda Omega 3 yağ asitlerinden DHA ve EPA içerir. DHA ve EPA beyin dokuları içerisinde yer alan çoklu doymamış yağ asitleridir. Nutrigen Omega DHA ve EPA’nın yanı sıra vitamin A, Vitamin D, Vitamin E, Vitamin K ile güçlendirilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Aroma Aromalı
  • Form Sıvı
  • Paket İçeriği 2'li
Geri Bildirim Ver

Nutrigen Elderberry + Balık Yağı Kofre Okula Dönüş Paketi

Hastalıklar insan vücuduna zarar veren mikroplardan kaynaklanır. Hastalıklardan kaynaklı oluşan zararın önüne geçmek için ise bağışıklığın güçlendirilmesi gerekir. Nutrigen elderberry + balık yağı kofre okula dönüş paketi seçeneği bağışıklık sisteminin güçlenmesini sağlarken gelişimin tamamlanmasına da olanak sağlar. Ürün iki farklı parçanın bir araya getirilmesi ile oluşturulur. Bünyesinde yer alan elderberry sayesinde vücudun ihtiyacı olan vitaminlerin alınmasını sağlarken hastalıklara karşı vücudun bağışıklık kazanmasına da yardımcı olur. Ürün içerisinde yer alan balık yağı kofre ise çocukların gelişimlerine olumlu yönde etkide bulunur. Balık yağı, sıvı bir forma sahiptir. Bu özelliği sayesinde ürün, kolay ve zahmetsiz bir şekilde kişiler tarafından tüketilir. Aroması nedeniyle çocukların beğendiği ürünler arasında bulunur. Siz de bağışıklık sisteminizi güçlendirmek istiyorsanız özellikleri ile dikkat çeken ürünü değerlendirebilirsiniz.

  • Bağışıklık güçlendirici
  • Çocuk gelişimine olumlu katkı
  • Sıvı yapı

Kaliteli Balık Yağı Arayanlara Nutrigen Marka Kofre

Kaliteli Balık Yağı Arayanlara Nutrigen Marka Kofre

Nutrigen elderberry, insan vücudu için gerekli olan vitamin ve mineralin vücuda kazandırılmasını sağlar. Bünyesinde yer alan vitaminler sayesinde kolesterolün düşürülmesine yardımcı olur. Kan basıncının dengelenmesini sağlayarak hayat standardının yükselmesine katkıda bulunur. Ateş, baş ağrısı gibi rahatsızlıkların giderilmesine önemli paya sahiptir. Vücudun direnç kazanmasını sağlayarak hastalıklara karşı koruyucudur. Balık yağı bünyesinde A, B ve C vitamini bulunur. Vitamin özelliği sonucunda ürün insan vücudunun bağışıklık kazanmasına olanak sağlar. Nutrigen balık yağı, çocukların gelişimleri için vazgeçilmez gıdalar arasında yer alır. Balık yağı, vücutta oluşabilecek ağrıların giderilmesine olanak tanır. Beyin gelişimine olumlu yönde katkı sağlar. Dikkat dağınıklığı, konsantrasyon bozuklukları gibi istenmeyen durumların önüne geçer. Kas ve kemiklerin gelişimlerini tamamlamalarına yardımcı olur. Siz de vücut için gerekli olan vitamin ve mineralleri sağlayan bu ürünü inceleyebilir ve kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Etkileyici Elderberry + Balık Yağı Kofre Yorumları

Etkileyici Elderberry + Balık Yağı Kofre Yorumları

Nutrigen elderberry + balık yağı kofre okula dönüş paketi yorumları genel olarak olumlu yöndedir. Müşteriler ürünün beklentilerini karşıladığından bahsederler. Ürün kullanımı ile birlikte çocuklarının bağışıklık düzeylerinin geliştiğini dile getirirler. Çocuklarının kolay kolay hasta olmadıkları ebeveynleri tarafından ifade edilir. Pek çok kişi ürünün aromasından memnundur. Aroması nedeniyle ürün, herhangi bir zorluk çekilmeden çocuklar tarafından kolaylıkla kullanılabilir. Nutrigen kofre kullananlar ürünün hakkında olumlu geri dönüş yaparlar. Ürün sayesinde çocuklarının gelişimlerinin olumlu yönde değiştiğinden bahsederler. Müşterilerin üründe beğendiği noktalardan bir tanesi de paket içi gıdaların formudur. Sıvı bir yapıda olan ürün kolay tüketim imkanı sunar. Bu özelliği sonucunda ürün, çocuklar tarafından zahmet gerekmeden tüketilir. Siz de çeşitli vitamin ve mineralleri bünyesinde barındıran bu ürünün müşteri yorumlarını inceleyebilirsiniz. Değerlendirmeniz sonucunda ürünü güvenle tercih edebilirsiniz.

Uygun Fiyatlarıyla Elderberry + Balık Yağı Kofre

Uygun Fiyatlarıyla Elderberry + Balık Yağı Kofre

Ürün, iki farklı gıda takviyesinin bir araya getirilmesi ile oluşur. Bu gıdalardan bir tanesi elderberry iken diğeri balık yağıdır. Bu gıda takviyeleri insan sağlığının olumlu yönde değişim göstermesine yardımcı olur. Çocukların bağışıklık sistemlerinin gelişmesine sebebiyet verir. Böylelikle çocukların hastalığa yakalanma riskinin azalmasına katkı sağlar. Kas ve kemiklerinin gelişimine katkı sağlar. Beyin hücrelerin gelişimine ve çoğalmasına yardımcı olur. Nutrigen elderberry + balık yağı kofre okula dönüş paketi fiyatı ürün özellikleri dikkate alınarak belirlenir. Ürünün yapısı, işlevleri ve aroması fiyatının belirlenmesine katkı sağlar. Ürün her bütçeden insanın alması için makul fiyat aralığındadır. Siz de çocukların severek tükettiği yüksek vitamin ve mineral kaynağı bu ürünü inceleyebilirsiniz. Değerlendirmeleriniz sonucunda beyin ve vücut gelişimine olumlu katkıda bulunan ürünü Trendyol ayrıcalıklarıyla hızlı ve kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.