Nursima Selcukavm Kuşburnu Çaylı Bitki Çayı Seti 5 Adet X 20 Li

311,10 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
311,10 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
313,30 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
311,10 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Nursima Selcukavm Kuşburnu Çaylı Bitki Çayı Seti 5 Adet X 20 Li

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SİFTAHOLSUN ÇARŞI Satıcı Ünvanı: TÜLAY TOĞUŞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8460174336
    Bu ürün SİFTAHOLSUN ÇARŞI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nursima tarafından üretilen bitki çayları içeriğinde hiçbir şekilde katkı maddesi ve koruyucu kimyasal kullanılmamaktadır. Bu nedenle ürünlerin her biri son derece saf ve doğaldır. Lezzetli kokusu, değerli içeriği, farklı aromaları ve zengin besin değerleri nedeniyle bitki çayları normal çay türlerine göre son dönemlerde oldukça sık tercih edilmektedir. Set İçerisindeki Ürünler: KUŞBURNU BİTKİSEL ÇAY 20 Lİ: Vücuttaki fazla suyun atılmasına yardımcı olur ve hücrelerin kendini yenilemesini destekleyicidir. GÜLHATMİ BİTKİ ÇAYI 20 Lİ: Sindirim sisteminin sağlıkla çalışmasına destek olduğundan hazımsızlık, gaz sancısı gidermeye yardımcıdır. ANASON BİTKİSEL ÇAY 20 Lİ: Solunum yollarını temizlemeye, öksürüğü gidermeye yardımcıdır. REZENEBİTKİ ÇAYI 20 Lİ: Sindirim sistemine ait şişkinlik, mide krampları, gaz ve kas spazmı gibi sıkıntıların giderilmesini destekleyicidir. KARABAŞ BİTKİSEL ÇAYI 20 Lİ: Mikrop öldürücü özelliği ile yaraların hızla iyileşmesine yardımcıdır. Tavsiye Edilen Kullanım Şekli: 1 su bardağı kaynatılmış suya, 1 adet Nursima süzen poşet çayı konularak 3 dakika demlenmesini beklendikten sonra afiyetle içebilirsiniz. Uyarı: Serin, kuru ve güneş ışığından uzak ortamlarda ağzı kapalı olarak muhafaza ediniz. İlgili yasa ve yönetmelikler gereği bitkisel destek ürünleri ile ilgili, hastalık adı veya endikasyon belirterek tanıtım yapılmamaktadır .UYARILAR: Sizin için önerilen bitkiler, yağlar, karışımlar vb. ilaç değildir. Türkiye’de ilgili kanunlara göre ilaç ve reçeteleri doktorlar düzenler, bazı bitkiler bedeninizi olumsuz etkileyebilir, doktorunuza danışmadan ağızdan alınan ürünleri uygulamamanız önerilir. Özellikle hamileler ve bebek emziren kadınlar bu konuda çok dikkatli olmalıdır, doktorunuza danışmadan bitkisel karışımları içmekten veya kullanmaktan kaçının. -Üretim tesisimizde FOOD SAFETYMANAGEMENT SYSTEM, ISO 9001 : 2008, ISO 22000 :2005 ve ISO 10002 : 2018 kalite standartları uygulanmaktadır. -İşletme Kayıt No: TR -33-K-018711
Geri Bildirim Ver