Nursima Kara Mürver Macunu ( Bağışıklık Güçlendirici )- 420 Gr

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Nursima Kara Mürver Macunu ( Bağışıklık Güçlendirici )- 420 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Kara mürverin faydaları ? -Çiçekleri, yaprakları ve kökleri ağrı giderici etkisi sayesinde özellikle üst solunum yolu enfeksiyonlarını iyileştirmede, romatizma, bel ağrısı, cilt ödemleri gibi rahatsızlıklarda kullanılır. -Bitkinin meyvelerinde bulunan flavonoitler grip virüsünü iyileştirmede etkilidir. -100 gram mürver bitkisi 73 kalori içerir. C vitamininden zengindir. 100 gram'ı 35 gram C vitamini içerir. -Grip, nezle, baş ağrısı, kas ağrısı gibi semptomlara iyi geliyor. -Fareler üzerinde yapılan çalışmalarda beyaz kan hücrelerini artırarak bağışıklığı artırdığı tespit edilmiştir. -Kara mürverin depresyonu engelleyici, iyi ruh halini artırıcı özellik gösterdiği görülmüştür. Videoyu Oynat -Kolesterolü düşürücü özelliği tespit edilmiştir. -Kandaki ürik asit seviyesini düşürerek kan basıncını dengeleme etkisi de olduğu bilinmektedir. -Özellikle mürver meyvesinden yapılan ve mürver çiçeğinden yapılan şerbetler emziren annelerin sütünün artmasına yardımcı oluyor. -Mide hastalıklarında ya da mide ağrılarında mürver meyvesi ve çiçeği, ağrı kesici özellik taşıdığı için kullanılıyor. -Ağrıların geçmesine yardımcı olurken, hastalıkların tedavisine de destek oluyor. -Mürver ağacının kabuklarının kaynatılarak düzenli ve belli miktarlarda içilmesi sonucunda kabızlık şikayetlerini azaltabiliyor ve bağırsak hareketlerinizin daha düzenli olmasına yardımcı oluyor. -İçerisinde bulunan A, C ve B vitaminleri sayesinde bağışıklık sistemini destekliyor ve hastalıkları daha kolay atlatmanıza, daha zor yakalanmanıza yardımcı oluyor. -İdrar söktürücü özelliği bulunuyor. -Balgam söktürüyor. -Terletici özelliği olduğu için ateşli hastalıklarda, grip, zatürre gibi hastalıklarda kullanılıyor. -Düzenli kullanımda yağ yakımına ve kilo vermeye destek oluyor. -Mürverin yaprakları ciltteki açık ve derin yaraların hızlı iyileşmesine yardımcı oluyor.
Geri Bildirim Ver