Nutrich Nutrition Nutrich Prorich Whey Protein 3500 gr Sütlü Çikolata Aromalı

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Nutrich Nutrition Nutrich Prorich Whey Protein 3500 gr Sütlü Çikolata Aromalı

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • TETT : 10/2023 Nutrich Prorich Whey Protein 3500 Gr Nedir? Nutrich Prorich vücut geliştirme sporcuları ve günlük protein ihtiyacını karşılamak isteyen kişiler için en çok verimi alabilecekleri şekilde formülize edilmiş Whey Protein ürünüdür. Amino asit, vitamin, mineral ve bunların türevleri ile zenginleştirilmiş Avrupa standartlarında bir protein kaynağıdır. Karışma ve köpürme üzerine çalışmalar yapılmış ve bunlar minimum düzeye indirilmiştir. Konsantre Whey Protein ve İzole Whey Protein içermektedir. İçeriğindeki ek amino asit karışımı ile amino asit profili oldukça zenginleştirilmiştir. Hacim ve kas kütlesi odaklı çalışan kişilerin verim alabileceği şekilde içeriği güçlendirilen bu ürün, kreatin içeriği ile kas kütlenize diğer Whey Protein ürünlerine göre daha fazla etki edebilir. Bir kutu toplam 106 servis içermektedir. %70 Protein oranına sahiptir ve lezzet bakımından özenle geliştirilmiştir. Nutrich Prorich Whey Protein 3500 Gr'ın öne çıkan özellikleri: -İzole ve Konsantre Whey İçermektedir, -Porsiyon Başı 2 Gr Kreatin Monohidrat İçermektedir, -Ekstra Bitkisel Protein İlave Edilmemiştir, -Her Porsiyon 6 Gr Bcaa İçerir, -B6 Vitamini Takviyesi İle Protein Sentezini Artırabilir, -Ekstra Glisin İçermez, -Köpürme Ve Karışma Problemi Yapmaz, -Aspartam İçermez. Nutrich Prorich Whey Protein 3500 Gr İçeriği % Günlük Değer** Servis Miktarı : 1 Ölçek (33 Gram) Servis Sayısı: 106 Enerji 128kcal ** Protein 23gr ** Yağ 1gr ** Doymuş Yağ 1gr ** Karbonhidrat 5gr ** Şeker 2,5gr ** Lif <1gr ** Protein 23gr ** Tuz <1gr ** B6 Vitamini 0,6mg **
Geri Bildirim Ver